Rendezvény ajánlatkérés

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó „Szindbádos” gasztronómiai élményt, de mindezt originálisan, újszerűen, a tipikus „magyaros étterem” kliséket mellőzve mind a konyhában, mind a vendéglő kialakításában is.

Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.

 

Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

A 21 Magyar étterem mint rendezvényhelyszín

A modern, magyar stílusú étterem kötetlen hangulata és variálható elrendezése, nagyméretű belső tere kiválóan alkalmas akár üzleti, akár magánjellegű rendezvények szervezésére is, Amennyiben szeretné rendezvényét nálunk tartani, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével elküldeni ajánlatkérését – és várni kollégáink hívását!

 

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner

 

Befogadóképesség:

Az étterem belső tere 60 fő befogadására, míg a terasz további 40 fő elhelyezésére alkalmas. A helyszín igény esetén zártkörűsíthető, exkluzív használat lehetséges.

 

Javasolt rendezvénytípusok a 21 Magyar Vendéglőben: 

Az étterem kötetlen hangulata, elrendezése és adottságai kiváló rendezvényhelyszínné teszik a helyet – első sorban étkezésekkel egybe kötött eseményekre mind a privát, mind az üzleti szférában.

 

A teljesség igénye nélkül ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt az alábbi rendezvénytípusok helyszínéül:

 • gálavacsora,
 • eljegyzés,
 • házassági évfordulós vacsora vagy összejövetel,
 • lánykérés,
 • születésnapi party vagy összejövetel (tortarendelés lehetséges!)
 • céges vacsora,
 • céges karácsonyi vacsora,
 • családi ebéd,
 • konferencia záró vacsora,
 • diplomáciai esemény,
 • privát rendezvény,
 • családi vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés:

Az étterem kiválóan alkalmas ültetett vacsorák, vagy állófogadások szervezésére.

Javasolt étkeztetés:

Rendezvényére igény szerint előre egyeztetett menüsort készítünk, de lehetőség van szűkített a la carte, vagy a la carte étkeztetés kérésére is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A 21 Magyar Vendéglő zártkörűsíthető, kizárólagos teremhasználat kérhető.

 

WiFi biztosított.

 

A 21 Magyar étterem konyhája

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: Minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ehhez a legjobb alapanyagokat és új technikákat, eljárásokat alkalmazzuk.

 

Gyakran változó borlapunkon kizárólag magyar borokat tartunk, melyek között több a korlátozott-, vagy máshol nem hozzáférhető tétel. Borlapunk összeállításakor olyan borászokat és tételeket választunk, melyek véleményünk szerint egyedi “magyar karaktert” - ízvilágot képviselnek. Ennek köszönhetően a nálunk található tételek egyértelműen megkülönböztethetőek a nagy nemzetközi borvidékek boraitól.

 

Amennyiben Ön is szeretné élvezni a magyar ízeket, a 21 hangulatát rendezvényén, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérni!

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a 21 Magyar Vendéglőről!

 Kapcsolódó

Pierrot - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pierrot

A Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi várfalak között, ahol séfünk vezetésével a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Séfünk és csapata a valódi ízes, csodás magyar ételeket hozza nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

Tovább
Pest-Buda Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Pest-Buda Vendéglő

A Pest-Buda különálló terasza a Budai Várban, a Hess András téren – a gesztenyefák árnyékában várja kedves Vendégeit egész nyáron.   Magyarország legrégebbi szállodájának történelme az 1696-os évekre nyúlik vissza, hiszen a Pest-Buda (akkor még más néven) ekkor nyitotta meg először kapuit a Budai Várnegyedben. A későbbi években számos megpróbáltatáson és megújuláson esett át, mígnem 2016-ban a Zsidai Csoport keze alatt új életet nyert ez a csodálatos otthonos vendéglő, és újból megnyílt Vendégei előtt.

Tovább
Baltazár - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Baltazár

Az étterem hangulatát a macskaköves terasz, a vagány design, és a faszén grill határozza meg. Az ételek elkészítése során hitvalássunk az őszinte, hiteles alapanyagok használata, amelyeket a kézzel készítetett Josper faszén grillben varázsol tökéletesre a Baltazár csapata. Egy valódi gourmet street food élményben lehet itt része a közösen fogyasztható ételek, a komoly húsok és a nagyszerű vegetáriánus választéknak köszönhetően. Pár szóban: egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.   Borkínálatunkban megtalálhatóak a legfigyelemre méltóbb borok eslősorban a Kárpát-medence...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner