Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café
Privát rendezvények

Privát rendezvények

Születésnap, házassági évforduló, lány- vagy legénybúcsú Budapesten? Más típusú privát rendezvény? Találja meg a tökéletes privát rendezvényhelyszínt! A Zsidai Group éttermei és hoteljei közt nem lesz nehéz dolga, hiszen változatos helyszíneink minden igényt kielégítenek.#szülinap

A legjobb szülinapi helyszínek Budapesten

Barátjának, kedvesének, vagy szeretett rokonának hamarosan szülinapja lesz? Ajándékozzon élményt! Egy emlékezetes szülinapi party vagy épp egy kellemes hangulatban elköltött születésnapi ebéd, vacsora mindig jó választás. Ha pedig a megfelelő szülinapi helyszínt keresi Budapesten, máris tudunk adni néhány ötletet. 

Tovább Ajánlatkérés
Szülinapi helyszínek
#lánybúcsú

Lánybúcsú helyszínek Budapesten: ismerje meg kínálatunkat egy felejthetetlen estéhez!

Az Ön megtisztelő feladata a lánybúcsú megszervezése Budapesten? A legtöbb ember életében maximum egy-két ilyen eseményt szervez – mi azonban számos lánybúcsú buli részesei voltunk már rendezvényhelyszíneinken. Éppen ezért, pontosan tudjuk, hogy az egyes igényeknek megfelelően melyik helyszínünk lesz a tökéletes választás!


Legyen szó akár egy nagyobb buliról – táncról, éneklésről és akár italozásról, vagy egy visszafogott,...

Tovább Ajánlatkérés
A legjobb lánybúcsú helyszínek Budapesten
#legénybúcsú

Legénybúcsú helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Ha legjobb barátja, haverja életében közeleg a Nagy Nap, és Önt érte a megtiszteltetés, hogy megszervezze az „utolsó” nagy party-t, a legénybúcsút Budapesten – tudnia kell, hogy a legénybúcsú helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb feladata. Ez határozza meg ugyanis többek között a legénybúcsún a programlehetőségeket, a hangulatot is, így az egész estére befolyással lehet.


Kínálatunkban több stílusú és adottságú...

Tovább Ajánlatkérés
Bemutatjuk a legjobb legénybúcsú helyszíneinket Budapesten
#eljegyzési party

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Minden pár számára különleges pillanat ez… feltette a nagy kérdést, és a válasz, természetesen: IGEN! Nincs más hátra, mint a legnagyobb örömet megosztani a családdal, a barátokkal és ismerősökkel – majd belevetnie magát a szervezésbe. A nagy bejelentés mellett nálunk is egyre nagyobb divat, hogy egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával – vagy akár egy eljegyzési party-val – ünnepelje meg együtt a két család azt, hogy hamarosan egyesülnek. 

Tovább Ajánlatkérés
Eljegyzési vacsora helyszínek Budapesten
#babaváró

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány...

Tovább Ajánlatkérés
Babaváró buli helyszínek és babaváró party játék ötletek
#családi rendezvény

Családi rendezvényhelyszínek Budapesten: ha valami különlegesre vágytok…

A családi rendezvények sokszor otthon a négy fal között kapnak helyet, ám ha idén valami különlegesre vágytok, érdemes lehet kimozdulni a megszokott környezetből! Mutatjuk a legnépszerűbb családi rendezvényhelyszíneinket, amelyeket érdemes meglátogatnotok! 

Tovább Ajánlatkérés
Családi rendezvényhelyszínek Budapesten
#osztálytalálkozó

Osztálytalálkozó helyszín Budapesten – Mutatjuk a legjobb éttermeinket erre az alkalomra!

A Zsidai Csoport éttermei és rendezvénytermei a Budai Várnegyedben és Budapest belvárosában is szeretettel várják az osztálytalálkozó helyszínt kereső régi barátokat, osztályokat. Változatos helyszíneink, különböző stílusú és adottságú éttermeink, bárjaink és különtermeink tökéletes megoldást biztosítanak, legyen szó akár teljes főiskolai évfolyamok, akár középiskolás vagy más osztályok összejövetelére.

Tovább Ajánlatkérés
Éttermek és rendezvénytermek osztálytalálkozó helyszínként Budapesten


Privát rendezvényhelyszínek Budapesten

A neves eseményeket érdemes méltóképpen megünnepelni! Mindegy, hogy egy meglepetés születésnapi party-ról, egy házassági évfordulós vacsoráról vagy éppen egy hangulatos baráti összejövetelről beszélünk, a tökéletes privát rendezvényhelyszín kiválasztása fontos feladat – hiszen a jó helyszín nagyban meghatározza majd az esemény hangulatát, végkimenetelét. 

 

Privát rendezvények és változatos privát rendezvényhelyszínek Budapesten, a Zsidai Csoport kínálatában

Kérdezhetnéd, hogy pontosan milyen privát rendezvények szervezését vállaljuk, és milyen típusú privát rendezvényhelyszínekkel tudunk szolgálni – de a válasz valójában nem egy egyszerű felsorolás.

Természetesen számos olyan privát rendezvénytípust tudunk felsorolni, amelyek rendszeresen kerülnek megrendezése változatos éttermeink és rendezvényhelyszíneink, bérelhető rendezvénytermeink falai között -  de a valóság az, hogy szinte bármilyen egyedi típusú rendezvényre is fel vagyunk készülve. 

 

A leggyakoribb privát rendezvénytípusok, amelyeknek otthont adott már valamely rendezvényhelyszínünk Budapesten:

  • születésnapi meglepetés party-k és rendezvények
  • névnapi köszöntések, bulik
  • eljegyzési vacsorák és eljegyzési party-k
  • házassági évfordulós ünnepségek
  • welcome party-k és búcsúbulik
  • legény- és leánybúcsúk
  • baráti összejövetelek
  • esküvők, esküvői vacsorák
     

De tartottak már nálunk tejfakasztó bulit, és sok más típusú privát rendezvényt is! 

 

Privát rendezvényhelyszínek Budapesten – színes kínálatban

És hogy hogyan tudunk ennyi féle elvárásnak, ennyi privát rendezvénytípusnak megfelelő helyszínt biztosítani Budapesten? Nos, természetesen nem egy helyszínnel – hiszen ezen rendezvénytípusoknak más és más hangulat, stílus dukál. 

Kínálatunkban azonban számos étterem, rendezvényterem található Budapesten – első sorban a Budai Várnegyedben és a Gozsdu udvarban. Ezek között találsz romantikus hangulatú, kifinomult éttermet, kellemes családias hangulatú rendezvényhelyszínt és zártkörűsíthető bulihelyszínt is!

Privát rendezvényeink mellett céges, vállalati party-kat és rendezvényeket is gyakran bonyolítunk le – így elmondhatjuk, hogy több éves tapasztalatunk alapján biztosak vagyunk benne, hogy a Te privát rendezvényed megszervezésében is helytállunk majd.

 

Hogyan válaszd ki a tökéletes privát rendezvényhelyszínt Budapesten? 

Természetes, hogy mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy milyen helyszínen kívánja megtartani privát rendezvényét. Azonban ha nincs a rendezvényszervezésben tapasztalatod, számos olyan problémával és megoldandó feladattal találhatod szembe magad, amelyre a tervezés szakaszában talán nem is gondoltál. 

Ezek áthidalásában privát rendezvényed megszervezésekor természetesen szakképzett kollégáink szívesen segítenek, de álljon itt alább néhány tényező, amelyet érdemes figyelembe venned a privát rendezvényhelyszín kiválasztásához.

 

Az esemény nagysága, a létszám alapjaiban határozza meg a privát rendezvényhelyszínt Budapesten

Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel a mondattal még nem mondtunk újat Neked. Természetes, hogy nem mindegy hány vendéget vártok a privát rendezvényre, hiszen a rendezvényhelyszín kiválasztásakor, lefoglalásakor ez sorsdöntő kérdés lehet. 

Fontos lehet azonban egy kicsit a privát rendezvényed megszervezésekor erre méginkább odafigyelni, egy rendezvény esetében ugyanis szinte soha nem dolgozunk fix létszámmal. Persze egy protokolláris típusú rendezvénynél a max főt pontosan lehet tudni, de főként a privát rendezvényeknél érdemes számolni azzal is, hogy a meghívottjaid hoznak-e kísérőt! Vagy éppen gyermeket… És ha már itt tartunk…

 

A privát rendezvényhelyszínt nagyban meghatározza a vendégsereg összetétele

Sok gyermekre számítotok a privát rendezvényen? Vagy inkább az idősebb korosztály lesz jelen? Számíthatunk esetleg speciális igényű vendégekre a privát rendezvényen? Attól függően, hogy túlnyomó többségében milyen igényeket támasztanak a meghívottak a rendezvényhelyszínnel és a rendezvénnyel szemben, érdemes olyat választani, ami a legjobban megfelel a célnak.

 

A tökéletes hangulat, a megfelelő stílus meghatározó a privát rendezvényhelyszín kiválasztásában!

Milyen típusú rendezvényt szervezel? Egy hatalmas bulira készültök, vagy egy meghitt vacsorára? Szeretnéd, ha a helyszín elegáns és elragadó lenne, vagy inkább vagány és stílusos rendezvényhelyszínt keresel?

Éttermeink változatos stílusban várnak, amelyek között biztosan megtalálod, ami a Te rendezvényedhez passzol a leginkább! 

 

A privát rendezvényhelyszín kiválasztása és a rendelkezésedre álló költségkeret

Talán a legfurmányosabb kérdés egy rendezvény megszervezésekor, hogy mi mennyibe fog kerülni, és hogy fértek bele a költségkeretbe. Természetes, hogy a fejedben már megvan a tervezett összeg amikor felkeresed a kinézett rendezvényhelyszíneket – de sose számolj szorosan! 

Egy rendezvény megszervezésekor rengeteg plusz kiadás jöhet, így érdemes legalább +-20%-kal számolni, hogy véletlen se fussatok ki a büdzséből… Ráadásul a büdzsé maga sem annyira fix. A fizetés, a számlák rendezése ugyanis sokféleképpen történhet. Fizetheti a vendéglátó a teljes költséget a privát rendezvény során, de gyakori, hogy a fogyasztást a vendégek maguknak állják – sőt, olyan rendezvényeket is szerveztünk már, ahol egy fix költségkeretet voucherek formájában osztottunk el a vendégek között – az azon túli fogyasztást pedig mindenki magának állta.

 

A tökéletes privát rendezvényhelyszín elérhetősége

Elérhetőség alatt a nyitva tartási (bérlési) időre, és a földrajzi helyre is gondolhatunk.  Ha például egy hajnalig tartó bulit szerveztek, azt mindenképp egyeztessétek előre a kiválasztott rendezvényhelyszín kollégáival. 

És hogy hol legyen a rendezvényhelyszín? Mindenki számára elérhető helyen – vagy épp csendes, eldugott helyen? Ezekre mind Neked kell tudnod a választ, mi csupán a tökéletes alternatívákat tudjuk bemutatni! 

 

A privát rendezvényhelyszín és a catering – ételek és italok a rendezvényeden

A rendezvény stílusától függően számos megoldási lehetőségetek van az étkeztetés és az italok felszolgálása során is. Fingerfood, shared plate, vagy épp tányérszervíz? Melyik illik a legjobban az általad megálmodott rendezvényhez? Steakhúsok vagy saláták, pizza, netán fine dining? A választék hatalmas…

Ami pedig az italokat illeti, érdemes arra is előre felkészülni. Szeretnétek például alkoholos italokat fogyasztani a privát rendezvényen? Long drink, vagy inkább shot legyen? Készítsünk elő welcome drinket privát rendezvényedre? 

 

A tökéletes privát rendezvényhelyszín a Te igényeiden múlik!

Röviden tehát nincs olyan tökéletes rendezvényhelyszín. Olyan van, hogy a Te elképzeléseidnek, a Te terveidnek és a Te rendezvényednek tökéletes egy helyszín! Neked már nincs más dolgod, mint megtalálni, és lefoglalni azt, amelyik minden igényed kielégíti. 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café