Rendezvény ajánlatkérés

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Ünnepelje méltóképpen ezt a mérföldkövet! A legjobb eljegyzési vacsora helyszíneinket gyűjtöttük most össze, ahol hivatalosan is bejelenthetik, hogy összekötik életüket!

Minden pár számára különleges pillanat ez… feltette a nagy kérdést, és a válasz, természetesen: IGEN! Nincs más hátra, mint a legnagyobb örömet megosztani a családdal, a barátokkal és ismerősökkel – majd belevetnie magát a szervezésbe. A nagy bejelentés mellett nálunk is egyre nagyobb divat, hogy egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával – vagy akár egy eljegyzési party-val – ünnepelje meg együtt a két család azt, hogy hamarosan egyesülnek. 

Ezeknek az estéknek különleges hangulata kell, hogy legyen. Végtére is, bár egy pár életében a Nagy Napnak magát az esküvőt tekintjük, maga az eljegyzés legalább ekkora – ha nem nagyobb – jelentőséggel bír. Miért ne ünnepelnék meg méltóképpen?

 

Ha Ön is szeretné egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával, vagy eljegyzési bulival megünnepelni a nagy kérdést, fedezze fel a legjobb helyszíneinket! Az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhet, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Az eljegyzési vacsora megszervezése

Ahány menyasszony, annyi megoldás – természetesen ez az eljegyzési vacsorára is igaz. Van, aki hagyományosan a leendő feleség, vagy annak szülei otthonában tartja meg ezt az eseményt otthon készült ételekkel, és van, aki mint egy elő-esküvőt kezeli az eljegyzési vacsorát, és komoly szervezésbe kezd ilyenkor. 


Amennyiben Ön is egy külső helyszínen tartaná eljegyzési vacsoráját, ideje elkezdeni a tervezést! Bár hagyományosan az eljegyzési vacsorát az esküvő előtt néhány hónappal tartják, maga az esemény komoly szervezést igényelhet. Lényegében itt szinte minden feladattal találkozni fog, amivel majd az esküvő szervezésekor – leszámítva persze a ceremóniát. 


A dekoráció, a catering, a meghívottak listája, az est menete mind tervezést igényel, amely jó gyakorlatot biztosít majd a Nagy Napra! 

 

A legjobb eljegyzési vacsora helyszíneink Budapesten

Ahogy minden rendezvény esetében, úgy az eljegyzési vacsoránál is rendkívül fontos szempont, hogy milyen helyszínt választ hozzá. Romantikus és kifinomult? Vagány és élettel teli? Családias és meghitt? 


Bármely stílust is álmodta meg eljegyzési vacsorájának, tudunk segíteni! 

 

Romantikus és kifinomult, elegáns eljegyzési vacsora helyszín: a Pierrot étterem

eljegyzési vacsora helyszín

Pierrot éttermünk nem véletlen lett a romantikus hangulatú események, többek között az esküvők és lánykérések egyik közkedvelt helyszíne, és így az eljegyzési vacsoráknak is rendszeresen ad otthont. 


Az étterem elegáns megjelenése, mégis kötetlen és kellemes hangulata, praktikusan szeparálható belső tere és páratlan szépségű kerthelyisége kisebb és nagyobb létszámú eseményeknek is képes otthont adni! Az élő zongorajáték pedig tökéletes egyensúlyban lesz az Ön által megálmodott gyönyörű dekorációval…

 

Felkeltette érdeklődését? Ismerje meg a Pierrot éttermet, mint eljegyzési vacsora helyszín Budapesten IDE kattintva! 

 

Vagány és élettel teli eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: a Spíler Buda

eljegyzési vacsora helyszín

A Budai hegység lábainál, a MOM Park bejáratánál helyet foglaló Spíler Buda a vagány párok által egyik legjobban kedvelt helyszínünk. Az exkluzív megjelenés, a csillogás, a pezsgő élet itt garantált, így ha egy igazán belevaló, lendületes vagy akár bulis eljegyzési vacsorát tervez, a Spíler Buda tökéletes választás! 


Az akár 80 fő befogadására is képes étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így akkor sincs probléma ha nagy a rokonság. 

 

Fedezze fel a Spíler Budát mint eljegyzési vacsora helyszínt IDE kattintva! 

 

Családias hangulatú, meghitt eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bisztro

eljegyzési vacsora helyszín

A Pest-Buda Bisztro-t azon pároknak ajánljuk eljegyzési vacsora helyszínként, akik az otthon meleg hangulatát, a nagymama főztjének ízvilágát szeretnék felidézni ezen a különleges eseményen, de nem szeretnék a családot terhelni ezzel a – valójában nem kis – munkával, esetleg sajnálatos módon nincs rá lehetőségük.


Tudjuk, hogy az otthon hangulatát megteremteni nagyon nehéz, és a szülők, a nagymama főztje utánozhatatlan, mégis egy olyan éttermet álmodtunk meg a Pest-Budában, ahol ennek hangulata adott. 

 

Ismerje meg jobban családias hangulatú eljegyzési vacsora helyszínünket Budapesten, a Pest-Buda Bisztro-t IDE kattintva! Kapcsolódó

Szülinapi party, vagy vacsora? Engedje meg, hogy bemutassuk a legjobb szülinapi helyszíneket Budapesten!

A legjobb szülinapi helyszínek Budapesten

Barátjának, kedvesének, vagy szeretett rokonának hamarosan szülinapja lesz? Ajándékozzon élményt! Egy emlékezetes szülinapi party vagy épp egy kellemes hangulatban elköltött születésnapi ebéd, vacsora mindig jó választás. Ha pedig a megfelelő szülinapi helyszínt keresi Budapesten, máris tudunk adni néhány ötletet. 

Tovább
A tökéletes lánybúcsú helyszínek Budapesten - széles választékban

Lánybúcsú helyszínek Budapesten: ismerje meg kínálatunkat egy...

Az Ön megtisztelő feladata a lánybúcsú megszervezése Budapesten? A legtöbb ember életében maximum egy-két ilyen eseményt szervez – mi azonban számos lánybúcsú buli részesei voltunk már rendezvényhelyszíneinken. Éppen ezért, pontosan tudjuk, hogy az egyes igényeknek megfelelően melyik helyszínünk lesz a tökéletes választás! Legyen szó akár egy nagyobb buliról – táncról, éneklésről és akár italozásról, vagy egy visszafogott, igazi „csajos estéről”, változatos lánybúcsú helyszíneink között biztosan megtalálja a tökéletes helyszínt. Engedje meg, hogy bemutassuk legjobb...

Lánybúcsú helyszínek Budapesten
A legjobb legénybúcsú helyszínek Budapesten

Legénybúcsú helyszínek Budapesten: mutatjuk a legjobb helyszíneinket!

Ha legjobb barátja, haverja életében közeleg a Nagy Nap, és Önt érte a megtiszteltetés, hogy megszervezze az „utolsó” nagy party-t, a legénybúcsút Budapesten – tudnia kell, hogy a legénybúcsú helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb feladata. Ez határozza meg ugyanis többek között a legénybúcsún a programlehetőségeket, a hangulatot is, így az egész estére befolyással lehet. Kínálatunkban több stílusú és adottságú éttermek, bulihelyszínek és rendezvénytermek közül válogathat – így biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálja a tökéletes legénybúcsú helyszínt Budapesten!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria