Zsidai IMPACT

Zsidai IMPACT

(T)együnk jót!

A Zsidai család különösen fontosnak tartja, hogy olyan ügyek mellé álljon, olyan alapítványokat támogasson, melyek a hátrányos helyzetben élőknek nyújtanak lehetőséget a munkaerőpiacon és az életben.

Van Helyed a Közös Jövőnkért Alapítvány egy hátrányos helyzetű gyerekek oktatásával, felzárkóztatásával és integrációjával foglalkozó Ózdon működő szervezet, amely 2011 óta működik. Öröm számunkra, hogy idén a Zsidai Csoport is hozzájárulhatott a gyerekek támogatásához!

Van Helyed Alapítvány

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Zsidai Ilona hosszú évek óta támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak, mely a hátrányos helyzetű gyermekeket segíti országszerte. 2019-től csoportszintű támogatók is lettünk: Zsidai Csoport csatlakozott az alapítvány Ösztöndíj Programjához, melynek keretében a csoport négy kiválasztott gyermeket támogat az általános iskola második osztályától kezdve az egyetemi tanulmányaik befejezéséig havi rendszerességgel.

A Bátor Tábor daganatos és krónikusan beteg (cukorbetegséggel, krónikus ízületi gyulladással, hemofíliával vagy IBD-vel kezelt) gyermekeknek nyújt élményterápiás táborokat. Többféle módon segítettük az évek során a tábor munkáját és reményeink szerint még sokáig folytathatjuk a közös munkát.

Bátor Tábor

UNICEF Kilátó Program

Minden gyermek megérdemli, hogy segítséget kapjon, mi azonban azt gondoljuk, hogy idehaza is van elég megoldandó feladat, ezért a UNICEF-fel olyan programot kerestünk, amely kizárólag a magyar gyerekek segítésére fókuszál. Így találtunk rá a Kilátó Programra, amely élményprogramokon keresztül segíti a hátrányos helyzetű gyermekeknek megmutatni, hogy van kiút a szegénységből és vannak olyan élmények, programok, amikért érdemes tanulni, dolgozni, küzdeni a mindennapokban.

A roma fiatalok mindössze alig több mint 4%-a végez szellemi munkát. Ennek az aránynak a javítására hozta létre a Boston Consulting Group, Zsidai Roy korábbi munkahelye az Integrom Programot, amellyel esélyt szeretnének adni a roma fiataloknak, hogy nagyvállalati munkahelyen helyezkedhessenek el. Azt gondoljuk bőrszíntől, származástól és bármilyen vallási hovatartozástól függetlenül, aki tehetséges, időt és energiát szán a fejlődésre és a tanulásra, ugyanolyan esélyekkel kell indulnia a munka világában. Örömmel segítjük az Integrom Programot.

Integrom Program

Zsidai Véradás

“A hősök a vérüket adják” - szól a Magyar Vöröskereszt véradásra buzdító szlogenje. Mi ugyan nem vagyunk hősök, de nagyon szeretünk segíteni, ezért minden évben kétszer véradást szervezünk, amelyen a kollégáink nagy örömmel vesznek részt.

A Cipősdoboz Akció az egyik legnagyobb hazai közösségi adománygyűjtés karácsony környékén. Az akció lényege, hogy egy cipősdoboznyi kedvességet kell összegyűjteni, becsomagolni, majd ráírni, hogy kisfúnak vagy kislánynak és hogy milyen korosztálynak szánják az ajándékot, majd eljuttatni a gyűjtőpontokra. Kollégáink már évek óta óriási lelkesedéssel vesznek részt a programban.

Cipősdoboz Akció

Autistic Art

Nagyon fontosak számunkra a hazai tehetségek, művészek és szeretnénk segíteni a nehéz helyzetben lévő embereknek is. Ennek a két célnak a legtökéletesebb kombinációjából született az Autistic Art Alapítvány. Céljuk végtelenül egyszerű: segíteni az autizmussal élőknek a nap minden percében. Speciális fejlesztéssel, kutatással és beszélgetéssel szeretnénk elérni, hogy Magyarországon ne legyen nehéz autistaként élni. Családunk az alapítány 2019-es aukcióján egy Maurer Dóra festményt vásárolt, az ebből befolyt összeget teljes egészében az Autistic Art Alapítvány kapta.

A Zsidai család mind a 4 gyermeke a Budavári Általános Iskolába járt és jár jelenleg is, mert a család számára nagyon fontosak a helyi közösségek. Ezért igyekeznek a lehető legjobban segíteni az iskolát mindennel, amire szükség van. Legyen az bármilyen támogatás, mint nemrégiben az iskola falainak átfestetése.

Budavári Általános Iskola

Ültess fát!

A Zsidai család számára fontos a környzetvédelem és szívből hisszük, hogy először mindenkinek helyi szinten kell gondodoskodni a környezetéről. Ehhez a család a már hagyománynak számító születésnapi faültetéssel járul hozzá helyi szinten, a Budai Várban, segítve a Budai Vár szépülését és zölden tartását a következő generációk számára is.

A HaverVagy Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi közössége, amelynek a különböző közösségi programok szervezésén kívül a jótékonykodás és önkéntesség is nagyon fontos eleme, összetartója. Idén immár hetedik alkalommal vagyunk a HaverVagy partnerei a jótékonysági árverésen, ezzel közvetetten támogatva rászorulókat.

HaverVagy Jótékonysági Programok

Budavári Bach Fesztivál

A Zsidai család elkötelezett támogatója a budavári kulturális életnek. Így minden alkalommal támogatja a Budavári Bach Fesztivált is, melyet a Budavári Evangélikus Templomban rendeznek meg minden ősszel.

2022. tavaszán, az orosz-ukrán háború kitörésekor cégcsoportunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül meleg étellel és hideg élelmiszer csomagokkal segítette a Budapestre érkező ukrán menekülteket. 

Ukrán segítség

Partnereink


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café