Hírek

Hírek

Legyél jól informált! Tudj meg mindent a Zsidai Csoportról, éttermeinkről, hoteleinkről, mindennapi életünkről, társadalmi felelősségvállalásunkról és a karrierlehetőségekről.Zsidai éttermekre és hotelekre vonatkozó ajándékutalvány

Kértétek, mi megoldottuk! Ezentúl nem csak egyes éttermeinkben tudsz vouchert vásárolni, hanem majdnem minden étteremre és hotelre vonatkozó Zsidai ajándékutalványt is!

Tovább
baltazar-bar-and-grill

A Baltazár Boutique Hotel bekerült a National Geographic Traveller legjobb 50 európai hotelt felsorakoztató listájára

A National Geographic Traveller listájára való bekerülés hatalmas elismerés a Baltazárnak, mivel a magazin nagy Tovább

baltazár national geographic traveller

Születésnapi ajándék a Zsidai éttermekben

Ajándék születésnapi prosecco a Zsidai éttermekben!

Tovább
Születésnapi prosecco

Zsidai Nyílt Nap - Ismerj meg minket!

ZSIDAI NYÍLT NAP – Ismerj meg minket!

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10-18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégák és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő 40 éves cégcsoportunk életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

Tovább
Zsidai Csoport Nyílt Nap

Karácsony, amely téged is elvarázsol

A készülődés és a pihenés mellett megéri megállni egy pillanatra, és megnézni, ahogy a gyönyörű fővárosunk is ünnepi köntösbe bújik. Ebben az időszakban a város legszebb látnivalói még szemkápráztatóbbak, és meglátogatva ezeket a helyeket, igazi karácsonyi életérzés tölthet el minket is.

Tovább
karácsony a budai várnegyedben

Márton nap

Az év végéhez és a télhez közeledve elérkeztünk idén is, mint minden évben a Márton naphoz. Ez az ünnepnap már a rómaiak idejében is létezett, fő fogásként Mars, a hadisten szent madarát, a ludat fogyasztották, mely a későbbiekben átvette a „Márton madara” kifejezést.
„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik”. 

Tovább
márton nap

Budapest három legjobb étterme

Nem tudod, merre is lehet a legjobb rendezvényhelyszín Budapesten? Vagy hol lenne a legideálisabb megrendezni a céges csapatépítőt? Esetleg egy családi vacsorát tervezel és nem tudod, mi a legjobb választás? Számtalan hely van Budapesten belül, ahol egy kellemes ebédet, vacsorát lehet elkölteni, esetleg rendezvényt szervezni, azonban ezekből is akadnak kivételes lehetőségek.

Tovább
top 3 étterem

A budai oldal legikonikusabb burgere

A város megannyi csodát rejt magában, így akár egy napos programnak a főváros felkutatása is nagyszerű lehetőség. A nagy sétákban azonban könnyen megéhezik az ember, ennek okán pedig egy olyan vendéglátóhelyet érdemes keresni, ami a város újdonságaival egyenértékűen varázslatot hozhat az életünkbe.
 

Tovább
budaihamburger

Top 5 budai étterem

Mint mindenhol máshol is, Magyarországon is érdemes a tradicionális helyi ízeket kiélvezni különböző éttermekben, emellett pedig más kultúrák ételeit is szívesen fogyasztjuk. Ennek okán pedig ideje megismerni a top 5 budai éttermet.

Tovább
budaiéttermek

A Gozsdu udvar legjobb hamburgerei

A város szívében megannyi vendéglátóhely várja az arra járókat, legyen az magyar, vagy más nemzetek konyhája. A bulinegyedben sétálva pedig könnyen megtalálhatjuk a felülmúlhatatlan Gozsdu udvart, ahol a gasztronómia mellett kulturális és szórakoztató programokkal is találkozhatunk.

Tovább
gozsdu udvar hamburger Zsidai Csoport

Top 5 belvárosi látnivaló

Budapesten járva sok fiatal keresi a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket.  Azonban a bulinegyed környékén a hajlanlig tartó partikon kívül is találni olyan elfoglaltságokat és látnivalókat, amiket nem lenne érdemes kihagyni.
 

Tovább
belváros látnivalók Zsidai

Pest története

Mai szóhasználatban nagyon sokszor használjuk a Pest kifejezését, mikor egész Budapestről beszélünk, hisz mindenki számára világos, miről is van szó. Azonban ez nem mindig volt így, ugyanis a Duna két oldala nem mindig tartozott egybe.

Tovább
pest története zsidai csoport

Buda története

Minden országnak, minden városnak megvan a maga története, amely hosszú időkre nyúlik vissza. Minden helynek túl kellett élnie, harcolnia, és újjászületnie ahhoz, hogy azt a formát öntse, amit napjainkban láthatunk. Budapesttel sem volt ez másképp.

Tovább
buda története zsidai csoport

A fagyi nekünk szerelem és szabadság. És Neked?

Csodálatos kézműves fagylalt friss és valódi alapanyagokból a Zsidai Cukrászműhelyből. A fagylaltot családi manufaktúránkban készítjük, GMO-mentesen, fenntartható módon. 

Tovább
zukifagyi

Téged keresünk!

Családi vállalkozásunkban több száz kollégánkkal együtt négy évtizede azon dolgozunk, hogy a magyar gasztronómiát visszaemeljük a világ élvonalába és Budapest a világ egyik legjobb helye legyen.

Tovább
jamies

1 2 3 > >>
X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café