Rendezvény ajánlatkérés

21 Magyar Vendéglő

21 Magyar Vendéglő

Szerettünk volna egy olyan magyar éttermet létrehozni, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó „Szindbádos” gasztronómiai élményt, de mindezt originálisan, újszerűen, a tipikus „magyaros étterem” kliséket mellőzve mind a konyhában, mind a vendéglő kialakításában is.


Mindezeknek köszönhetőn reméljük, sikerült létrehozni egy olyan magyar vendéglőt, ahol jól érzik magukat a magyarok, ahol felidézhetik a kedvenc régi ízeiket egy kissé izgalmasabb megközelítésben és mindezt egy kötetlen kényelmes hangulatban.

 

Reméljük Önök is úgy érzik majd, hogy a 21 az a kedvenc helyük, ahol szeretnek egy kicsit többet enni és kicsit többet inni, mint egy étteremben általában.

21 Magyar Vendéglő - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

A 21 Magyar étterem mint rendezvényhelyszín

A modern, magyar stílusú étterem kötetlen hangulata és variálható elrendezése, nagyméretű belső tere kiválóan alkalmas akár üzleti, akár magánjellegű rendezvények szervezésére is, Amennyiben szeretné rendezvényét nálunk tartani, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével elküldeni ajánlatkérését – és várni kollégáink hívását!

 

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786

 

Befogadóképesség:

Az étterem belső tere 60 fő befogadására, míg a terasz további 40 fő elhelyezésére alkalmas. A helyszín igény esetén zártkörűsíthető, exkluzív használat lehetséges.

 

Javasolt rendezvénytípusok a 21 Magyar Vendéglőben: 

Az étterem kötetlen hangulata, elrendezése és adottságai kiváló rendezvényhelyszínné teszik a helyet – első sorban étkezésekkel egybe kötött eseményekre mind a privát, mind az üzleti szférában.

 

A teljesség igénye nélkül ajánljuk a 21 Magyar Vendéglőt az alábbi rendezvénytípusok helyszínéül:

 • gálavacsora,
 • eljegyzés,
 • házassági évfordulós vacsora vagy összejövetel,
 • lánykérés,
 • születésnapi party vagy összejövetel (tortarendelés lehetséges!)
 • céges vacsora,
 • céges karácsonyi vacsora,
 • családi ebéd,
 • konferencia záró vacsora,
 • diplomáciai esemény,
 • privát rendezvény,
 • családi vacsora

 

Javasolt ültetésrend, elhelyezés:

Az étterem kiválóan alkalmas ültetett vacsorák, vagy állófogadások szervezésére.

10 Magyar Vendéglő - rendezvényhelyszín Budapesten céges eseményekre, vacsorákra vagy privát ünneplésre és esküvőkre is

Javasolt étkeztetés:

Rendezvényére igény szerint előre egyeztetett menüsort készítünk, de lehetőség van szűkített a la carte, vagy a la carte étkeztetés kérésére is.

 

Felszereltség, egyéb információ

A 21 Magyar Vendéglő zártkörűsíthető, kizárólagos teremhasználat kérhető.

 

WiFi biztosított.

 

A 21 Magyar étterem konyhája

Békebeli magyar konyha 21. századi módon: Minden hagyományos ízt szándékosan megőrizve, ételeink mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél. Ehhez a legjobb alapanyagokat és új technikákat, eljárásokat alkalmazzuk.

 

Gyakran változó borlapunkon kizárólag magyar borokat tartunk, melyek között több a korlátozott-, vagy máshol nem hozzáférhető tétel. Borlapunk összeállításakor olyan borászokat és tételeket választunk, melyek véleményünk szerint egyedi “magyar karaktert” - ízvilágot képviselnek. Ennek köszönhetően a nálunk található tételek egyértelműen megkülönböztethetőek a nagy nemzetközi borvidékek boraitól.

 

Amennyiben Ön is szeretné élvezni a magyar ízeket, a 21 hangulatát rendezvényén, nincs más dolga, mint az alábbi form kitöltésével ajánlatot kérni!

 

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik a 21 Magyar Vendéglőről!

 Kapcsolódó

Bistro 1786 - Rendezvényhelyszín Budapesten, a Budai Várnegyedben

Bistro 1786

Csodálatosan felújított épületben kapott helyet ez a békebeli klasszikus magyar házias vendéglő, mely szűk, de Magyarország teljes borkínálatát lefedő, természetes borokkal és csodás süteményekkel, tortákkal várja vendégeit. Az étlap a klasszikus magyar ételektől, mint a marhapörkölt, a csirkepaprikás vagy a túrós csusza a közkedvelt borjú bécsin át a friss és kreatív salátákig tökéletes ízelítőt ad mindenkinek a magyar konyhából. Elegáns környezete és gondosan összeállított étlapja miatt üzleti ebédekre is tökéletes választás. A budai városházának szánt épületet kisebb középkori lakóházak maradványain 1702-ben kezdték építeni Venerio Ceresola itáliai építőmester vezetésével. Kevéssel ezután a városházát...

Tovább
Jamie Oliver's Pizzéria: rendezvényhelyszín privát és céges eseményekre, esküvőkre, a Gozsdu udarban - Budapest belvárosában

Jamie Oliver’s Pizzeria

A világon elsőként Pesten nyitott Jamie Oliver's Pizzeria a Gozsdu Udvarban bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.

Tovább
Spíler Shanghai - Rendezvényhelyszín - Zsidai Group

Spíler Shanghai

Az ételek általában közösen is fogyaszthatóak, kézzel vagy evőeszközzel, ideálisak iszogatás és bulizás mellé, de komolyabb kulináris élvezetek céljára is. A Spílerben semmilyen szigorú autentikus szabályrendszer nem köti sem a séfeket, sem a vendégeket, de mégis valódi gyökerekből építkezik a konyha.   Nálunk a megszokott csapolt sörök mellett izgalmas ázsiai sörök, nehezen hozzáférhető ütős szakék, a legjobb japán whiskyk és sok-sok buja koktél is megkóstolható.   Csütöktöktől szombatig elektronikus zene profi Spíler DJ-kel, akik a Spíler Originalban játszanak bulira hangoló zenét este 20 és 23 óra között, ezt követően a “Titkos bár”-ba költöznek és váltanak át egy igazi táncolós elektronikus irányra.

Tovább

Kellemes légkör, magyaros ételek csùcsminőségben

Értékelés időpontja: tegnap

Kollégàimmal làtogattunk el az étterembe, ahol rendkìvül udvarias kiszolgàlàs és elegàns hangulat fogadott bennünket.Az előételek hibàtlanok voltak, a magyaros ìzelìtő tàl minden tagja tökéletes,de a mangalica kolbàszt és a...

Tökéletes magyar vacsora

Értékelés időpontja: 5 héttel ezelőtt

El szerettem volna vinni a barátomat (aki angol nemzetiségű) egy igazi magyar étterembe, így kollèganőm ajánlásával választottam ezt az éttermet. Hát, nem bántam meg. Asztalfoglalásnàl egy romantikusabb asztalt kértem, és jeleztem,...

5*

Értékelés időpontja: 2017. március 2.

Remek etelek, remek borok, remek szerviz! Kulon koszonet Badics Palnak, aki ajanlasaival kulonlegesse tette! 5*

Egy tökéletes ebéd

Értékelés időpontja: 2016. szeptember 13.

Vasárnap voltunk a pàrommal ebédelni az étteremben, a fogadtatás nagyon barátságos volt! A pincérek egytől egyig mindenki kedves, segítőkész, az ételek kifogástalanok, a túrógombóc pedig valami csoda, ilyen finomat még soha nem...


X

Kért már ajánlatot?
Ne maradjon le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépjen kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Válasszon egy, vagy akár több helyszínt! amennyiben nem választ helyszínt, kollégáink javasolnak önnek!
Külső helyszín
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Pest-Buda Vendéglő
Opera Café
Pest-Buda Terasz
ÉS Bisztró
Baltazár Grill
ÉS Deli
Jamie's Italian
Spíler Biergarten
Jamie Oliver's Pizzeria
Bistro 1786