Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café
Helyszíneink

Helyszíneink

A tökéletes helyszínt keresi rendezvényének? Legyen szó akár privát jellegű rendezvényről, akár céges, üzleti eseményekről vagy esküvőkről, a Zsidai Group helyszínei között biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes rendezvényhelyszínt Budapesten!romantikushelyszín

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
magyarétterem

21 Magyar Vendéglő

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.

Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és...

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
háziasétterem

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.

 

Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi...

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
grillétterem

Baltazár

Az étterem hangulatát a macskaköves terasz, a vagány design, és a faszén grill határozza meg. Az ételek elkészítése során hitvalássunk az őszinte, hiteles alapanyagok használata, amelyeket a kézzel készítetett Josper faszén grillben varázsol tökéletesre a Baltazár csapata. Egy valódi gourmet street food élményben lehet itt része a közösen fogyasztható ételek, a komoly húsok és a nagyszerű vegetáriánus választéknak köszönhetően. Pár szóban: egyszerű,...

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Baltazár - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
vagányétterem

Spíler Original

Reggelire, ebédre, vacsorára, bulira és laza beszélgetésekre is minden nap 11:30-tól hajnali 1-ig, a belváros szívében, a Gozsdu negyedben.

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Spíler Original - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
menőhelyszín

Spíler Shanghai Secret Bar

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.

Tovább Ajánlatkérés
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
#stílusosétterem

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné. A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt meg a legmenőbb spanyol, ausztrál, amerikai és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye. Egy Budapesten egyedülálló, újvilági borokra fókuszáló kínálattal vár a...

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Spíler Buda - Rendezvényhelyszín Budán | Zsidai Group
olaszétterem

Jamie Oliver’s Italian Budapest

"Tinédzser korom óta teljesen elbűvölt a család, az étel és maga az élet iránt érzett szeretet, szenvedély és lendület, amellyel az olasz emberek rendelkeznek, attól függetlenül, hogy honnan származnak, és mennyire szegények vagy gazdagok. És ez az, ami igazán az én szenvedélyem: jó ételek, mindenkinek! De amit igazán imádok az olaszokban, az az, hogy annak ellenére, hogy számos ismert divattervezőt és autómárkát adtak már a világnak, mégis sikerült...

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Jamie’s Italian Budapest - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group
diner

Jamie Oliver’s Diner

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Diner a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környezetben.

Tovább Ajánlatkérés Asztalfoglalás
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában
klasszikusstílus

Feszty Bár

Elegáns és kifinomult stílusú rendezvényteremként a Feszty Bár akár 250 fős események befogadására is alkalmas. A tölgyfaburkolatú, kék-arany kárpittal borított terem egyedülálló lehetőséget biztosít gálavacsorák, protokoll események szervezésére. A helyszín mérete és lenyűgöző megjelenése alkalmassá teszi a legelegánsabb rendezvények megszervezésére is! 

Tovább Ajánlatkérés
Feszty Bár rendezvényehelyszín
kifinomulthelyszin

Opera Café

Klasszikus, monarchia stílusú kávéház az Operaházban. Egy izgalmas új lehetőség hogy elegáns és kifinomult rendezvényeket szervezz az 1884 óta nyitva tartó Magyar Állami Operaház csodálatos környezetében, Budapest egyik legelbűvölőbb, Ybl Miklós által tervezett helyszínén. 

Tovább Ajánlatkérés
Opera Café rendezvényehelyszín
exkluzívhelyszín

Operaház

Lenyűgöző rendezvényhelyszín, exkluzív lehetőség: rendezvényed akár már hazánk egyik leghíresebb épületében is megtarthatod! Az Operaház varázslatos atmoszférája és mérete tökéletes lehetőséget nyújt akár 1200 főig gálavacsorákra, állófogadásokra. 

Tovább
Operaház rendezvényhelyszínKapcsolódó cikkekszületésnap étterem

Születésnap étteremben – Születésnapi bulik, összejövetelek,...

„Egy fergeteges buli sem kezdődött még saláta evéssel” – Tartja a mondás. Vagy mégis? Születésnap étteremben felejthetetlen körülmények között! A születésnapi ünneplés bármilyen formájának megtervezése ijesztőnek tűnhet, ezért fontos, hogy előre felkészüljünk, hogy elkerüljük az utolsó pillanatban bekövetkező (nem kívánatos) meglepetéseket. Az éttermek csodálatos módja annak, hogy összehozzuk az embereket, és egy helyen ünnepeljünk a barátokkal és a családdal. Nézzük meg, hogyan lehet a legjobb születésnapot egy étteremben!

Tovább
Születésnapi helyszínek Budán

Születésnapi helyszínek Budán – íme a legjobb helyszínek egy meglepetés...

Barátodnak, szerettednek hamarosan születésnapja lesz? Mi lehet jobb ajándék, mint egy meglepetés party vagy épp vacsora? Adj élményt ajándékba, és fedezd fel születésnapi helyszíneinket Budán a tökéletes est megszervezéséhez! 

Tovább


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café