Ünnepelj velünk egy üveg habzóborral és egy vacsorával!

Ünnepelj velünk egy üveg habzóborral és egy vacsorával!

Foglalj legalább egy éjszakára szállást nálunk egy deluxe szobában budavári hoteleink valamelyikében és megajándékozunk egy üveg behűtött habzóborral, egy éttermi voucherrel és a másnapi reggelivel is!

Születésnapot vagy évfordulót ünnepelsz? Kezdd az ünneplést nálunk egy üveg behűtött habzóborral, majd folytasd valamelyik éttermünkben! 

MI TUDJUK, MI KELL A TÖKÉLETES ÜNNEPLÉSHEZ!

 

Foglalj legalább egy éjszakát valamelyik budavári hotelünk deluxe szobájában és egy üveg behűtött habzóbort és egy éttermi vouchert adunk ajándékba!

 

FOGLALÁSI KÓD: CELEBRATION 

 

Amit a szobafoglalással kapsz:

- Az érkezéskor egy üveg bekészített, behűtött habzóbort. 

- 10 000 Ft éttermi vouchert valamelyik Zsidai étteremben.

- Power reggelit két fő részére.

 

Foglalási feltételek:

Az ár két fős foglalásra vonatkozik. Asztalfoglalásodat mi szervezzük Neked a nyitva tartó Zsidai éttermek valamelyikében. Az éttermet Te választod ki érkezésed előtt. A csomag más kedvezménnyel össze nem vonható. A fennálló utazási korlátozások miatt a változás jogát fenntartjuk. Az elérhető reggeli ajánlatunkat itt találod.

 

Foglalj nálunk kockázat nélkül! Ha csomagjaink közül választasz, szállásodat 14 nappal érkezésed előtt még lemondhatod! Kapcsolódó

Gyerek a Pest-Buda Hotelben

Családi kikapcsolódás

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK! Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Tovább
Borkóstoló

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

Tovább
Gellért Fürdő

Fürdőzz a városban!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

Tovább
X