A fagyi nekünk szerelem és szabadság. És Neked?

A fagyi nekünk szerelem és szabadság. És Neked?

Csodálatos kézműves fagylalt friss és valódi alapanyagokból a Zsidai Cukrászműhelyből. A fagylaltot családi manufaktúránkban készítjük, GMO-mentesen, fenntartható módon.

ZUKI prémium minőségű kézműves fagylalt a Zsidai Cukrászműhelyből már a kifli.hu-n és a Wolton is!

 

Csodálatos kézműves fagylalt friss és valódi alapanyagokból a Zsidai Cukrászműhelyből. A fagylaltot családi manufaktúránkban készítjük, GMO-mentesen, fenntartható módon. 

 

Az elkészítéshez nem használunk semmilyen fagylaltalapot vagy port, csak friss és valóban prémium alapanyagokat.

A fagylaltot saját receptúráink alapján készítjük. Ahol tudunk, hazai alapanyagot használunk, de a nem honos alapanyagok is válogatott prémium beszerzési forrásokból érkeznek. A vaníliánk madagaszkári, a pisztáciánk szicíliai, a 100%-os gyümölcsszószaink Franciaországból érkezik. A fagyikhoz használt csokiszószt, desszertalapokat és kekszeket saját cukrászüzemünkben nagy gondossággal készítjük. Fagyijaink között találsz glutén- és laktózmenteset is.

A csokoládénk belga,  Belgium több mint 100 éves kézműves csokoládé manufaktúrájából, a Callebaut-ból érkezik hozzánk. A Callebaut volt az első etikus fair trade kakaókereskedő Belgiumban, csokoládéi bio minősítettek.

 

​A Zuki fagylaltot a Zsidai Csoport két vezető séfje, Vernon Strachan executive chef és Meghraj Chavan group creative chéf fejlesztették ki a Covid lezárások alatt. A két chéf különlegesen tiszta ízvilágot álmodott meg, mely különbözik a cukrászok által megszokott ízektől. A sós karamell fagylalt valóban karamell ízű, a fagylalt desszertek mint a somlói vagy az Oreo fudge olyan, mintha somlói süteményt vagy Oreo kekszet ennénk, a gyümölcs sorbet-k pedig igazi gyümölcs ízbombák. 

 

A Zuki 2021-ben debütált, jelenleg a Zsidai Csoport éttermeiben a desszertlapon, a Budai Várban a Jamie Oliver’s Italian éttermnél kihelyezett fagylaltos kocsinál vagy online a Kifli.hu és a Wolt felületein kapható, a közeljövőben Zuki cukrászda és fagylaltozó nyitását is tervezzük. 

 

www.zuki.hu

https://www.facebook.com/zukibudapest

https://www.instagram.com/zukibudapest/

https://www.tiktok.com/@zukibudapest
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café