Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

Rendezvény catering a Zsidai Group-tól: ünnepeljetek az irodában!

Rendezvény cateringet keresel belsős üzleti eseményetekre, irodai party-tokra? Ne maradjatok le a legjobb falatokról, hiszen ha kéritek, kiszállítjuk az ételeket!

2020 megpróbáltatásokkal teli év volt, amely sok újdonsággal szolgált mind a magánemberek, mind a szolgáltatók számára. A COVID-19 járványügyi helyzet kapcsán az év vége is rendhagyóan telik: a szokásos céges karácsonyi ünnepségek, party-k ugyanis külsős helyszínen aligha kerülhetnek megvalósításra. Azon cégek számára azonban, akik a járványügyi helyzetben helytálló kollégáikat mégis szeretnék megjutalmazni egy év végi party-val, egy szuper alternatívát találtunk ki! Ünnepeljetek az irodában, zárt körben és biztonságban – és élvezzétek a legjobb fogásokat a Zsidai Csoport éttermeiből! 

Alternatíva a karácsonyi ünnepségekre: rendezvény catering az irodába!

Ahogy az előző években mindig, idén is nagy hangsúlyt fektettünk a karácsonyi szezonra való készülődésre. Séfeink hatalmas energiákkal dolgoztak, hogy a megszokott minőségben készülhessenek el a változatos karácsonyi vacsora ajánlatok, ám az élet közbe szólt… Mégis, nem szeretnénk ha kárba veszne ez a sok munka! Éppen ezért éttermeink ajánlatait most a különleges helyzetre való tekintettel elérheted otthonodban, vagy az irodában is! 

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Rendeld házhoz vagy az irodába rendezvény catering-ként a karácsonyi vacsorát, és ünnepeljetek együtt! 

Csapatod megérdemli a törődést! Ha úgy látjátok, hogy az idei céges karácsonyt szűk körben és maximális biztonságban tartanátok meg az irodában, a finom falatokat most sem kell nélkülöznötök! 


Sőt! Ezúttal lehetőségetek van rendezvény cateringet kínáló éttermeink kínálatából összeválogatni a kedvenceiteket! Fedezzétek fel karácsonyi ajánlatainkat, és rendeljetek rendezvény cateringet magas minőségben az alábbi éttermeinkből:


-    21 Magyar Vendéglő 
-    Pest-Buda Vendéglő
-    Spíler Buda 
-    Jamie Oliver's Pizzeria 
-    Jamie Oliver's Italian 
-    Jamie Oliver's Diner 

 

Rendezvény catering: karácsonyi party, ahogy Ti szeretnétek

Bár titkon reméljük, hogy 2020 december 11.-e után újra vendégül láthatunk Titeket, mégis a karácsonyi vacsorák és ünnepségek szezonja lassan a végéhez közelít… Ne késlekedj hát, ha szeretnéd megjutalmazni kollégáid! Vedd fel velünk a kapcsolatot a fenti form kitöltésével, és szervezz egy felejthetetlen, személyre szabott karácsonyi party-t a legjobb ételkínálattal, az irodában! 

 

Zsidai Home – egy újfajta megoldás ha az irodában ünnepelnétek

Éttermi minőségű ételekre vágytok, az irodai ünnepségek megtartásakor is? Semmi akadálya! Új szolgáltatásunkkal, a Zsidai Home-mal ez abszolút lehetséges: 95% készültségben lévő ételeinket kiszállítjuk, amelyeket könnyedén akár egy mikro segítségével is elkészíthettek – és már tálalhatjátok is a finomabbnál finomabb fogásokat. Előnye? Az ételek frissen, azon melegében kerülnek az asztalra a Zsidai csoporttól elvárható minőségben, ráadásul az éttermi árszabásnál jóval kedvezőbb áron! 

Kattints az alábbi képre a részletekért! 

 Kapcsolódó

A tökéletes rendezvényhelyszín: céges karácsonyi vacsora Budapesten, vagy akár a Budai Várban

Céges karácsonyi vacsora Budapesten – mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Minden cég életében érdemes figyelmet fordítani a dolgozói elégedettségre, a munkatársak együttműködésének fejlesztésére és a folyamatos, precíz visszacsatolásra a sikeres munka érdekében. Az egyik legjobb alkalom egy ilyen csapatépítő-jellegű, mégis értékeléssel egybekötött esemény megszervezésére a céges karácsonyi vacsorák szervezése.   Amennyiben Budapesten keres ilyen típusú rendezvényének helyszínt, jó helyen jár! A Zsidai Csoport számos étterme és rendezvényhelyszíne között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt: legyen szó akár egy kötetlen hangulatú, vidám –...

Tovább
Céges évzáró vacsora Budapesten, a belvárosban

Céges évzáró vacsora Budapesten - bemutatjuk különleges helyszíneinket

Az év vége közeledtével egyre több cégvezető dönt úgy, hogy egy céges évzáró vacsora keretein beül értékeli az elmúlt évet, valamint ünnepli meg a munkatársakkal az eddigi sikereket. Fontos, hogy a dolgozók érezzék a megbecsülést, a tiszteletet, és mivel lehetne jobban kifejezni a hálát a munkatársak felé, mint egy felejthetetlen élménnyel egy különleges helyen? Egy finom vacsora összehozza az embereket, azonban egy céges évzáró vacsorának valószínáleg mindenki egy egyedi helyszínt szánna.    Mi, a Zsidai Csoportnál tudjuk, hogy minden cég más, ezért van olyan helyzet, amikor csak egy...

Tovább
Céges évnyitó rendezvény Budapesten? Változatos helyszínekkel várjuk vendégeinket!

Felejthetetlen céges évnyitó rendezvény Budapesten? Ismerje meg...

Egy céges évnyitó rendezvény Budapesten remek lehetőségeket kínál arra, hogy a vállalat sikeresen indítsa az újévet. A karácsonyi időszak, az év vége a legtöbb munkahelyen elég feszített tempóban telik, így mindenkinek jól jön az év elején egy kis lazítás.   Amennyiben a kollégáknak a céges évnyitó rendezvénnyel kedveskedünk az tökéletes lehetőség arra, hogy a kollégák akár kötött, akár kötetlen hangulatban is jobban megismerhessék egymást, közös élményeket szerezzenek a későbbi, hatékonyabb munkavégzés reményében – de természetesen akár évindító workshop-jellegű eseményt...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria