Ismerd meg a Covid miatt átalakított higiéniai protkollunkat hoteleinkben és éttermeinkben.

Ismerd meg a Covid miatt átalakított higiéniai protkollunkat hoteleinkben és éttermeinkben.

Mindent megteszünk, hogy a lehető legfelkészültebbek legyünk a koronavírus idején és a legmagasabb szintű higiéniát garantálhassuk Neked a Baltazár Hotelben, a Pest-Buda Hotelben és minden éttermünkben.

#óvintézkedéseink

Éttermeink konyhái és vendégterei, valamint szállodáink mindig is a legmagasabb szintű higiéniai szabályok szerint működtek, a NÉBIH által rendszeresen ellenőrizettek. A COVID-19 vírus okozta helyzetre való tekintettel még inkább szigorítottunk az eddig is TEK protokollnak megfelelő higiéniai alapelveinken.

Az élelmiszerbiztonság a legfontosabb tényező a gasztronómiában és a vendéglátásban, ebben semmilyen kompromisszumot nem kötünk. 

EZEKET AZ ÓVINTÉZKEDÉSEKET VEZETTÜK BE A BALTAZÁR BOUTIQUE HOTELBEN ÉS A PEST-BUDA DESIGN HOTELBEN:

 • 10 és 11 szobás boutique hotelünk szobáinak ellenőrzése eddig is rendszeres volt. Kis méretünknél fogva a higiénia betartása nálunk egyszerűbb mint egy nagy méretű szállodában. 
 • A tulajdonos a szálloda épületében lakik családjával, személyesen ellenőrzi a tisztaságot és a bevezetett protokoll betartását. 
 • Boutique hotelünk kis mérete miatt megoldható, hogy mindössze egyszer, a check-in folyamatnál találkozz kollégánkkal, aki természetesen maszkot visel. Mivel mágneskártyás rendszer van a hotelekben, nem függsz kollégáinktól, akkor jössz-mész, mikor neked kényelmes.
 • Minden szobában és a recepción is kézfertőtlenítőt helyeztünk ki. Ha nem hoztál magaddal maszkot, nem gond, a recepción 5 euróért vásárolhatsz magadnak készletet, mely egy maszkot, törlőkendőt és kis méretű kézfertőtlenítőt tartalmaz. 
 • Hoteleink a csendes Budai Várban találhatók, mely a belváros zajától távol található, ezért mentes a tömegektől. 

 

EZEKET AZ ÓVINTÉZKEDÉSEKET VEZETTÜK BE ÉTTERMEINKBEN:

 • A gumikesztyű használata kötelező minden konyhánkban, minden munkafázisban.
 • Asztalaink közötti távolságot legalább 1 méterre növeltük, így a vendégeink közötti távolság az előírásoknak megfelelően legalább 1,5 m.
 • Éttermeinkben textilszalvéta helyett vendégigénynek megfelelően egyszer használatos papírszalvétát is tudunk biztosítani.
 • Az eddigihez képest megnövelt rendszerességgel fertőtlenítünk, különös tekintettel mellékhelyiségekre illetve a különböző kilincsekre, korlátokra, kapcsolókra.
 • Az étterem különböző pontjain és mellékhelyiségeinkben kézfertőtlenítőket helyeztünk el, melyet ajánlott étkezés előtt és után is használni.
 • Eddig is kizárólag ellenőrzött forrásból szereztünk be minden alapanyagot, erre még fokozottabban figyelünk.

 

Ha további kérdésed lenne a higiéniával kapcsolatban, írj nekünk emailt: hello@zsidai.comKapcsolódó

Gyerek a Pest-Buda Hotelben

Családi kikapcsolódás

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK! Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Tovább
Borkóstoló

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

Tovább
Gellért Fürdő

Fürdőzz a városban!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

Tovább
X