Fejlesztések & design

Fejlesztések & design

Rólunk

Innovatív hozzáállással, inspiráló design-nal, hatékony működéssel és marketingstratégiával építjük és segítjük világmárkák alakulását. Első éttermünket 36 éve nyitottuk, azóta számos éttermet, hotelt, bárt, kávéházat hoztunk létre, alakítottunk át, számos esetben nemzetközi partnerekkel együttműködve, mint a Kempinski Hotels, a Jamie Oliver Group vagy a Magyar Állami Operaház.
További információért lépjen kapcsolatba ügyvezetőnkkel a
roy@zsidai.com e-mail címen!

Koncepció

Minden egy brilliáns ötlettel és az ötlet kivitezehetőségével kezdődik: az elemzés a kulcsa egy márkában rejlő potenciál feltárásának. Marketigkutatással, stratégia kialakításával ésnagyfokú kreativitással alakítjuk ki a meghatározó arculatot.

Szakértő designereinkkel, építészeinkkel és belsőépítészeinkkel olyan design-t hozunk létre, amely magával ragadja, inspirálja a vendégeket az első alkalomtól kezdve a századikig látogatásig. Élvezhető és élhető tereket alkotunk, melyek hatékonyan működtethetők és üzemeltethetők is.

Belsőépítészet, design

Branding + Marketing

Önnel együttműködve alakítjuk ki a sikerhez vezető tervet, az étterem megnyitását övező hype-tól kezdve a marketingstratégia kialakításán át a marketing koordinálásig mindent - mindezt a hosszútávú siker és megtérülés érdekében.

A szakma legjobbjaival dolgozunk, hogy üzlete sikeres legyen. Az étel- és italkoncepció kidolgozásától az árazáson át, a vezető csapat megtalálásától a komoly trainingeken át egészen a szervezet felállításáig mindenben részt veszünk. Segítünk a legjobbat kihozni vállalkozásából.

Étterem üzemeltetés

Franchising

Franchise projektek lebonyolítása, fejlesztése, üzemeltetése, franchise-ba adás mind szakterületünk. Minden esetben a helyi piac alapos megismerése és a márka helyi piachoz való igazítása vezérel minket.

Közel 40 éves tapasztalatunk a vendéglátás és gasztronómia területén megtanított minket arra, hogy mindig csak a legjobbakkal dolgozzunk és a minőségi munkában ne kössünk kompromisszumot. Beszállítóinkkal, partnereinkkel való munka elengedhetetlen része a a sikeres működésnek, a velük való hosszú távú kapcsolat és a kitartó, közös munka kulcs a napi üzletmenetünkben. Mi a folyamatos, jó minőségben hiszünk, és ezt a szellemiséget szem előtt tartva segítünk Önnek is vállalkozása fejlesztésekor.

Sourcing

Projektjeink

További információ

További információért lépj kapcsolatba ügyvezetőnkkel a roy@zsidai.com
e-mail címen!

Partnereink

Zsidai Group
Kempinski
Hungarian State Opera
Jamie Oliver Group

Legfrisebb munkáink


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria