Rendezvény ajánlatkérés

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneket a sajtó fogadására!

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneket a sajtó fogadására!

Sajtótájékoztató helyszínt keresel Budapesten? Mutatjuk a legjobb éttermet Budapesten, ahol bemutatkozásod, sajtóhíred igazán ütős hátteret kaphat!

Egy sajtótájékoztató szervezése rendkívül fontos feladat, ahol minden szem Rátok szegeződik: az első benyomás, az exkluzív környezet itt Titeket prezentál, ezért mindennél fontosabb egy megfelelő sajtótájékoztató helyszín megszerzése a nagy eseménynek. Ha a sajtótájékoztatót Budapesten képzeled el – és miért ne tennéd, hiszen a legfontosabb sajtó emberei is itt tengetik hétköznapjaikat – a Spíler Buda tökéletes megoldást kínál egy hathatós, emlékezetes eseménynek. 

Amennyiben kérdésed van, vagy szeretnél egy személyre szabott árajánlatot kapni, az alábbi form kitöltésével veheted fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik segítenek megszervezni a tökéletes sajtótájékoztatót Budapesten!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 


A jó sajtótájékoztató helyszín ismérvei 

A sajtótájékoztató nem csak arról szól, amiről értesíteni szeretnéd a sajtó kollégáit. Ez az esemény nem csak hírközlésre, de bemutatkozásra is alkalmas – hiszen a sajtótájékoztató mintegy első benyomásként jelenik meg a sajtó kollégái között: ha az esemény felejthetetlen, ha a helyszín exkluzív, az a benyomás a rólad alkotott képen is nyomot hagy majd… Éppen ezért a tökéletes sajtótájékoztató helyszín prezentál Téged, Céged! 


Nem csak a megjelenésre, a felkínált ételekre, a stílusra és a jól szervezettségre kell azonban figyelned. Fontos, hogy a sajtótájékoztató helyszín jól megközelíthető legyen, kényelmesen elférjetek, és mindenkiben kellemes hangulatot ébresszen! 
A Spíler Buda pedig éppen ilyen: a MOM Park bejáratánál lévő vagány, stílusos étterem készen áll arra, hogy a Te sajtóeseményednek is otthont adjon!

 

Adj valami pluszt: sajtótájékoztató helyszín, ahol mindenki sztárnak érezheti magát!

A megszokott, klasszikus sajtótájékoztató helyszínek csábítóak lehetnek – hiszen jól bejáratottak, és nem sok meglepetést tartogatnak… De gondold csak végig: mi szeretnél lenni? Egy a sok közül, vagy az újító, az, aki vállalta, hogy egy vagány, stílusos helyen tartsa meg sajtótájékoztatóját?

 
Felejtsd el a megszokottat, és mutass valami újat a sajtó kollégáinak – garantáljuk, hogy emlékezni fognak rád! 

 

Sajtótájékoztató helyszín Budapesten: reggel, délben vagy este…

A sajtótájékoztató hangulatát az is befolyásolhatja, hogy mely napszakban rendezed meg. Egészen más stílusú eseményt teremthetsz egy sajtóreggelivel, mint egy – akár – laza beszélgetésbe torkolló esti sajtótájékoztatóval.


A Spíler Buda bármely napszakban szeretettel vár Téged, és a sajtó minden kollégáját! Ide kattintva további részleteket olvashatsz az étteremről. 
 Kapcsolódó

Termékbemutató helyszín Budapesten

Termékbemutató helyszín Budapesten: mutatjuk a legnépszerűbb helyeinket...

A termékbemutató minden cég életében fontos állomás, ahol megismertetheti a sajtó munkatársaival és az érintettekkel új termékét, annak részleteit. Mint minden ilyen jellegű eseménynél, a termékbemutatónál is fontos szempont, hogy milyen benyomást teszel a résztvevőkre. Egy unalmas, jellegtelen eseményt gyorsan elfelejtenek, de ha termékbemutatód egy exkluzív, felejthetetlen élménnyé varázsolod számukra, biztosíthatjuk hogy nagy sikereket érhetsz el! 

Tovább
Rendezvény catering

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Tovább
workshop helyszín

Workshop Budapesten – mutatjuk a legjobb worskhop helyszíneinket!

A workshopok szervezése kifejezetten népszerű manapság a cégek körében, nem is véletlen. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy a csapat összedugja a fejét és egy adott témakört körbejárva megoldásokat találjon a cég életében felmerülő kisebb-nagyobb problémákra, megoldandó kérdésekre, vagy éppen egy-egy új projekt beindítására, előre lendítésére! 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria