Szállás és borkóstoló a Budai Várban

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

Foglalj deluxe szobát legalább három éjszakára vagy lakosztályt két éjszakára és a kedvezményes ár mellett még egy privát borkóstolóban is lesz részed.

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

LÉGY VENDÉGÜNK EGY PRIVÁT BORKÓSTOLÓRA!

 

Foglalj deluxe szobát legalább három éjszakára vagy lakosztályt két éjszakára és élvezd különleges ajánlatunkat!

 

PROMÓCIÓS KÓD: BUDAVAR

 

A szobaár tartalmazza:

- A szoba ára 20%-os kedvezményt tartalmaz.

- Bőséges reggelit kínálunk minden reggel két fő részére.

- A bor szerelmeseit szeretnénk elbűvölni egy borszakértő által vezetett privát borkóstolóval, hogy feltárjuk a Kárpát-medence egyedi borválasztékát. A borkóstolás öt fajta borból áll, a borok mellé kétszemélyes francia sajtválogatást is kínálunk.

 

Foglalási feltételek:

Az ár két fős foglalásra vonatkozik. A csomag más kedvezménnyel össze nem vonható. A reggei kínálatunkat itt találod. 

Foglalj nálunk kockázat nélkül! Ha csomagjaink közül választasz, szállásodat 14 nappal érkezésed előtt még lemondhatod! Kapcsolódó

Gyerek a Pest-Buda Hotelben

Családi kikapcsolódás

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK! Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Tovább
Gellért Fürdő

Fürdőzz a városban!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

Tovább
Pest-Buda hotelszoba

Romantikus egyéjszakás kaland a Budai Várban

Szakadj ki a mindennapi pörgésből, a Budai Vár csodálatos hangulata, macskaköves utcái és műemlék épületei igazán pihentető élményt nyújtanak, most valóban egyedül, csendben lehetsz a város szerintünk leggyönyörűbb részén. 

Tovább
X