Rendezvény ajánlatkérés

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó „Szindbádos” gasztronómiai élményt, de mindezt originálisan, újszerűen, a tipikus „magyaros étterem” kliséket mellőzve mind a konyhában, mind a vendéglő kialakításában is.

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.

 

Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

A 21 Magyar étterem mint rendezvényhelyszín

A modern, magyar stílusú étterem kötetlen hangulata és variálható elrendezése, nagyméretű belső tere kiválóan alkalmas akár üzleti, akár magánjellegű rendezvények szervezésére is, Amennyiben szeretné rendezvényét nálunk tartani, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével elküldeni ajánlatkérését – és várni kollégáink hívását!

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Befogadóképesség:

Az étterem belső tere 60 fő befogadására, míg a terasz további 40 fő elhelyezésére alkalmas. A helyszín igény esetén zártkörűsíthető, exkluzív használat lehetséges.

 

Javasolt rendezvénytípusok a 21 Magyar Vendéglőben: 

Az étterem kötetlen hangulata, elrendezése és adottságai kiváló rendezvényhelyszínné teszik a helyet – első sorban étkezésekkel egybe kötött eseményekre mind a privát, mind az üzleti szférában.

 

A teljesség igénye nélkül ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt az alábbi rendezvénytípusok helyszínéül:

 • gálavacsora,
 • eljegyzés,
 • házassági évfordulós vacsora vagy összejövetel,
 • lánykérés,
 • születésnapi party vagy összejövetel (tortarendelés lehetséges!)
 • céges vacsora,
 • céges karácsonyi vacsora,
 • családi ebéd,
 • konferencia záró vacsora,
 • diplomáciai esemény,
 • privát rendezvény,
 • családi vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés:

Az étterem kiválóan alkalmas ültetett vacsorák, vagy állófogadások szervezésére.

Javasolt étkeztetés:

Rendezvényére igény szerint előre egyeztetett menüsort készítünk, de lehetőség van szűkített a la carte, vagy a la carte étkeztetés kérésére is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A 21 Magyar Vendéglő zártkörűsíthető, kizárólagos teremhasználat kérhető.

 

WiFi biztosított.

 

A 21 Magyar étterem konyhája

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: Minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ehhez a legjobb alapanyagokat és új technikákat, eljárásokat alkalmazzuk.

 

Gyakran változó borlapunkon kizárólag magyar borokat tartunk, melyek között több a korlátozott-, vagy máshol nem hozzáférhető tétel. Borlapunk összeállításakor olyan borászokat és tételeket választunk, melyek véleményünk szerint egyedi “magyar karaktert” - ízvilágot képviselnek. Ennek köszönhetően a nálunk található tételek egyértelműen megkülönböztethetőek a nagy nemzetközi borvidékek boraitól.

 

Amennyiben Ön is szeretné élvezni a magyar ízeket, a 21 hangulatát rendezvényén, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérni!

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a 21 Magyar Vendéglőről!

 Kapcsolódó

Spíler Buda - Rendezvényhelyszín Budán | Zsidai Group

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt a Spíler Budában szeretné.

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria