Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

Privát rendezvények

Helyszínek és ajánlatok privát rendezvényekre

Céges rendezvények

Rendezvények és helyszínek üzleti eseményekre

Esküvők

Esküvőhelyszínek, esküvői ajánlataink

Helyszíneink

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Lajos és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

21 Magyar Vendéglő

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, új technikákat, eljárásokat alkalmazunk. Reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érezhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen, kényelmes hangulatban.

Pest-Buda Bistro

Egyszerű magyar ételek szívvel, lélekkel: a nagymama házias magyar konyhája, letisztultan, a legjobb alapanyagokból, gondosan és szeretettel elkészítve. Kizárólag karakteres magyar borokat tartunk és előszeretettel kínáljuk azokat a különleges tételeket, melyeket a borászok a borok valódi imádóinak tartogatnak. A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.

Baltazár Grill

A Baltazár egy intézmény, egy gasztronómiai lubickáló központ a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. törzshely egy életérzésre: a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy; időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni. Őszinte, autentikus alapanyagok és főleg a Kárpát-medence legizgalmasabb borai.

Jamie Oliver's Italian

A Jamie Oliver's Italian lényege, hogy mindenki számára elérhető és jó ár-érték arányú legyen, egy étterem a szomszédban, ahol mindenkit szívesen látnak és mindenki fantasztikusan érzi magát a napszaktól függetlenül. Minden egyes étterem kialakítása és berendezése egyedi, az épület történetéhez és a város személyiségéhez igazodik, szem előtt tartva egy olyan környezet megteremtését, ahol a középpontban a kivételes ételek, a jó társaság és az olasz "terített asztal" mellett elfogyasztott, fesztelen lakoma állnak.

Spíler Original

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: minőségi street food, laza környezet, vagány emberek, a legizgalmasabb magyar kézműves sörök, válogatott borok, hatalmas bárpult, télen fedett terasz és hétvégente angolszász elektronikus zenét pörgető rezidens DJ. Reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggel 9-től hajnali 2-ig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben.

Spíler Shanghai Secret Bar

A budapesti belváros vagány rendezvényhelyszíne. Bulikra nyitva tartó bárunk menő italokkal és komoly konyhával vár. A Spíler Shanghai Secret Bar a nagy beszélgetések és bulizások helye. 1930-as évek Shanghai-a inspirálta rusztikus-ipari környezet, két összenyitható terem és egy hatalmas bárpult vár.

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné.

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. 

Jamie Oliver’s Diner

A diner visszarepít oda, amikor még a hamburgerek akkorának tűntek, mint a fejed, a szívószálat buborékfújásra és arra használtad, hogy olyan hangosan szürcsölj, amennyire csak tudsz.
Szeretünk kísérletezni ételeinkkel és odáig vagyunk a szokásos Jamie csavarért, amit összes kedvenc klasszikusába belevisz, a világ minden tájáról.
Csakúgy, mint étlapunk, étteremünk is szuperchill, nem vesszük magunkat túl komolyan. Vibráló teraszunkon remek zene segít abban, hogy a világot más színben lásd egy Margarita, limonádé vagy egy kis felturbózott shake mellett.

Cikkek, bejegyzések

Céges évzáró party

Céges évzáró party ötletek: hova szervezd a céges évzárót, hogy...

Sok vállalat életében a céges évzáró party vissza-vissza térő elem, és minden évben megrendezésre kerül ez az esemény. Nagyszerű alkalom ez az elmúlt év értékelésére, a jövő évre kitűzött célok átbeszélésére és prezentálására, és egy kis csapatépítő jellegű tevékenységre, amelyen összerázhatod a kollégákat! Nem csak formálisan van jelentősége az ilyen eseményeknek, hiszen számos kutatás és tapasztalat bizonyítja: azok a cégek akik rendszeresen szerveznek csapatépítő jellegű, formális programoktól mentes eseményeket, sokkal jobbak a csapatmunkában – és a későbbiekben jobban is teljesítenek. Tehát évzáró party-ra fel! De hogy hol…?

Tovább
Céges karácsonyi party program ötletek

Céges karácsonyi party program ötletek – ha elakadtál a szervezésben

A csapatépítő jellegű tevékenységek, így egy céges karácsony party is sokat lendíthet kollégáid lojalitásán, csapatmunkában való teljesítményén, így nem érdemes kihagyni egyetlen lehetőséget sem arra, hogy összekovácsoljátok a kollégákat egy-egy bulira, programra. A karácsony és az év vége pedig kiváló alkalom erre: ilyenkor a legtöbb cég kicsit kikapcsolhat, a munka is kevesebb mint szokott lenni, ráadásul az ünnepi hangulat hamar, már december elején hatalma alá keríti a kollégákat is, így könnyebben kizökkentheted őket a munkából. 

Tovább
étterem különteremmel

Étterem különteremmel: ha kisebb rendezvényt tartanál egy étterembe…

A fontos események kiemelt figyelmet érdemelnek, és méltó ünneplésre adnak okot. A legtöbben, ha ilyen eseményt szervezünk, azt szeretjük olyan módon tenni, hogy privát szférában, csak az ünneplő társaság körében ülhessük azt meg! Sok étterem kínál rendezvényhelyszínként is szolgáltatást, ám a legtöbb esetben egy egész étterem zártkörűsítésére azért nincs szükség… Ilyenkor érdemes olyan helyszínt találni, ahol egy kisebb különteremben ünnepelhetünk. Ebben nyújtunk most segítséget! 

Tovább
budapest elegáns étterem

Budapest elegáns éttermei: ide látogass el, ha lenyűgöznéd partnered!

Az ember életében, ahogy a napok váltják egymást, úgy változnak az igények is. Néha csak ennénk egy jót, egy kiadósat a belvárosban, és néha valami extrára vágyunk: egy elegáns étteremre Budapesten, ahol méltóképpen ünnepelhetünk, vagy csak élvezhetjük, hogy ezen a napon egy kicsit máshogy élünk, mást csinálunk.

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem – ide látogass el, ha ennél egy jót a fővárosban

A legjobb budapesti éttermek közül egyet kiválasztani szinte lehetetlen – hiszen mindenkinek más a jó. Van, aki romantikus hangulatú, elegáns éttermet keres, és van aki inkább a családias, meghitt hangulatra esküszik – sőt, olyanok is akadnak akik legjobb étteremként egy vidám, vagány helyet keresnek a belvárosban… Azért, hogy Te is megtaláld amit keresel, az alábbiakban bemutatjuk legjobb budapesti éttermeinket stílusok szerint! 

Tovább
Étterem a Várban

Étterem a Várban: fedezd fel a Budai Vár legjobb éttermeit!

A Budai Vár az év minden szakaszában nagyszerű látványt nyújt: akár a hófödte háztetőket, akár a nyári zsongást választod, ezeken a varázslatos utcákon sétálgatni nagyszerű program, amit érdemes újra és újra beiktatni egy-egy hétvégén. A kilátás, az utcák és a házak stílusa egyaránt nagyon kellemes, ráadásul ez a terület a gasztronómia egyik központja is Budapesten, hiszen megannyi hangulatos, kellemes és nagyszerű étterem található itt, amelyeket az alábbiakban ismerhetsz meg. 

Tovább

Összes cikk megtekintése
Budapest city centre map
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner