Borkóstoló

Borkóstoló

Mit jelent a borkóstoló kifejezés, és milyen eseményekre ajánljuk? Ismerje meg a borkóstoló jelentését, főbb típusait és javasolt rendezvénytípusait szakszótárunk segítségével!

Borkóstoló


A borkóstoló események rendszerint borpincében, borospincében kerülnek megrendezésre kisebb létszámú csoportok számára. A borkóstoló keretén belül a vendégek általában sommelier, vagy más borhoz értő szakember vezetésével kóstolhatnak végig többféle borokat, új borokat. 

 

A borkóstoló nagyszerű lehetőség egy-egy társas esemény feldobására, akár nagyobb rendezvény lezárására is, amennyiben a résztvevők mindegyike érdeklődik a borok iránt, vagy csupán szereti azokat. Esetünkben a borkóstoló rendezvényeket leggyakrabban a Baltazár borospincéjében rendezzük meg, ahol első sorban a magyar borvidékek nevezetes, és egyedi, különleges borai kerülnek felszolgálásra akár vacsora (borvacsora) kíséretében is. Rendezvénytípusunkról itt olvashat bővebben: borkóstoló Budapesten.

 

A Baltazár Grill borkóstoló csomagajánlatát IDE kattintva tekintheti meg. 

 

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café