Rendezvények a 21 Magyar Vendéglőben

Rendezvények a 21 Magyar Vendéglőben

Tartsd rendezvényedet a modern magyar bisztrokonyha fellegvárában, a 21 Magyar Vendéglőben! Fedezd fel éttermünk egyedi hangulatát és nagyszerű kínálatát rendezvényeden is.

Rendezvények a 21 Magyar Vendéglőben

Rendezvények a 21 Magyar Vendéglőben

A 21 Magyar Vendéglőben az igazi magyar fogások könnyed és modern változatait prezentálhatod vendégeidnek, kollégáidnak.

Ha szeretnétek kiszakadni kicsit a mindennapokból, akár egy üzleti ebéd/vacsora vagy egy nagyobb céges megmozdulás apropóján, a Budai Vár nyugodt és kellemes környezetében, a 21-ben ez biztosan tökéletesen fog menni.

Igazi gasztroélmény, mint a régi szép időkben.

Ajánlatot kérek

21 Magyar Vendéglő

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ennek érdekében a legjobb alapanyagokat vásároljuk, új technikákat, eljárásokat alkalmazunk. Reméljük sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érezhetjük magunkat mi magyarok is, ahol felidézhetjük a kedvenc régi ízeket egy kissé izgalmasabb megközelítésben, mindezt egy kötetlen, kényelmes hangulatban.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria