Top 5 budai étterem

Top 5 budai étterem

Mint mindenhol máshol is, Magyarországon is érdemes a tradicionális helyi ízeket kiélvezni különböző éttermekben, emellett pedig más kultúrák ételeit is szívesen fogyasztjuk. Ennek okán pedig ideje megismerni a top 5 budai éttermet.

Lehetünk külföldiek, belföldiek, helyiek vagy turisták, az új ízek felfedezése mindenkit egyaránt érdekel. A különböző vendéglátóhelyek mindenhol más meglepetésekkel tudnak szolgálni, így szeretünk minél több helyet kipróbálni, hogy teljes élményt kapjunk a gasztronómia világából. Mint mindenhol máshol is, Magyarországon is érdemes a tradicionális helyi ízeket kiélvezni különböző éttermekben, emellett pedig más kultúrák ételeit is szívesen fogyasztjuk. Ennek okán pedig ideje megismerni a top 5 budai éttermet.

 

A 21 Magyar Vendéglő minden formában népünk hagyományait és ételeit mutatja be egy újszerű, modernebb hangulatban. Az étterembe belépve egy olyan nyugodt környezetben találhatjuk magunkat, ahol szívesen elidőzünk, miközben megkóstolhatjuk az igazi magyar ízeket, mint a gulyásleves vagy a sokak által nagyon kedvelt csirkepaprikást. Ennél azonban jóval szélesebb a választék, az ételek mind a legjobb alapanyagokból készülnek, melyek természetesen a magyar piacokról származnak. A hely egyik egyedisége pedig a borválasztékban is megmutatkozik, melyek kizárólag magyar termékek. Aki pedig kételkedne, elég egy pillantást vetni az itallapra, ahonnan 26 féle borból lehet választani, amelyeknek egy része olyan limitált kategóriába tartozik, hogy érdemes miattuk ellátogatni ide. A vendéglő pedig akár rendezvények lebonyolítására is alkalmas, így aki akár egy borkóstolót tervez Budapesten, esetleg céges csapatépítőt, vagy csak azon gondolkozik, hol lehet a legjobb szilveszteri vacsorát elkölteni, mindenképp érdemes felkeresnie a helyszínt.

21 magyar vendéglő bor

 

A magyar ízeknél maradva kihagyhatatlan lehetőségnek ígérkezik a Pest-Buda Vendéglő is. Hangulata olyan érzést ad nekünk, mintha visszamentünk volna nagymamánk korába, mégis újszerű, így teljes élményt kapunk a régi magyar ízekből egy régies, mégis modern helyen. A hangsúly a régi, népi magyar ételek bemutatása olyan stílusban, hogy újra beleszeressünk hagyományainkba és ételeinkbe. Ha pedig ismerőseinket szeretnénk meglepni, az egyik legjobb születésnapi rendezvényhelyszín Budapesten, de egy üzleti ebéd elfogyasztására is remek választás. Ha pedig egy meleg nyári napon tévednénk erre, a terasz tökéletes szabadtéri megoldást nyújt az erre járóknak. 

 

Persze a magyar ételekből sose lehet elég, így el is érkezünk a Pierrot étteremhez, amely az előzőktől eltérően egészen más hangulatot kölcsönöz. Visszarepülünk a 13. századba, egy könnyed, elegáns, romantikus környezetbe, amelybe egyből beleszerethetünk. Ugyanez elmondható természetesen az ételekről is, amelyek a magyar konyhát egy újabb szintre emelik. Az elragadó ételek mellett pedig számtalan előnye akad a helynek; romantikus esküvői helyszín, kis esküvők lebonyolítására az egyik legalkalmasabb. Ha pedig a helyszín nem a legideálisabb, a Pierrot csapata catering tevékenységet is vállalnak különböző esküvőkön és rendezvényeken. Ha pedig kisebben gondolkodunk, egy házassági évforduló ünneplése sem szokatlan, hisz a helyszín hangulata rögtön magával ragadja a szerelmeseket.

 

pierrot esküvő rendezvényhelyszín

„Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt itt szeretné.” – ebből az idézetből pedig már lehet egy kis sejtésünk, mit várhatunk a Spíler Budától. A MOM Parkban járva, ebédet keresve már meg is van a legjobb választás. A hely a retró rock életérzését adja át nekünk, a féktelen életet és természetesen a legjobb ételeket. Kézműves hamburgerek, rusztikus ételek, ízletes saláták, zseniális steak választék, mind a Spíler Budában. A hazai borok mellett különböző újvilági ízekkel is találkozhatunk, de a sörök kedvelőinek sem kell aggódni, ugyanis a kézműves sörök sem maradhatnak ki az itallapról. Ha pedig egy kellemes délelőttön térnénk be, a specialty kávék mellett ínycsiklandozó kézműves péksütemények ejtik rabul a szívünket.

 

Jamie Oliver neve sokak számára ismerősen csenghet, így szeretettel mutatjuk be Jamie első közép-európai éttermét, a Jamie Oliver’s Italiant. Igazi olaszországi ízek lenyűgöző környezetben a Budai Várnegyedben. Ízletes falatkák, különleges előételek, könnyed saláták, igazi olasz tészták, házi készítésű pizzák és megannyi más, ami elcsábíthat minket. Egy kellemes ebéd a barátokkal, vagy vacsora a családdal, itt a jó ételek és a kellemes hangulat garantált. Buda felfedezése közben az egyik legjobb választás, ha egy kis pihenőt szeretnénk tartani, amelyet minőségi ételekkel jutalmaznánk.
X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café