Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

Babaváró buli helyszínek & ötletek | Így lesz felejthetetlen a babaváró party!

Mindig nagy öröm, ha kisbaba érkezik a családba vagy a baráti körbe. Méltó ünneplésre szorul! Amennyiben Ön a szerencsés, aki megszervezheti a ✅babaváró bulit✅, mutatunk néhány szuper helyszínt, és party ötleteket.

A babaváró bulik szervezése alapvetően Amerikából származik, ám ez a nagyon kedves és vidám hagyomány hazánkban is elterjedőben van. A kismama és baráti köre ilyenkor összegyűlik, és mókás feladatokkal, apró játékokkal -  no meg természetesen babaváró ajándékokkal – lepik el a születendő csemetét. De mi is kell ahhoz, hogy egy babaváró buli igazán felejthetetlen legyen? Összegyűjtöttük a legjobb babaváró buli helyszíneket, és néhány szuper ötletet a party-hoz, amely segítségére lehet a szervezésben! 

Babaváró buli helyszínek Budapesten: íme a legjobb éttermek és bérelhető termek

Természetesen egy babaváró bulit akár otthon, a nappaliban is meg lehet rendezni, azonban egy ilyen esemény színvonalát nagyban emeli, ha kicsit kiszakadnak az otthoni környezetből… Ráadásul gyakorló anyaként mi is tudjuk, hogy a szülés utáni néhány hétben, hónapban a kismama nagyrészt otthon marad majd, így érdemes lehet egy kicsit messzebbre rugaszkodni, és egy étteremben, vagy rendezvényteremben tartani a bulit.

 

Amennyiben szeretné kollégáink segítségét kérni abban, hogy melyik éttermünk/termünk lenne Ön számára a legalkalmasabb babaváró buli helyszín Budapesten, az alábbi form kitöltésével kérje ajánlatunkat! 


Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café

 

Amennyiben azonban egy picit még utána olvasna a dolognak, engedje meg, hogy bemutassuk néhány babaváró bulira is alkalmas helyszínünket.

 

Babaváró buli helyszín elszeparáltan, akár 27 fő részére: a Jamie’s Italian Private Dining Room-ja

Ahogy a legtöbb fontos, emlékezetes esemény alkalmával, úgy a babaváró bulikon sem árt, ha a részt vevők egy zártkörűsített helyszínen ünnepelhetnek, elszeparálva a többi vendégtől. A Jamie’s Italian éttermünk hátsó részében kialakított, üvegajtóval leválasztott Private Dining Room gyakorlatilag ezért készült: itt kényelmesen, akár ültetett, akár állófogadás keretén belül ünnepelhetnek!


Természetesen lehetőség van a terem átrendezésére is, így a babaváró bulin akár a játékokat, vicces feladatokat is van lehetőségük itt tartani.

 

További információkat a Jamie’s Italian-ról, mint babaváró buli helyszínről IDE kattintva olvashat! 

 

Kifinomult, elegáns babaváró buli helyszín Budapesten, a Pierrot étteremben

Pierrot éttermünk varázslatos hangulata, a gyönyörű, zöld növényekkel ellátott belső udvar tökéletes hátteret biztosít bármilyen típusú rendezvénynek, köztük akár egy babaváró bulinak is. Az étterem maga 4 különálló egységből áll, amelyek akár külön-külön is zártkörűsíthetőek, így itt is megvalósítható, hogy szeparáltan kerüljön megrendezésre a babaváró party. 


Kanapés fogadással, fingerfood-dal, falatkákkal vagy épp a la carte menüvel is tudunk szolgálni attól függően, hogy mennyire aktív, játékos keretet szeretnének adni a babaváró bulinak! 

 

További információkat a Pierrot-ról mint babaváró buli helyszínről IDE kattintva olvashat! 

 

Vagány, fiatalos babaváró buli helyszín a Baltazár Grill-ben

A babaváró bulin sem kell mellőzni a vagány környezetet! A Baltazár Grill egyedülálló hangulata, stílusos belső terei igazán különleges miliőt biztosítanak minden rendezvénytípusnak. 


A többi babaváró buli helyszínünkhöz hasonlóan a Baltazár Grillben is van lehetőség az exkluzív használatra: a kandallós terem, vagy akár a borospince is zártkörűsíthető, így ezeken a helyszíneken is élvezhetik az egyedüllétet.

 

További információkat a Baltazár Grillről mint babaváró buli helyszínről IDE kattintva olvashat!

 

Babaváró buli ötletek: játékok, játékos feladatok babaváró party-kra! 

És hogy mivel szokták mulatni azt időt egy babaváró bulin? Természetes, hogy ezeken az eseményeken is szerepet kap az étkezés, a kismama köszöntése, és a babaváró ajándékok átadására is érdemes sort keríteni. Ezen felül egy jó hangulatú csajos beszélgetés, és néhány vicces feladat a kismamának – és kész is a fergeteges hangulat! 


Természetesen ezek a játékok nem is hasonlítanak a lánybúcsúkon és egyéb eseményekkor szokásosakra: valamilyen módon mindegy a baba, a babavárás, és a baba nevelés köré szerveződik. Összegyűjtöttünk most 5 ilyen babaváró buli ötletet, amelynél a jó szórakozás garantált! 

 

#1 Babaváró buli ötlet: találja ki, milyen ízű a babaétel! 

Egy leendő szülőnek hamar meg kell barátkoznia a babaételekkel, és azok ízvilágával is. A játék lényege, hogy a babaételekről leáztatjuk a címkét (vagy eltakarjuk a kismama szemét), és vakon kóstoltatunk: vajon ki tudja-e találni, milyen ízű az adott étel?


Segítünk: nehezebb, mind gondolná! 

 

#2 A tiltott szó: a baba!

Egy aranyos ötlet, ami az egész estét feldobhatja – és még egy kis anyagi támogatást is jelenthet a pelenkák beszerzéséhez. Lényege, hogy az est folyamán tilos kimondani, hogy „baba”! Aki kimondja, az egy előre erre a célra beiktatott perselybe kell, hogy aprót dobjon. Csak óvatosan! ;)

 

#3 Csokor-dobás helyett pelusdobás!

Ki lesz a következő kismama a jelenlévők közül? Csak úgy, mint az esküvők után, a babaváró bulikon is szokás ez a játék: csupán annyi a különbség, hogy itt nem virágcsokrot dob el az ünnepelt, hanem egy pelust… vizes pelust… Vajon tényleg olyan jó a nedvszívó képességük? :)

 

#4 Babakvíz: tudnivalók a kisbaba neveléséről, játékosan

Rengeteg olyan tudnivaló van egy kisbaba körül, amit az anyukának egy idő után el kell sajátítania… Hány éves kortól ehet banánt? Mikortól érdemes neki epret adni? Hány hónapos korban „ideális” ha megfordul? Ezek mind-mind érdekes kérdések, amelyekre az anyuka talán már felkészült – de sok esetben még számára is odébb vannak. Kiváló kvízjáték lehet belőle, a nyeremény pedig akár egy „első babalátogató zseton is”!

 

#5 Gyakorlat teszi a mestert: babaváró feladatok

Ki tud hamarabb feladni egy pelenkát egy játékbabára? Ki tudja gyorsabban becsatolni a babát az autós ülésbe? Ilyen, és ehhez hasonló babázással kapcsolatos feladatok is megjelenhetnek verseny formájában a babaváró bulikon! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café