Cooltúra: vezetett séta Budapesten és vacsora a Spílerben

Cooltúra: vezetett séta Budapesten és vacsora a Spílerben

Csapj le egy éjszakás ajánlatunkra: egy szervezett séta napközben Budapest rejtett kincseinek megismerésével, este egy vacsora a város egyik legmenőbb helyén, a Spílerben. Mi megszervezzünk Neked!

Ismerd meg Budapest rejtett kincseit egy különleges, vezetett sétán keresztül. Járd be nappal a várost, este pedig vacsorázz a belváros ikonikus bistropubjában, a Spílerben, majd aludj egyet valamelyik budavári boutique hotelünkben. 

Hidd el, egy ilyen programmal tudod kihozni a legtöbbet a városból!

A LEGJOBB ÉS LEGGYORSABB MÓDJA BUDAPEST MEGISMERÉSÉNEK!

 

Foglalj deluxe szobát legalább egy éjszakára és ismerd meg Budapest rejtett kincseit!

 

FOGLALÁSI KÓD: ILOVEBUDAPEST

 

A szobaár tartalmazza:

- Szállást a Budai Várban egy menő boutique hotelben

- Részvételt egy vezetett tematikus sétán, melyen Budapest rejtett arcát fedezhetitek fel. (A pontos séta az időpont függvényében változhat a foglalás napján, min. 14 nappal előre szükséges egyeztetni)

- Vacsorát 2 főre a pesti belváros legmenőbb helyén, a Spílerben (A vacsora tartalmazza: welcome koktél, 3 fogásos menüsor, 2 pohár bor vagy 2 korsó sör, korlátlan szóda és egy meglepetés kilépő ital).

 

Foglalási feltételek:

Az ár két fős foglalásra vonatkozik. A foglalásokat mi szervezzük Neked, de harmadik partner feltételeinek módosításért felelősséget nem vállalunk. A csomag más kedvezménnyel össze nem vonható. A fennálló utazási korlátozások miatt a változás jogát fenntartjuk. Az aktuális reggeli ajánlatunkat itt éred el. 

 

Foglalj nálunk kockázat nélkül! Ha csomagjaink közül választasz, szállásodat 14 nappal érkezésed előtt még lemondhatod! 

 Kapcsolódó

Gyerek a Pest-Buda Hotelben

Családi kikapcsolódás

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK! Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Tovább
Borkóstoló

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

Tovább
Gellért Fürdő

Fürdőzz a városban!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

Tovább
X