A Baltazár Boutique Hotel bekerült a National Geographic Traveller legjobb 50 európai hotelt felsorakoztató listájára

A Baltazár Boutique Hotel bekerült a National Geographic Traveller legjobb 50 európai hotelt felsorakoztató listájára

A National Geographic Traveller listájára való bekerülés hatalmas elismerés a Baltazárnak. A listájukon való szereplés jelentős ismertséget biztosít a Baltazárnak és olyan szállodák közé emeli a Baltazárt, mely a nemzetközi piacon is meghatározóak.

 

 

A Baltazár Boutique Hotel bekerült a

National Geographic Traveller legjobb 50 európai hotelt

felsorakoztató listájára

 

Központi elhelyezkedésű, mégis nyugodt világörökségi környéken, műemlék épületek, múzeumok által körülvett Baltazár Boutique Hotel a legjobb 50 európai szálloda közé került.

 

A Baltazár Boutique Hotel egy smart luxus design butikhotel, 11 egyedileg kialakított, laza, mégis luxus szobával és lakosztállyal. A National Geographic egy elismert és világszerte elismert márka, így a magazinjukban való szereplés növelheti egy szálloda presztízsét, és egyfajta megerősítést jelenthet a szálloda szolgáltatásainak és felszereltségének minőségét illetően is.

 

 

 

Minden egyes szoba sajátos bohém hangulatot áraszt, amely a színek, textúrák, művészeti alkotások és grafikai tervezés innovatív keverékét mutatja be. A vendégszobák mindegyike eredeti vintage és modern bútorokkal és süttői mészkőből készült fürdőszobákkal van berendezve, amelyeket a legmagasabb szintű kényelem és technológia egészít ki. Az egyedi és hangulatos design, a barátságos személyzet, a központi elhelyezkedés és a személyes, kiváló kiszolgáltatás a Baltazárt Európa egyik legjobb szállodájává teszi.

 

A Baltazárban nagy hangsúlyt fektetnek a gasztronómiára.

A földszinten található a helyiek által kedvelt, vibráló étterem és bár, ahol egy faszenes grillen készülnek a fogások.  Gourmet street food, komoly húsok, remek vegetáriánus választék vár: egyszerű, mégis kreatív ételek, amelyek meghatározzák a Baltazár Michelin Guide által ajánlott konyháját.

 

Tavasztól őszig egy romantikus macskaköves terasz teszi a Baltazárt emlékezetessé az itt megszálló vendégek számára.

 

A National Geographic Traveller listájára való bekerülés hatalmas elismerés a Baltazárnak, mivel a magazin nagy nemzetközi olvasótáborral rendelkezik és a leghitelesebb platform a turizmus szektorban. A listájukon való szereplés jelentős ismertséget biztosít a Baltazárnak és olyan szállodák közé emeli a Baltazárt, mely a nemzetközi piacon is meghatározóak.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café