Fejlesztések & design

Fejlesztések & design

Rólunk

Innovatív hozzáállással, inspiráló design-nal, hatékony működéssel és marketingstratégiával építjük és segítjük világmárkák alakulását. Első éttermünket közel négy évtizede nyitottuk, azóta számos éttermet, hotelt, bárt, kávéházat hoztunk létre, alakítottunk át, számos esetben nemzetközi partnerekkel együttműködve, mint a Kempinski Hotels, a Jamie Oliver Group vagy a Magyar Állami Operaház.
További információért lépjen kapcsolatba ügyvezetőnkkel a
roy@zsidai.com e-mail címen!

Koncepció

Minden egy brilliáns ötlettel és az ötlet kivitelezhetőségével kezdődik: az elemzés a kulcsa egy márkában rejlő potenciál feltárásának. Marketingkutatással, stratégia kialakításával és nagyfokú kreativitással alakítjuk ki a meghatározó arculatot.

Szakértő designereinkkel, építészeinkkel és belsőépítészeinkkel olyan design-t hozunk létre, amely magával ragadja, inspirálja a vendégeket az első alkalomtól kezdve a századik látogatásig. Élvezhető és élhető tereket alkotunk, melyek hatékonyan működtethetők és üzemeltethetők is.

Belsőépítészet, design

Branding + Marketing

Önnel együttműködve alakítjuk ki a sikerhez vezető tervet, az étterem megnyitását övező hype-tól kezdve a marketingstratégia kialakításán át a marketing koordinálásig mindent - mindezt a hosszútávú siker és megtérülés érdekében.

A szakma legjobbjaival dolgozunk, hogy üzlete sikeres legyen. Az étel- és italkoncepció kidolgozásától az árazáson át, a vezető csapat megtalálásától a komoly trainingeken keresztül egészen a szervezet felállításáig mindenben részt veszünk. Segítünk a legjobbat kihozni vállalkozásából.

Étterem üzemeltetés

Franchising

Franchise projektek lebonyolítása, fejlesztése, üzemeltetése, franchise-ba adás mind szakterületünk. Minden esetben a helyi piac alapos megismerése és a márka helyi piachoz való igazítása vezérel minket.

Közel 40 éves tapasztalatunk a vendéglátás és gasztronómia területén megtanított minket arra, hogy mindig csak a legjobbakkal dolgozzunk és a minőségi munkában ne kössünk kompromisszumot. Beszállítóinkkal, partnereinkkel való munka elengedhetetlen része a sikeres működésnek, a velük való hosszú távú kapcsolat és a kitartó, közös munka kulcs a napi üzletmenetünkben. Mi a folyamatos, jó minőségben hiszünk, és ezt a szellemiséget szem előtt tartva segítünk Önnek is vállalkozása fejlesztésekor.

Sourcing

Projektjeink

További információ

További információért lépj kapcsolatba ügyvezetőnkkel a roy@zsidai.com
e-mail címen!

Partnereink

Zsidai Group
Kempinski
Hungarian State Opera
Jamie Oliver Group

Legfrisebb munkáink


X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café