Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

Privát rendezvények

Helyszínek és ajánlatok privát rendezvényekre

Céges rendezvények

Rendezvények és helyszínek üzleti eseményekre

Esküvők

Esküvőhelyszínek, esküvői ajánlataink

Helyszíneink

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Lajos és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

21 Magyar Vendéglő

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, új technikákat, eljárásokat alkalmazunk. Reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érezhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen, kényelmes hangulatban.

Pest-Buda Bistro

Egyszerű magyar ételek szívvel, lélekkel: a nagymama házias magyar konyhája, letisztultan, a legjobb alapanyagokból, gondosan és szeretettel elkészítve. Kizárólag karakteres magyar borokat tartunk és előszeretettel kínáljuk azokat a különleges tételeket, melyeket a borászok a borok valódi imádóinak tartogatnak. A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.

Baltazár Grill

A Baltazár egy intézmény, egy gasztronómiai lubickáló központ a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. törzshely egy életérzésre: a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy; időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni. Őszinte, autentikus alapanyagok és főleg a Kárpát-medence legizgalmasabb borai.

Jamie Oliver's Italian

A Jamie Oliver's Italian lényege, hogy mindenki számára elérhető és jó ár-érték arányú legyen, egy étterem a szomszédban, ahol mindenkit szívesen látnak és mindenki fantasztikusan érzi magát a napszaktól függetlenül. Minden egyes étterem kialakítása és berendezése egyedi, az épület történetéhez és a város személyiségéhez igazodik, szem előtt tartva egy olyan környezet megteremtését, ahol a középpontban a kivételes ételek, a jó társaság és az olasz "terített asztal" mellett elfogyasztott, fesztelen lakoma állnak.

Spíler Original

A Spíler a belváros egyik kedvenc bisztrója, kocsmája, szórakozóhelye: minőségi street food, laza környezet, vagány emberek, a legizgalmasabb magyar kézműves sörök, válogatott borok, hatalmas bárpult, télen fedett terasz és hétvégente angolszász elektronikus zenét pörgető rezidens DJ. Reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap reggel 9-től hajnali 2-ig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben.

Spíler Shanghai Secret Bar

A budapesti belváros vagány rendezvényhelyszíne. Bulikra nyitva tartó bárunk menő italokkal és komoly konyhával vár. A Spíler Shanghai Secret Bar a nagy beszélgetések és bulizások helye. 1930-as évek Shanghai-a inspirálta rusztikus-ipari környezet, két összenyitható terem és egy hatalmas bárpult vár.

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné.

A pesti belváros lüktető ritmusától megbabonázva, a marbellai tengerpart hangulatával megfűszerezve, a Spíler koncepciója újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. 

Jamie Oliver’s Diner

A diner visszarepít oda, amikor még a hamburgerek akkorának tűntek, mint a fejed, a szívószálat buborékfújásra és arra használtad, hogy olyan hangosan szürcsölj, amennyire csak tudsz.
Szeretünk kísérletezni ételeinkkel és odáig vagyunk a szokásos Jamie csavarért, amit összes kedvenc klasszikusába belevisz, a világ minden tájáról.
Csakúgy, mint étlapunk, étteremünk is szuperchill, nem vesszük magunkat túl komolyan. Vibráló teraszunkon remek zene segít abban, hogy a világot más színben lásd egy Margarita, limonádé vagy egy kis felturbózott shake mellett.

Cikkek, bejegyzések

Évfordulós vacsora Budapesten

Évfordulós vacsora Budapesten: fedezd fel a legjobb éttermeket romantikus...

Az évfordulók egy párkapcsolatban fontos mérföldkőnek számítanak, amelyeket érdemes méltóképpen megünnepelni. Ha másért nem is, azért mindenképp, hogy megőrizzétek a hagyományt és ilyenkor rendszeresen csak egymásra figyeljetek, felélénkítsétek a romantikát, és együtt legyetek egy kicsit! Ha idén szeretnéd kedvesed olyan élménnyel megajándékozni amelyet ketten élhettek át, egy ilyen romantikus évfordulós vacsora kiváló ötlet ajándékként, vagy az ajándék mellé kiegészítőként. És hogy hova érdemes beülnötök enni egyet? Ismerd meg a legnépszerűbb évfordulós vacsora helyszíneinket az alábbiakban, és foglalj asztalt nálunk! 

Tovább
Buda étterem

Buda étterem: fedezd fel a budai oldal legjobb éttermeit!

A Vendéglátás a szenvedélyünk. Családi vállalkozásunk célkitűzéseként olyan éttermek üzemeltetése lebeg a szemünk előtt, ahova nem csak enni járnak Kedves Vendégeink. Ahol igazi élményeket szerezhetnek, ahol otthon érezhetik magukat, és ahol a minőség mindig garantált! Éttermeink nagy részét Budán üzemeltetjük, sok közülük a Budai Várnegyed varázslatos utcáin át közelíthetőek meg, így hisszük, hogy ha hozzánk látogattok el, felejthetetlen élményben lesz részetek. És hogy milyen stílusú éttermet keresel? Legyen szó akár vagány, akár elegáns helyről, mi tudjuk a választ! ismerd meg budai éttermeinket.

Tovább
téli esküvő előnyök

Miért jobb a téli esküvő? Előnyök, amikért érdemes a téli esküvő...

Az esküvőszezon általánosságban tavasztól nyár végéig tart hazánkban is. A szikrázó napsütés, a madarak csicsergése kötődik ehhez az eseményhez, ami valóban nagyon szép hátteret biztosíthat egybekeléseteknek… De mi van a téli esküvőkkel? Hiszen a jégvarázsba burkolózott táj, a romantikus havas utcák, a csillogás éppúgy vonzó lehet… Íme 5 előny, amit mindenképp érdemes mérlegelned, ha szóba jöhet a téli esküvő! 

Tovább
rendezvényhelyszín kérdések

5 kérdés, amit mindenképp tegyél fel, mielőtt rendezvényhelyszínt bérelsz!

A rendezvényszervezés nem véletlen egy külön szakma – hiszen nagyon sok buktatója, nagyon széles know-how-ja van ahhoz, hogy valaki egyedül vágjon bele ebbe a tevékenységbe. Mégis sokszor előfordul, hogy egy-egy kisebb vagy alkalmi rendezvény esetében nem bérlünk fel külön rendezvényszervezőt, hanem megpróbáljuk mi magunk megoldani ezt a feladatot! Most ehhez nyújtunk egy kis segítséget – hiszen a rendezvényszervezés egyik legfontosabb feladata a megfelelő helyszín kiválasztása és bérlése, amely sok szempontból az egyik legnehezebb feladat is. Mutatjuk, mi az az 5 dolog, amire mindenképp kérdezz rá, mielőtt aláírnád a szerződést! 

Tovább
Céges évzáró party

Céges évzáró party ötletek: hova szervezd a céges évzárót, hogy...

Sok vállalat életében a céges évzáró party vissza-vissza térő elem, és minden évben megrendezésre kerül ez az esemény. Nagyszerű alkalom ez az elmúlt év értékelésére, a jövő évre kitűzött célok átbeszélésére és prezentálására, és egy kis csapatépítő jellegű tevékenységre, amelyen összerázhatod a kollégákat! Nem csak formálisan van jelentősége az ilyen eseményeknek, hiszen számos kutatás és tapasztalat bizonyítja: azok a cégek akik rendszeresen szerveznek csapatépítő jellegű, formális programoktól mentes eseményeket, sokkal jobbak a csapatmunkában – és a későbbiekben jobban is teljesítenek. Tehát évzáró party-ra fel! De hogy hol…?

Tovább
Céges karácsonyi party program ötletek

Céges karácsonyi party program ötletek – ha elakadtál a szervezésben

A csapatépítő jellegű tevékenységek, így egy céges karácsony party is sokat lendíthet kollégáid lojalitásán, csapatmunkában való teljesítményén, így nem érdemes kihagyni egyetlen lehetőséget sem arra, hogy összekovácsoljátok a kollégákat egy-egy bulira, programra. A karácsony és az év vége pedig kiváló alkalom erre: ilyenkor a legtöbb cég kicsit kikapcsolhat, a munka is kevesebb mint szokott lenni, ráadásul az ünnepi hangulat hamar, már december elején hatalma alá keríti a kollégákat is, így könnyebben kizökkentheted őket a munkából. 

Tovább

Összes cikk megtekintése
Budapest city centre map
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner