Rendezvény ajánlatkérés

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: mutatjuk a legjobb éttermeinket!

Ünnepelje méltóképpen ezt a mérföldkövet! A legjobb eljegyzési vacsora helyszíneinket gyűjtöttük most össze, ahol hivatalosan is bejelenthetik, hogy összekötik életüket!

Minden pár számára különleges pillanat ez… feltette a nagy kérdést, és a válasz, természetesen: IGEN! Nincs más hátra, mint a legnagyobb örömet megosztani a családdal, a barátokkal és ismerősökkel – majd belevetnie magát a szervezésbe. A nagy bejelentés mellett nálunk is egyre nagyobb divat, hogy egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával – vagy akár egy eljegyzési party-val – ünnepelje meg együtt a két család azt, hogy hamarosan egyesülnek. 

Ezeknek az estéknek különleges hangulata kell, hogy legyen. Végtére is, bár egy pár életében a Nagy Napnak magát az esküvőt tekintjük, maga az eljegyzés legalább ekkora – ha nem nagyobb – jelentőséggel bír. Miért ne ünnepelnék meg méltóképpen?

 

Ha Ön is szeretné egy kellemes hangulatú eljegyzési vacsorával, vagy eljegyzési bulival megünnepelni a nagy kérdést, fedezze fel a legjobb helyszíneinket! Az alábbi form kitöltésével személyre szabott ajánlatot kérhet, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria

 

Az eljegyzési vacsora megszervezése

Ahány menyasszony, annyi megoldás – természetesen ez az eljegyzési vacsorára is igaz. Van, aki hagyományosan a leendő feleség, vagy annak szülei otthonában tartja meg ezt az eseményt otthon készült ételekkel, és van, aki mint egy elő-esküvőt kezeli az eljegyzési vacsorát, és komoly szervezésbe kezd ilyenkor. 


Amennyiben Ön is egy külső helyszínen tartaná eljegyzési vacsoráját, ideje elkezdeni a tervezést! Bár hagyományosan az eljegyzési vacsorát az esküvő előtt néhány hónappal tartják, maga az esemény komoly szervezést igényelhet. Lényegében itt szinte minden feladattal találkozni fog, amivel majd az esküvő szervezésekor – leszámítva persze a ceremóniát. 


A dekoráció, a catering, a meghívottak listája, az est menete mind tervezést igényel, amely jó gyakorlatot biztosít majd a Nagy Napra! 

 

A legjobb eljegyzési vacsora helyszíneink Budapesten

Ahogy minden rendezvény esetében, úgy az eljegyzési vacsoránál is rendkívül fontos szempont, hogy milyen helyszínt választ hozzá. Romantikus és kifinomult? Vagány és élettel teli? Családias és meghitt? 


Bármely stílust is álmodta meg eljegyzési vacsorájának, tudunk segíteni! 

 

Romantikus és kifinomult, elegáns eljegyzési vacsora helyszín: a Pierrot étterem

eljegyzési vacsora helyszín

Pierrot éttermünk nem véletlen lett a romantikus hangulatú események, többek között az esküvők és lánykérések egyik közkedvelt helyszíne, és így az eljegyzési vacsoráknak is rendszeresen ad otthont. 


Az étterem elegáns megjelenése, mégis kötetlen és kellemes hangulata, praktikusan szeparálható belső tere és páratlan szépségű kerthelyisége kisebb és nagyobb létszámú eseményeknek is képes otthont adni! Az élő zongorajáték pedig tökéletes egyensúlyban lesz az Ön által megálmodott gyönyörű dekorációval…

 

Felkeltette érdeklődését? Ismerje meg a Pierrot éttermet, mint eljegyzési vacsora helyszín Budapesten IDE kattintva! 

 

Vagány és élettel teli eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: a Spíler Buda

eljegyzési vacsora helyszín

A Budai hegység lábainál, a MOM Park bejáratánál helyet foglaló Spíler Buda a vagány párok által egyik legjobban kedvelt helyszínünk. Az exkluzív megjelenés, a csillogás, a pezsgő élet itt garantált, így ha egy igazán belevaló, lendületes vagy akár bulis eljegyzési vacsorát tervez, a Spíler Buda tökéletes választás! 


Az akár 80 fő befogadására is képes étterem teljes egészében zártkörűsíthető, így akkor sincs probléma ha nagy a rokonság. 

 

Fedezze fel a Spíler Budát mint eljegyzési vacsora helyszínt IDE kattintva! 

 

Családias hangulatú, meghitt eljegyzési vacsora helyszín Budapesten: a Pest-Buda Bisztro

eljegyzési vacsora helyszín

A Pest-Buda Bisztro-t azon pároknak ajánljuk eljegyzési vacsora helyszínként, akik az otthon meleg hangulatát, a nagymama főztjének ízvilágát szeretnék felidézni ezen a különleges eseményen, de nem szeretnék a családot terhelni ezzel a – valójában nem kis – munkával, esetleg sajnálatos módon nincs rá lehetőségük.


Tudjuk, hogy az otthon hangulatát megteremteni nagyon nehéz, és a szülők, a nagymama főztje utánozhatatlan, mégis egy olyan éttermet álmodtunk meg a Pest-Budában, ahol ennek hangulata adott. 

 

Ismerje meg jobban családias hangulatú eljegyzési vacsora helyszínünket Budapesten, a Pest-Buda Bisztro-t IDE kattintva! Kapcsolódó

esküvőhelyszín a buda várban

Esküvőhelyszín a Budai Várban? Mutatjuk a legjobb éttermeket és...

A Budai Várnegyed kétség kívül hazánk fővárosának egyik legszebb tája. A festői környezet, a páratlan kilátás tökéletes hátteret kínál az olyan nagy alkalmaknak is, mint egy esküvő… Ráadásul rengeteg csodaszép esküvőhelyszín is vár a Budai Várban, így ha Ti is ilyen páratlan helyszínen ünnepelnétek ezt a jeles alkalmat, semmi nem állhat utatokba!

Tovább
Esküvői helyszínek 2021

Esküvői helyszínek 2021 – hol tartsd az esküvőd 2021-ben?

Biztosan Te is tudod, hogy a 2020-as év az esküvői helyszínek tekintetében is egy furcsa év volt. A járványhelyzet sok speciális igényt szült, és sajnos a korlátozások miatt sok párnak volt szükséges elnapolnia, áttennie az esküvője napját. 

Tovább
2021 esküvői helyszínek Budapesten

2021 esküvői helyszínek Budapesten: mutatjuk a legszebb éttermeket!

Esküvőtök napja különleges alkalom, amely a lehető legkülönlegesebb helyszínt kívánja meg. Bár Budapesten széles körben válogathattok a legszebb esküvői helyszínek között 2021-re, a tökéletes helyszín ennél jóval többet kíván meg! Hiszen erre a napra fogtok emlékezni életetek végéig, ezeket a fotókat fogják lapozgatni unokáitok is… 

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria