Hírek

Hírek

Legyél jól informált! Tudj meg mindent a Zsidai Csoportról, éttermeinkről, hoteleinkről, mindennapi életünkről, társadalmi felelősségvállalásunkról és a karrierlehetőségekről.Születésnapi ajándék a Zsidai éttermekben

Ajándék születésnapi prosecco a Zsidai éttermekben!

Tovább
Születésnapi prosecco

Zsidai Nyílt Nap - Ismerj meg minket!

ZSIDAI NYÍLT NAP – Ismerj meg minket!

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10-18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégák és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő 40 éves cégcsoportunk életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

Tovább
Zsidai Csoport Nyílt Nap

Karácsony, amely téged is elvarázsol

A készülődés és a pihenés mellett megéri megállni egy pillanatra, és megnézni, ahogy a gyönyörű fővárosunk is ünnepi köntösbe bújik. Ebben az időszakban a város legszebb látnivalói még szemkápráztatóbbak, és meglátogatva ezeket a helyeket, igazi karácsonyi életérzés tölthet el minket is.

Tovább
karácsony a budai várnegyedben

Márton nap

Az év végéhez és a télhez közeledve elérkeztünk idén is, mint minden évben a Márton naphoz. Ez az ünnepnap már a rómaiak idejében is létezett, fő fogásként Mars, a hadisten szent madarát, a ludat fogyasztották, mely a későbbiekben átvette a „Márton madara” kifejezést.
„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”. 

Tovább
márton nap

Budapest három legjobb étterme

Nem tudod, merre is lehet a legjobb rendezvényhelyszín Budapesten? Vagy hol lenne a legideálisabb megrendezni a céges csapatépítőt? Esetleg egy családi vacsorát tervezel és nem tudod, mi a legjobb választás? Számtalan hely van Budapesten belül, ahol egy kellemes ebédet, vacsorát lehet elkölteni, esetleg rendezvényt szervezni, azonban ezekből is akadnak kivételes lehetőségek.

Tovább
top 3 étterem

A budai oldal legikonikusabb burgere

A város megannyi csodát rejt magában, így akár egy napos programnak a főváros felkutatása is nagyszerű lehetőség. A nagy sétákban azonban könnyen megéhezik az ember, ennek okán pedig egy olyan vendéglátóhelyet érdemes keresni, ami a város újdonságaival egyenértékűen varázslatot hozhat az életünkbe.
 

Tovább
budaihamburger

Top 5 budai étterem

Mint mindenhol máshol is, Magyarországon is érdemes a tradicionális helyi ízeket kiélvezni különböző éttermekben, emellett pedig más kultúrák ételeit is szívesen fogyasztjuk. Ennek okán pedig ideje megismerni a top 5 budai éttermet.

Tovább
budaiéttermek

A Gozsdu udvar legjobb hamburgerei

A város szívében megannyi vendéglátóhely várja az arra járókat, legyen az magyar, vagy más nemzetek konyhája. A bulinegyedben sétálva pedig könnyen megtalálhatjuk a felülmúlhatatlan Gozsdu udvart, ahol a gasztronómia mellett kulturális és szórakoztató programokkal is találkozhatunk.

Tovább
gozsdu udvar hamburger Zsidai Csoport

Top 5 belvárosi látnivaló

Budapesten járva sok fiatal keresi a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.  Azonban a bulinegyed környékén a hajlanlig tartó partikon kívül is találni olyan elfoglaltságokat és látnivalókat, amiket nem lenne érdemes kihagyni.
 

Tovább
belváros látnivalók Zsidai

Pest története

Mai szóhasználatban nagyon sokszor használjuk a Pest kifejezését, mikor egész Budapestről beszélünk, hisz mindenki számára világos, miről is van szó. Azonban ez nem mindig volt így, ugyanis a Duna két oldala nem mindig tartozott egybe.

Tovább
pest története zsidai csoport

Buda története

Minden országnak, minden városnak megvan a maga története, amely hosszú időkre nyúlik vissza. Minden helynek túl kellett élnie, harcolnia, és újjászületnie ahhoz, hogy azt a formát öntse, amit napjainkban láthatunk. Budapesttel sem volt ez másképp.

Tovább
buda története zsidai csoport

A fagyi nekünk szerelem és szabadság. És Neked?

Csodálatos kézműves fagylalt friss és valódi alapanyagokból a Zsidai Cukrászműhelyből. A fagylaltot családi manufaktúránkban készítjük, GMO-mentesen, fenntartható módon. 

Tovább
zukifagyi

Téged keresünk!

Családi vállalkozásunkban több száz kollégánkkal együtt négy évtizede azon dolgozunk, hogy a magyar gasztronómiát visszaemeljük a világ élvonalába és Budapest a világ egyik legjobb helye legyen.

Tovább
jamies

Vacsorahelyszínek Budapesten: top 5 étterem a fővárosban, ahova érdemes ellátogatni

Egy Nektek való vacsorahelyszín Budapesten mindig jól jön: legyen szó akár valamilyen alkalom megünnepléséről, születésnapi vacsoráról vagy éppen egy kellemes randevúról választottaddal, akár csak egy kellemes, pihentető nap lezárásáról vagy üzleti találkozóról, megbeszélésről. Hogy kinek mi számít jónak a vacsorahelyszínek közül, az már egyéni ízlés kérdése: van aki szeret kiadósakat enni, hangosan beszélgetni, vagy éppen halk környezetben...

Tovább
Vacsorahelyszínek Budapesten

Romantikus vacsora helyszínek: top 3 étterem, amit érdemes megismerned

Egy romantikus vacsora tökéletes alkalom akár ha szeretnétek egy kicsit jobban megismerni egymást, akár ha csupán szeretnétek egy kis minőségi időt együtt tölteni pároddal. Hogy ki milyen étteremben érzi igazán jól magát, az ízlés kérdése – és mi arra bíztatunk mindenkit, hogy találja meg a saját kedvencét legyen szó akár egy finom ebédről, akár egy romantikus vacsora helyszínről.

Tovább
Romantikus vacsora helyszínek

1 2 3 > >>
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café