Rendezvény ajánlatkérés

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneket a sajtó fogadására!

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneket a sajtó fogadására!

Sajtótájékoztató helyszínt keresel Budapesten? Mutatjuk a legjobb éttermet Budapesten, ahol bemutatkozásod, sajtóhíred igazán ütős hátteret kaphat!

Egy sajtótájékoztató szervezése rendkívül fontos feladat, ahol minden szem Rátok szegeződik: az első benyomás, az exkluzív környezet itt Titeket prezentál, ezért mindennél fontosabb egy megfelelő sajtótájékoztató helyszín megszerzése a nagy eseménynek. Ha a sajtótájékoztatót Budapesten képzeled el – és miért ne tennéd, hiszen a legfontosabb sajtó emberei is itt tengetik hétköznapjaikat – a Spíler Buda tökéletes megoldást kínál egy hathatós, emlékezetes eseménynek. 

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél egy személyre szabott árajánlatot kapni, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek megszervezni a tökéletes sajtótájékoztatót Budapesten!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 


A jó sajtótájékoztató helyszín ismérvei 

A sajtótájékoztató nem csak arról szól, amiről értesíteni szeretnéd a sajtó kollégáit. Ez az esemény nem csak hírközlésre, de bemutatkozásra is alkalmas – hiszen a sajtótájékoztató mintegy első benyomásként jelenik meg a sajtó kollégái között: ha az esemény felejthetetlen, ha a helyszín exkluzív, az a benyomás a rólad alkotott képen is nyomot hagy majd… Éppen ezért a tökéletes sajtótájékoztató helyszín prezentál Téged, Céged! 


Nem csak a megjelenésre, a felkínált ételekre, a stílusra és a jól szervezettségre kell azonban figyelned. Fontos, hogy a sajtótájékoztató helyszín jól megközelíthető legyen, kényelmesen elférjetek, és mindenkiben kellemes hangulatot ébresszen! 
A Spíler Buda pedig éppen ilyen: a MOM Park bejáratánál lévő vagány, stílusos étterem készen áll arra, hogy a Te sajtóeseményednek is otthont adjon!

 

Adj valami pluszt: sajtótájékoztató helyszín, ahol mindenki sztárnak érezheti magát!

A megszokott, klasszikus sajtótájékoztató helyszínek csábítóak lehetnek – hiszen jól bejáratottak, és nem sok meglepetést tartogatnak… De gondold csak végig: mi szeretnél lenni? Egy a sok közül, vagy az újító, az, aki vállalta, hogy egy vagány, stílusos helyen tartsa meg sajtótájékoztatóját?

 
Felejtsd el a megszokottat, és mutass valami újat a sajtó kollégáinak – garantáljuk, hogy emlékezni fognak rád! 

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten: reggel, délben vagy este…

A sajtótájékoztató hangulatát az is befolyásolhatja, hogy mely napszakban rendezed meg. Egészen más stílusú eseményt teremthetsz egy sajtóreggelivel, mint egy – akár – laza beszélgetésbe torkolló esti sajtótájékoztatóval.


A Spíler Buda bármely napszakban szeretettel vár Téged, és a sajtó minden kollégáját! Ide kattintva további részleteket olvashatsz az étteremről. 
 Kapcsolódó

Legénybúcsú helyszínek

Legénybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek, ha elbúcsúztatnád haverod!

Íme egy újabb fordulópont a haveri társaságban… A haverod feleségül veszi kedvesét! Gratulálj neki méltóképpen, és persze szervezd meg élete legnagyobb buliját még legényéveiben utoljára! Ne aggódj, mindenben segítünk – de először is meg kell találnod a legjobb legénybúcsú helyszínt, ami tökéletes hátteret biztosít majd az estéhez. 

Tovább
Lánybúcsú helyszínek

Lánybúcsú helyszínek: íme a legjobb helyek egy fergeteges lánybúcsúztatóhoz!

Minden nő számára különleges alkalom, amikor életük Nagy Napjához közelítenek. A hagyomány szerint ilyenkor összegyűlnek a barátnők, esetleg a kedvenc családtagok, és egy szuper emlékezetes buli alkalmával búcsúztatják el a leányéveket! Megannyi szokás és hagyomány, lánybúcsús játékok kerülnek ilyenkor előtérbe – de egy biztos: a megfelelő lánybúcsú helyszín elengedhetetlen, hogy valóban felhőtlenül érezhessétek magatokat. 

Tovább
Étterem szülinapra

Étterem szülinapra? Ide érdemes menni, ha étteremben ünnepelnétek!

Akár kerek szülinapról van szó, akár csak idén máshogy ünnepelnétek a családdal vagy éppen a barátokkal, egy étterem szülinapra mindig kiváló ötletnek bizonyul. Szervezheti az ünnepelt is, de még jobb, ha egy meglepetés party-val készültök számára egy kiváló étteremben vagy rendezvényhelyszínen, ahol csak a Tiétek a főszerep! Ha még nem találtátok meg a tökéletes helyet, engedd meg, hogy bemutassuk a legjobb éttermeinket szülinapi ünneplésekre – a családias hangulatú helytől a szuper party-helyekig. 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria