Rendezvény ajánlatkérés

Hotelek

Modern design boutique hoteleink a Világörökség részét képező Budai Várban találhatók, műemlékek, nemzeti épületek, múzeumok és a Vár legkifinomultabb gourmet negyedének gyűrűjében, éttermek, bárok és csodálatos teraszok között.

Baltazár Hotel

Háromszor nyerte el a "legjobb kis hotel" díjat a Tripadvisoron 2014 óta

"Smart luxury" boutique hotel, igazi ékszerdoboz, egyedi designer bútorok, képek, dekorációs elemek. A városközponttól 10 percre, nyugodt környezetben, műemlék épületben, a Budai Várban, Buda gourmet negyedében, éttermek, bárok, bisztrók és macskaköves teraszok közelében.

Pest-Buda Hotel

A legrégebbi hotel Magyarországon, eredetileg 1696 óta

A Pest-Buda története 1696-ra nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg először kapuit az itt található hotel. Az igazán kivételes történetével és az újonnan kialakított berendezéssel és modern, de otthonos designnal a Pest-Buda kétségkívül Budapest egyik legstílusosabb hotele lett 10 egyedileg berendezett luxus szobájával és lakosztályaival, a városközponttól csak pár percre, a Budai Várban.

Tekintse meg éttermeinket is

Éttermeink a Világörökség részét képező Budai Várban, azon belül is a Budavári Gasztronómiai Negyedben és a pezsgő pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban, a Magyar Állami Operaházban és a Kempinski hotelben találhatók.


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten