Karácsony, amely téged is elvarázsol

Karácsony, amely téged is elvarázsol

A készülődés és a pihenés mellett megéri megállni egy pillanatra, és megnézni, ahogy a gyönyörű fővárosunk is ünnepi köntösbe bújik. Ebben az időszakban a város legszebb látnivalói még szemkápráztatóbbak, és meglátogatva ezeket a helyeket, igazi karácsonyi életérzés tölthet el minket is.

Az ünnepek és a karácsony közeledtével mindenki kezd elfáradni, legszívesebben otthon ülnénk egy forró itallal a kezünkben a takaró melege alatt és nem aggódnánk semmin. A karácsony magával hozza a nyugalmat, a szeretetet, a békességet, a gondtalanságot. Van, aki viszont a karácsonyt másképp élvezi; vásárok, a város felfedezése, bevásárlás a családnak, barátoknak. Az ünnepi készülődések is egy külön örömet okozhatnak, amivel sokan élnek is.

 

A készülődés és a pihenés mellett azonban megéri megállni egy pillanatra, és megnézni, ahogy a gyönyörű fővárosunk is ünnepi köntösbe bújik. Kivilágított épületek, hatalmas karácsonyfák lepik el Budapest főbb helyszíneit, amik akárcsak a turisták, a budapestiek kedvelt fotózási helyszíne is. Ebben az időszakban a város legszebb látnivalói még szemkápráztatóbbak, és meglátogatva ezeket a helyeket, igazi karácsonyi életérzés tölthet el minket is.

 

A legkedveltebb látogatási célpontok ilyenkor a karácsonyi vásárok, amikből idén sem lesz hiány. Már többen láthattuk a Bazilika előtt álló hatalmas karácsonyfát, amely megadja a hely alaphangulatát, és ezzel az érzéssel veszhetünk el a vásár standjai között. A Vörösmarty vásár sem hagy cserben minket, idén is rengeteg bódét járhatunk végig, akár forraltborozás közben. Családdal, gyerekekkel vagy párunkkal jövünk, biztos találunk rengeteg kedvünkre való ajándékot. Azonban aki Óbudán, vagy a Hunyadi téren jár, ők se szomorkodjanak, ugyanis itt is lefényképezhetjük a hatalmas karácsonyfát, vagy élvezhetjük az egésznapos programlehetőségeket.

 

 

A Budai Várnegyed egyike Budapest legszebb helyszíneinek, így az ünnepi időszak alatt a látványa minden elképzelést fölülmúl. Amint leszáll az este, a karácsonyi fények hangulata rögtön magával ragad minket, és egy estére átadhatjuk magunkat az igazi karácsonyi csodának. De nem csak az utcákat járva érdemes felfedeznünk; a legtöbb étterem ilyenkor speciális fogásokkal készül, hogy a megfáradt és átfagyott vendégeket a lehető legnagyszerűbb ételekkel kínálják meg.

 

Számos, jobbnál jobb étteremmel találkozhatunk városszerte, csakúgy, mint a Budai Várnegyed macskaköves utcáin haladva is. Ha a hagyományos magyar ételek vonzzanak, a Pest-Buda Vendéglő biztosan az egyik kedvenced lesz. Egy hideg téli napon az egyik legjobb érzés lehet betérni a melegséget és otthon érzését megteremtő étterembe. A karácsonyi speciális ajánlatok pedig csak fokozzák az élvezeteket, ráadásul ezt a karácsonyi időszak alatt bármikor megtehetjük, hisz ahogy a Zsidai Csoport többi vendéglátóhelye is, a Pest-Buda Vendéglő is végig nyitva áll a vendégek előtt.

 

A magyar ételeknél maradva könnyen beleszerethetünk a 21 A Magyar Vendéglőbe is, amely a hagyományos ízeket ötvözi a modern technológiákkal, így a felszolgált ételek minősége megkérdőjelezhetetlen. A karácsonyi fogások pedig biztos, hogy szakértő kezek között készülnek, így egy tökéletes ebéd- vagy vacsorahelyszín lehet számunkra.

 

Aki pedig a kifinomultságra törekszik az ünnepek alatt is, és úgy érzi megérdemli, hogy a lehető legjobbat kapja, annak a Pierrot nyújtja a tökéletes megoldást. Elegancia, minőség és több évtizedes múltra visszatekintő étterem vár mindenkit egész decemberben, hogy karácsonykor egy kicsit többet adhassunk magunknak.

 

Hagyd, hogy a karácsony hangulata teljesen magával ragadjon, de ne feledkezz meg a karácsony kihagyhatatlan ízeiről se, amiket érdemes a legjobb helyen kipróbálni. Minőségi ételek és csodás környezet; ez a Zsidai Csoport a Budai Várnegyedben!
X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café