Zsidai Nyílt Nap - Ismerj meg minket!

Zsidai Nyílt Nap - Ismerj meg minket!

Dolgozz a vendéglátásban! Vendéglátó munkák, felszolgáló, szakács, manager - ismerd meg a Zsidai Csoport nyitott állásajánlatait. Ismerd meg kollégáinkat és a lehetőségeket. Tudd meg, miért jó a Zsidai Csoportnál dolgozni.

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10-18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégák és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő 40 éves cégcsoportunk életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

ZSIDAI NYÍLT NAP

Ismerj meg minket!

 

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10-18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégák és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő 40 éves cégcsoportunk életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

 

A cél, hogy kollégáinkkal megismerkedve egy képet kapjon minden érdeklődő éttermeink és csoportunk működéséről, az itteni állásokról, munkakörülményekről, fejlődési és előrelépési lehetőségekről.

 

Vendéglátó iskolát végeztél és pályakezdő vagy?

Már egy ideje a vendéglátásban dolgozol, de szintet lépnél?

Vonz a vendéglátás, de még nincs tapasztalatod?

 

Egyáltalán nem baj, ha még nincs tapasztalatod! A hozzáállást és az igyekezetet díjazzuk, a szakmát majd megtanítjuk neked.

 

Gyere el március 8-án a Baltazár Grillbe és ismerj meg minket, ismerd meg milyen velünk dolgozni és informálódj a csoport álláslehetőségeiről!

 

A Zsidai Nyílt Nap programja:

A nap folyamán legjobb szakembereink mesélnek neked éttermeinkről, a munkafolyamatokról és arról, hogy miért jó itt, velünk dolgozni.

Időpont: 2023. 03.08. szerda 10-18 óra között

Helyszín: Baltazár Grill – 1014 Budapest, Budai Vár Országház utca 31.

Regisztráció: https://forms.gle/ArQVuACKejsVQfTJ9Kikkel találkozhatsz?

 

*Zsidai Roy tulajdonos, CEO, aki szakmai vezetőként is felügyeli, irányítja a cégcsoportot.

*Hartai Róbert 12 éve dolgozik a Zsidai Csoportnál. Amellett, hogy a Gozsdu udvarban lévő éttermeinket (Spíler Original, Spíler Shanghai és Jamie Oliver’s Diner) vezeti, tulajdonos partner is ezen egységekben.

*Vernon Strachan 7 éve vezető nálunk, Londontól költözött Budapestre 2016-ban, ahol három Hilton szálloda konyháját vezette executive chefként, 600 embert koordinálva. Jelenleg operációs igazgató.

*Polacsek Norbert 10 éve dolgozik a csoportnál. Számos éttermünket vezette, most Vernon mellett ő a másik operációs igazgatónk.

*Bádonyi-Nagy Zsuzsanna 20 éve dolgozik a csoportnál. 20 éve a Pierrot éttermet vezette, majd édesanyaként, Gyes után visszatérve irodai környezetet választotta és operációs menedzserként az éttermi üzemeltetésen dolgozik.

*Bartók Sándor 10 éve dolgozik a csoportnál, a Pest-Buda Vendéglőt vezeti. Pozitív, megoldásfókuszú hozzáállása és vidámsága igazi felüdülést hoz a mindennapokba.

*Fehér Krisztián 6 éve dolgozik a csoportnál, a legfiatalabb étteremvezetőnk. Felszolgálóként kezdte a Jamie Oliver’s Italianben, ahol később supervisor, majd manager lett. És még csak 27 éves!

*Kevin Tresz az USA-ból érkezett hozzánk. Először a Jamie Oliver’s Italianben dolgozott chefként, jelenleg a Spíler Buda konyháját vezeti. Szórakoztató, vicces, vidám és nagyszerű szakember, aki minden ételt szenvedéllyel készít!

 

Ahogy látjátok, csapatunk nemzetközi és rendkívül színes. Egy dolog köt össze minket: a szenvedély, amellyel dolgozunk!

Gyere, ismerj meg minket Te is!

 

További információ:

szilvia.vad@zsidai.com

 

MI VÁRHATÓ MÁRCIUS 8-ÁN?

10.00 - 10.15 Megnyitó, köszöntő - Juhász Emese Marketing és PR Igazgató és Vad Szilvia HR Manager, a rendezvény háziasszonyai
10.15 - 10.45 Zsidai Csoport bemutatkozó prezentációja
10.45 - 11.00 Kávészünet
11.00 - 11.30 Beszélgetés Hartai Róbert managing partnerrel a pesti belvárosi vendéglátás működéséről
11.30 - 12.00 Beszélgetés Vernon Strachan Operációs Igazgatóval, a cégcsoport egykori Executive Chefjével a konyhai terület karrierút lehetőségeiről a konyhai kisegítőtől a konyhafőnök pozícióig bezárólag (előkészítő szakács, pályaszakács, Sous chef stb.).
12.00 - 12.30 Kávészünet
12.30 - 13.00 Beszélgetés Polacsek Norbert Operációs Igazgatóval a vendégtér karrierútjairól az ültető hosstess-től az Éttermi Üzletvezető pozícióig bezárólag (felszolgáló, pultos/báros, sommelier, stb.)
13.00 - 14.00 Kerekasztal beszélgetés a szakmai tulajdonosi szemléletről és a cégcsoport filozófiájáról
14.00 - 14.15 Kávészünet
14.15 - 15.15 Saját élmények beszámolói és kérdezz felelek a cégcsoportnál hosszú, vagy érdekes karriert befutott munkatársaival
15.15-15.30 A csoportos beszélgetés lezárása, a személyes interjúk megnyitása
15.30 - 18.00 Célirányos karrier tanácsadás és személyes interjúk a cégcsoport szakmai vezetőivel

Interjúk a prezentációk, csoportos beszélgetések alatt is lehetségesek egy másik teremben azok számára, akik nem tudnak végig maradni.


X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café