Rendezvény ajánlatkérés

Rendezvények, catering

Rendezvények, catering

Gasztronómiai és rendezvényszervezői tapasztalatunkat egyesítve éttermeinkben és éttermeinken kívül is örömmel vállaljuk családi vagy céges rendezvények lebonyolítását, a kis csoportoktól egészen az 1000 fős estélyekig.

Rendezvénytípusok

GÁLAVACSORA / BÁL / ESTÉLY

GÁLAVACSORA / BÁL / ESTÉLY

A Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház többszáz fős befogadóképessége kiválóan alkalmas gálavacsorák, bálok és estélyek megrendezésére, de vállalunk kitelepülést is, külső helyszíneken. Kollégáink telkeskörű rendezvényszervezést biztosítanak, a koncepció kialakításától az előkészületeken át a lebonyolításig végigkísérik a rendezvény teljes folyamatát. Egyedi programelemekkel is kiegészülhetnek ezen rendezvények, mint például bor vagy whiskey kóstoló és ezekben a kiegészítő programokban is számíthatnak kollégáink segítségére és tapasztalatára.

ÁLLÓFOGADÁS / KOKTÉLPARTY

ÁLLÓFOGADÁS / KOKTÉLPARTY

Változatos helyszíneken, éttermeinkben vagy külső helyszínen catering kitelepüléssel, 10-től akár 1800 főig vállaljuk állófogadások és koktélpartyk szervezését és lebonyolítását. Exkluzív, a nyilvánosság számára nem hozzáférhető helyszíneken is, mint az Operaház Feszty bárjának terasza, az Andrássy út csodálatos látványával, igénytől függően finger food ételek felszolgálásával vagy büféasztalos kiszolgálás keretében. A rendezvényre dedikált szakértő kollégánk kreatív ötletekkel és szakmai tanácsokkal látja el Önt és összefogja a rendzvényt a cateringtől a technikai eszközök rendelkezésre állásán át a rendezvény programjának megszervezéséig a teljes folyamatban.

CÉGES VACSORA

CÉGES VACSORA

Évértékelő események, karácsonyi céges összejövetelek, szűkebb körű vezetői vacsorák vagy motivácóis csapatépítő vacsorák esetén is megtaláljuk Önnek a tökéletes választást, éttermeinket akár kizárólagos használatra is rendelkezésre tudjuk bocsátani. Nyűgözze le kollégáit, külföldi vendégeit magyar konyháinkkal a 21 Magyar Vendéglőben és a Pest-Buda Vendéglőben, vagy akár a Pierrot elegáns, hollywoodi sztárok által is sokszor látogatott enteriörjével. Éttermeink tematikától és igénytől függően akár 120 fős céges rendezvényre is elérhetők, hiszen a bevárosban található Spíler Shanghai Secret Barjában 120 fős állófogadást is meg tudunk Önnek szervezni.

ESKÜVŐ

ESKÜVŐ

Igény szerint esküvői helyszínnek ajánljuk a Pierrot kerthelyiségét, ahol akár 120 főig tudunk helyszínt biztosítanit egy romantikus esküvői ebédnek vagy vacsorának, vagy az Operaházat, melynek terasza akár a nagy igen kimondására is alkalmas, miközben az Andrássy út lélegzetelállító panorámájában gyönyörködnek, vagy a lazább stílust kedvelőknek a Budai Várban található Spíler Biergarten teraszunkat, ahol egy vagány fiatalos esküvői fogadás tartható 80 főig. A mulatság pedig minden esetben folytatható a Spíler Shanghai Secret Barjának 120 fős különtermeiben. Esküvőjéhez két design boutique hotelünkben szállást is tudunk biztosítani a párnak vagy vendégeiknek.

SZÜLETÉSNAP / CSALÁDI VACSORA / PRIVÁT VACSORA

SZÜLETÉSNAP / CSALÁDI VACSORA / PRIVÁT VACSORA

Kollégáink kreatívan segítik születésnapok, családi események szervezését, Önnek csak az igényét kell elmondani, mi megtaláljuk az ideális megoldást minden esetben. Legyen az egy meglepetés születésnap, melyre a Budavári Jamie's Italian lehet megoldás, vagy szűköbb körben ünnepelés a Pierrot hátsó termében, esetleg csodálatos kertjében, egy autentikus születésnapi ebéd a Pest-Buda Vendéglőben, vagy egy grandiózus buli az Operaház Feszty bárjában, netalán egy pörgős buli a Gozsdu udvarban, a Spíler Shanghai Secret Barjában. Kitelepülést is vállalunk minden esetben, külső helyszínekre. Keresse kollégáinkat a legjobb megoldásért!

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ / TERMÉKBEMUTATÓ / KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ / TERMÉKBEMUTATÓ / KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ

Teljes körű cateringet biztosítunk éttermeinkben vagy külső helyszínen is, legyen szó sajtótájékoztatóról vagy termékbemutatóról. Éttermeinkben számos hasonló rendezvényt szerveztünk már, minden esetben az ügyféllel szorosan együttműködve, hogy a megfelelő helyszínt és cateringet nyújtsuk. Az Andrássy úti Opera Café, a Pierrot és Baltazár éttermek különtermei, a Gozsdu udvarban található Spíer Shanghai Secret Barja a legnépszerűbb helyszíneink. A Budai Várban 3 órás ingyenes parkolást biztosítunk, mely meghívottjaiknak könnyebbség szokott lenni. Kiállítás megnyitókra, partner party-kra való kitelepülést is vállalunk, keresse kollégáinkat.

CÉGES RENDEZVÉNY / WORKSHOP

CÉGES RENDEZVÉNY / WORKSHOP

Két, teljesen elszeparált termünkben, a Baltazár borospincéjében és a Spíler Shanghai Secret Barjában is vállaljuk workshop szervezését, saját belső hangosítással és technikával. Elérhető projektor és vászon is, valamint minden esetlben kimagasló catering szolgáltatás társul a rendezvényhez.

BORKÓSTOLÓ / BORVACSORA

BORKÓSTOLÓ / BORVACSORA

A Kárpát medence legjobb borai, természethű, kis tételek, melyeket csak nálunk kóstolhatnak. A Pierrot-ban, a 21 Magyar Vendéglőben és a Baltazárban is sommelier-nk vezetésével élvezhetik a különleges étel-bor párosításainkat, melyeket minden esetben az Önök igényeire szabunk kreatív séfünkkel, Lutz Lajossal és sommelier-nkkel közösen. Szervezzen velünk egy különleges vacsorát kollégáinak, partnereinek, vagy kösse össze születésnapját egy fantasztikus borkóstoló élményével.

ÜZLETI REGGELI

ÜZLETI REGGELI

Négy helyszínen várjuk üzleti reggelikre, az Andrássy úti Opera Café-ban, a Budai Várban található két éttermünkben, a Baltazárban és a Pest-Buda Vendéglőben, valamint a belvárosi Spílerben, akár 60 fő vendéglátásával is. Minden helyszínünkön specialty coffee-val, saját cukrászműhelyünkben és pékségünkben készült friss süteményekkel, szendvicsekkel, és konyhánkban készült frissen sült reggelinkkel várjuk, akár svédasztalos cateringgel is. Kollégáink minden esetben segítenek Önnek megtalálni a rendezvényhez illő helyszínt és cateringet.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria