Rendezvény ajánlatkérés

Jamie’s Italian Budapest

Jamie’s Italian Budapest

Jamie első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra.

A Jamie's Italian-t Jamie-nek az olasz életvitel iránt érzett szenvedélye ihlette: "Tinédzser korom óta teljesen elbűvölt a család, az étel és maga az élet iránt érzett szeretet, szenvedély és lendület, amellyel az olasz emberek rendelkeznek, attól függetlenül, hogy honnan származnak, és mennyire szegények vagy gazdagok. És ez az, ami igazán az én szenvedélyem: jó ételek, mindenkinek! De amit igazán imádok az olaszokban, az az, hogy annak ellenére, hogy számos ismert divattervezőt és autómárkát adtak már a világnak, mégis sikerült megőrizniük a hagyományokhoz és a vidékhez való kötődésüket."

 

Ételeink gyökerei autentikusak. Mindannyian arra törekszünk, hogy kipróbált, letesztelt receptek alapján fantasztikus, rusztikus ételeket készítsünk. Jamie barátja és mentora, Gennaro Contaldo segített kialakítani az irányt, ami ma a Jamie's Italian lényege: modern, innovatív ötletekkel ötvözött hagyomány, egy kis Jamie-csavarral.

 

Szorgalmasan dolgozunk, hogy megtaláljuk a legkiválóbb alapanyagokat, amelyeket nagy odafigyeléssel szerzünk be olyan helyi és olasz beszállítóktól, akik osztják értékrendünket, és akiket munkájuk és termékük hatalmas büszkeséggel tölt el. Ez a Jamie's Italian csapatát is ösztönzi. A személyzet betanításakor elsődleges fontosságú, hogy alapos ismeretekkel rendelkezzenek az ételekről, amelyeket felszolgálunk. Megtanítjuk kollégáinknak az ételek eredetét, hogy mik inspirálták Jamie-t a megalkotásuk során és hogy mit kell tudni elkészítésükről, miközben a mögöttük lévő történeteket, személyeket is megismerik.

 

A Jamie's Italian lényege, hogy mindenki számára elérhető és jó ár-érték arányú legyen, egy étterem a szomszédban, ahol mindenkit szívesen látnak és mindenki fantasztikusan érzi magát a napszaktól függetlenül. Minden egyes étterem kialakítása és berendezése egyedi, az épület történetéhez és a város személyiségéhez igazodik, szem előtt tartva egy olyan környezet megteremtését, ahol a középpontban a kivételes ételek, a jó társaság és az olasz "terített asztal" mellett elfogyasztott, fesztelen lakoma állnak.

 

Egyedülálló kultúránk tudásra és büszkeségre épül, és a 2008-ban Oxfordban megnyitott első éttermünk óta ez ösztönzi a Jamie's Italian sikeres terjeszkedését mind Angliában, úgy nemzetközi szinten is. Ahogy növekszünk, az étlap és a koncepció folyamatosan a kreativitás, az egyszerűség, a nagyszerű minőség és a minden tettünk mögött megtalálható, hamisítatlan szenvedély mentén fejlődik.

 

A Jamie’s Italian Budapest, mint rendezvényhelyszín

Éttermünk tágas belső tere rugalmasan alakítható, tökéletes választás különleges alkalmakra. Legyen az egy üzleti vacsora vagy a teljes étterem kibérlése – Megoldjuk. Garantáljuk, hogy fantasztikusan fogoja érezni magát minden Vendége, hiszen a legmagasabb minőségű szezonális ételekkel váruk.

 

Amennyiben szeretné rendezvényét olaszos hangulatban, a Jamie’s Italian-ban tartani, kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Befogadóképesség

A Jamie’s Italian az étterem belső terén és a teraszon kívül egy Private Dining Room-mal is várja a Vendégeket, rendezvényeket is, amely akár zártkörű események szervezésére is alkalmas. Kérjük, vegye figyelembe hogy az étterem többi része azonban nem zártkörűsíthetü!

 

Az étterem termeinek befogadóképessége az alábbiak szerint alakul:

Private Dining Room: max 27 fő

Étterem: max 80 fő

Terasz: max 30 fő

 

Javasolt rendezvénytípusok a Jamie’s Italian-ban:

  • házassági évforduló
  • lánykérés
  • születésnap
  • céges vacsora
  • céges karácsonyi vacsora
  • családi ebéd
  • konferencia záróvacsora
  • családi vacsora
  • olasz tematikus ebéd és vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés

Az étterem alkalmas ültetett ebéd és vacsora, valamint állófogadás rendezésére.

Javasolt étkeztetés

Az a la carte étkeztetés mellett lehetőség van szűkített a la carte menüt, előre egyeztetett menüt és share plate-t kérni rendezvényére.

 

Felszereltség, egyéb információ

A külön bérelhető Private Dinner Roomban projektor és vászon található igény szerint.

 

WiFi biztosított.

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik, melyben megnézheti a Jamie’s Italian fényképeit!Kapcsolódó

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Tovább
21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

21 Magyar Vendéglő

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.   Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

Tovább
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.   Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi években számos megpróbáltatáson és megújuláson esett át, mígnem 2016-ban a Zsidai Csoport keze alatt új életet nyert ez a csodálatos otthonos vendéglő, és újból megnyílt Vendégei előtt.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria