Rendezvény ajánlatkérés

Jamie’s Italian Budapest

Jamie’s Italian Budapest

Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra.


A Jamie's Italian-t Jamie-nek az olasz életvitel iránt érzett szenvedélye ihlette: "Tinédzser korom óta teljesen elbűvölt a család, az étel és maga az élet iránt érzett szeretet, szenvedély és lendület, amellyel az olasz emberek rendelkeznek, attól függetlenül, hogy honnan származnak, és mennyire szegények vagy gazdagok. És ez az, ami igazán az én szenvedélyem: jó ételek, mindenkinek! De amit igazán imádok az olaszokban, az az, hogy annak ellenére, hogy számos ismert divattervezőt és autómárkát adtak már a világnak, mégis sikerült megőrizniük a hagyományokhoz és a vidékhez való kötődésüket."

 

Ételeink gyökerei autentikusak. Mindannyian arra törekszünk, hogy kipróbált, letesztelt receptek alapján fantasztikus, rusztikus ételeket készítsünk. Jamie barátja és mentora, Gennaro Contaldo segített kialakítani az irányt, ami ma a Jamie's Italian lényege: modern, innovatív ötletekkel ötvözött hagyomány, egy kis Jamie-csavarral.

 

Szorgalmasan dolgozunk, hogy megtaláljuk a legkiválóbb alapanyagokat, amelyeket nagy odafigyeléssel szerzünk be olyan helyi és olasz beszállítóktól, akik osztják értékrendünket, és akiket munkájuk és termékük hatalmas büszkeséggel tölt el. Ez a Jamie's Italian csapatát is ösztönzi. A személyzet betanításakor elsődleges fontosságú, hogy alapos ismeretekkel rendelkezzenek az ételekről, amelyeket felszolgálunk. Megtanítjuk kollégáinknak az ételek eredetét, hogy mik inspirálták Jamie-t a megalkotásuk során és hogy mit kell tudni elkészítésükről, miközben a mögöttük lévő történeteket, személyeket is megismerik.

 

A Jamie's Italian lényege, hogy mindenki számára elérhető és jó ár-érték arányú legyen, egy étterem a szomszédban, ahol mindenkit szívesen látnak és mindenki fantasztikusan érzi magát a napszaktól függetlenül. Minden egyes étterem kialakítása és berendezése egyedi, az épület történetéhez és a város személyiségéhez igazodik, szem előtt tartva egy olyan környezet megteremtését, ahol a középpontban a kivételes ételek, a jó társaság és az olasz "terített asztal" mellett elfogyasztott, fesztelen lakoma állnak.

 

Egyedülálló kultúránk tudásra és büszkeségre épül, és a 2008-ban Oxfordban megnyitott első éttermünk óta ez ösztönzi a Jamie's Italian sikeres terjeszkedését mind Angliában, úgy nemzetközi szinten is. Ahogy növekszünk, az étlap és a koncepció folyamatosan a kreativitás, az egyszerűség, a nagyszerű minőség és a minden tettünk mögött megtalálható, hamisítatlan szenvedély mentén fejlődik.

 

Jamie’s Italian Budapest - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A Jamie’s Italian Budapest, mint rendezvényhelyszín

Éttermünk tágas belső tere rugalmasan alakítható, tökéletes választás különleges alkalmakra. Legyen az egy üzleti vacsora vagy a teljes étterem kibérlése – Megoldjuk. Garantáljuk, hogy fantasztikusan fogoja érezni magát minden Vendége, hiszen a legmagasabb minőségű szezonális ételekkel váruk.

 

Amennyiben szeretné rendezvényét olaszos hangulatban, a Jamie’s Italian-ban tartani, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786

 

Befogadóképesség

A Jamie’s Italian az étterem belső terén és a teraszon kívül egy Private Dining Room-mal is várja a Vendégeket, rendezvényeket is, amely akár zártkörű események szervezésére is alkalmas. Kérjük, vegye figyelembe hogy az étterem többi része azonban nem zártkörűsíthetü!

 

Az étterem termeinek befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

Private Dining Room: max 27 fő

Étterem: max 80 fő

Terasz: max 30 fő

 

Javasolt rendezvénytípusok a Jamie’s Italian-ban:

  • házassági évforduló
  • lánykérés
  • születésnap
  • céges vacsora
  • céges karácsonyi vacsora
  • családi ebéd
  • konferencia záróvacsora
  • családi vacsora
  • olasz tematikus ebéd és vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

Az étterem alkalmas ültetett ebéd és vacsora, valamint állófogadás rendezésére.

Jamie's Italian - rendezvényhelyszín Budapesten

Javasolt étkeztetés

Az a la carte étkeztetés mellett lehetőség van szűkített a la carte menüt, előre egyeztetett menüt és share plate-t kérni rendezvényére.

 

Felszereltség, egyéb információ

A külön bérelhető Private Dinner Roomban projektor és vászon található igény szerint.

 

WiFi biztosított.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, melyben megnézheti a Jamie’s Italian fényképeit!Kapcsolódó

Bistro 1786 - Rendezvényhelyszín Budapesten, a Budai Várnegyedben

Bistro 1786

Csodálatosan felújított épületben kapott helyet ez a békebeli klasszikus magyar házias vendéglő, mely szűk, de Magyarország teljes borkínálatát lefedő, természetes borokkal és csodás süteményekkel, tortákkal várja vendégeit. Az étlap a klasszikus magyar ételektől, mint a marhapörkölt, a csirkepaprikás vagy a túrós csusza a közkedvelt borjú bécsin át a friss és kreatív salátákig tökéletes ízelítőt ad mindenkinek a magyar konyhából. Elegáns környezete és gondosan összeállított étlapja miatt üzleti ebédekre is tökéletes választás. A budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát...

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

Tovább

Finom vacsora

Értékelés időpontja: 2 héttel ezelőtt

Párommal ketten ültünk be, nem volt asztal foglalásunk, de szerencsére volt szabad hely. Nem terveztük, spontán volt, de ki akartam próbálni a helyet. 4 sajtos pizzát és egy bolognai-t kértünk. Teljesen korrekt volt mind a kettő....

Nagyszerű!

Értékelés időpontja: 3 héttel ezelőtt

A hely nagyon hangulatos, annak, aki szereti a laza, zsibongó hangulatot. Semmi szertartásosság, feszengés, de mégis érezni az odafigyelést, a profizmust.A személyzet figyelmes, gyors, szakszerű. Az ételek egyszerűen nagyszerűek voltak....

The best place so far

Értékelés időpontja: 4 héttel ezelőtt

Többször voltunk és nem értem a negatív hozzászólásokat, nincs összhangban az eddigi tapasztalatainkkal, szülinap, csak úgy bármikor mentünk MINDIG DE MINDIG a minőség az első, nincs csoffadt ez-az, meg nem tudom mi még !!Minden...

Budapesti kirándulás

Értékelés időpontja: 2018. november 4.

Több helytől hallottam rossz kommentárokat a helyről..de kellemesen csalódtam. A hely nagyon jó, a személyzet kedves.Az ételek érdekesek, inkább azt mondanám, hogy nagyon háziasak, igazi vidéki olasz. Talán sokaknak emiatt nem...


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786