Rendezvények a Baltazár Grillben

Rendezvények a Baltazár Grillben

Vagány, modern, igazi kozmopolita helyszínre vinnéd céges partereidet vagy munkatársaidat? Fedezd fel a Baltazár Grill ajánlatait és egyedi hangulatát!

Rendezvények a Baltazár Grillben

Rendezvények a Baltazár Grillben

Vagány, modern, igazi kozmopolita helyszínre vinnéd céges partereidet vagy munkatársaidat? Akkor a Baltazár a megfelelő  helyszín számodra!

Kandallós termünkben és boros pincénkben akár teljesen elszeparáltan vehettek részt lenyűgöző üzleti ebédeken vagy vacsorákon.  Ezen termeink kitűnőek céges ünneplésekre, workshopokra, prezentációkra, kick-off meetingre is.

A Baltazár kiválóan alkalmas menedzsment ebédekre, megbeszélekre is, és ha külföldi üzleti partnerednek szállást keresel, mi azt is tudunk biztosítani.

+1 tipp: a Baltazár reggel 7:30-kor nyit, ezért üzleti reggelik helyszínére is remek helyszínt biztosít. Kezdd jól a napot!

Ajánlatot kérek

Baltazár Grill

A Baltazár egy intézmény, egy gasztronómiai lubickáló központ a maga barátságos, befogadható és nem kihívó módján. törzshely egy életérzésre: a hagyományos éttermi formalitásoktól és működéstől elszakadva, ide bárki betérhet reggelire, ebédre, vacsorára, nassolni vagy csak egy italra, de legfőképp csak úgy; időt tölteni, dolgozni, találkozni, a napos teraszt élvezni. Őszinte, autentikus alapanyagok és főleg a Kárpát-medence legizgalmasabb borai.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria