Zsidai IMPACT

Zsidai IMPACT

(T)együnk jót!

A Zsidai család és a Zsidai Csoport különösen fontosnak tartja, hogy a hátrányos helyzetből érkező, de tehetséges fiatalok is lehetőséget kapjanak. Ennek érdekében több programban is részt veszünk, amellyel segítünk és szeretnénk felhívni mások figyelmét is arra, hogy rengeteg hely van, ahol nem csak pénzzel, hanem önkéntes munkával vagy egyéb támogatással is sokat lehet tenni.

 

A fiatalok segítése mellett a másik nagyon fontos terület, amelyben szintén fontosnak tartjuk az oktatást és edukációt, hogy az emberek megismerjék az alapanyagokat, a jó termelőket és az ételek egészséges és hasznos feldolgozását. Ez volt az egyik alaprugója a Jamie Oliverrel való közös munkánknak is. Fontosnak tartjuk, hogy a közösségi, éttermi étkezés visszakerüljünk a kultúránkba és az embereket ráébresszük, élményekre költeni sokkal fontosabb, mint tárgyakra.

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Zsidai Ilona hosszú évek óta támogatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak, mely a hátrányos helyzetű gyermekeket segíti országszerte. 2019-től csoportszintű támogatók is lettünk: Zsidai Csoport csatlakozott az alapítvány Ösztöndíj Programjához, melynek keretében a csoport négy kiválasztott gyermeket támogat az általános iskola második osztályától kezdve az egyetemi tanulmányaik befejezéséig havi rendszerességgel.

A Bátor Tábor daganatos és krónikusan beteg (cukorbetegséggel, krónikus ízületi gyulladással, hemofíliával vagy IBD-vel kezelt) gyermekeknek nyújt élményterápiás táborokat. Többféle módon segítettük az évek során a tábor munkáját és reményeink szerint még sokáig folytathatjuk a közös munkát.

Bátor Tábor

UNICEF Kilátó Program

Minden gyermek megérdemli, hogy segítséget kapjon, mi azonban azt gondoljuk, hogy idehaza is van elég megoldandó feladat, ezért a UNICEF-fel olyan programot kerestünk, amely kizárólag a magyar gyerekek segítésére fókuszál. Így találtunk rá a Kilátó Programra, amely élményprogramokon keresztül segíti a hátrányos helyzetű gyermekeknek megmutatni, hogy van kiút a szegénységből és vannak olyan élmények, programok, amikért érdemes tanulni, dolgozni, küzdeni a mindennapokban.

A roma fiatalok mindössze alig több mint 4%-a végez szellemi munkát. Ennek az aránynak a javítására hozta létre a Boston Consulting Group, Zsidai Roy korábbi munkahelye az Integrom Programot, amellyel esélyt szeretnének adni a roma fiataloknak, hogy nagyvállalati munkahelyen helyezkedhessek el. Azt gondoljuk bőrszíntől, származástól és bármilyen vallási hovatartozástól függetlenül, aki tehetséges, időt és energiát szán a fejlődésre és a tanulásra, ugyanolyan esélyekkel kell indulni a munka világában. Örömmel segítjük az Integrom Programot.

Integrom Program

Zsidai Véradás

“A hősök a vérüket adják” - szól a Magyar Vöröskereszt véradásra buzdító szlogenje. Mi ugyan nem vagyunk hősök, de nagyon szeretünk segíteni, ezért minden évben kétszer véradást szervezünk, amelyen a kollégáink nagy örömmel vesznek részt.

A Cipősdoboz Akció az egyik legnagyobb hazai közösségi adománygyűjtés karácsony környékén. Az akció lényege, hogy egy cipősdoboznyi kedvességet kell összegyűjteni, becsomagolni, majd ráírni, hogy kisfúnak vagy kislánynak és hogy milyen korosztálynak szánják az ajándékot, majd eljuttatni a gyűjtőpontokra. Kollégáink már évek óta óriási lelkesedéssel vesznek részt a programban.

Cipősdoboz Akció

Partnereink

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat logo
Bátor Tábor logo
Unicef logo
Integrom Program logo

X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria