Fürdőzz a városban!

Fürdőzz a városban!

Foglalj deluxe szobát legalább három éjszakára vagy lakosztályt két éjszakára és a kedvezményes szobaár mellett most megajándékozunk egy két fős belépővel a Gellért Fürdőbe!

Élvezd a nyarat és a napfényt a belvárosban: két éjszaka foglalás esetén nem csak az ár kedvezményes, de egy két fős belépőt is kapsz a szoba mellé!

FÜRDŐZZ VELÜNK: KÉT BELÉPŐJEGYET ADUNK AJÁNDÉKBA!

 

Foglalj deluxe szobát legalább három éjszakára vagy lakosztályt két éjszakára és fürdőzz a városban!

 

PROMÓCIÓS KÓD: BUDAVAR

 

A szobaár tartalmazza:

- A szoba ára 20%-os kedvezményt tartalmaz.

- Bőséges reggelit kínálunk két fő részére.

- Élvezd a Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda területén feltörő „csodahatású” forrásokat és legyél a vendégünk 2 db napi belépőjegyre. Kerüld ki a sort belépőddel! Válaszd ezt a csomagot és a belépőket a szállodában veszed át!

 

Foglalási feltételek:

Az ár két fős foglalásra vonatkozik. A csomag más kedvezménnyel össze nem vonható. A fennálló utazási korlátozások miatt a változás jogát fenntartjuk. A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda belépési feltételeiben bekövetkező változásokért felelősséget nem vállalunk. A reggeli ajánlatunkat itt találod.

Foglalj nálunk kockázat nélkül! Ha csomagjaink közül választasz, szállásodat 14 nappal érkezésed előtt még lemondhatod! Kapcsolódó

Gyerek a Pest-Buda Hotelben

Családi kikapcsolódás

UTAZZ A GYEREKEKKEL, MOST CSALÁDI AJÁNLATTAL VÁRUNK! Utazz a családdal, barangoljátok be a Budai Várat és mutasd meg a gyerekeknek a magyar történelem főbb nevezetességeit: a második szobát most fél áron foglalod.

Tovább
Borkóstoló

Szállás és borkóstoló a Budai Várban

A budavári történelmi kaland mellett egy igazi gasztroélményben, egy privát vezetett borkóstolón is részt vehetsz velünk!

Tovább
Pest-Buda hotelszoba

Romantikus egyéjszakás kaland a Budai Várban

Szakadj ki a mindennapi pörgésből, a Budai Vár csodálatos hangulata, macskaköves utcái és műemlék épületei igazán pihentető élményt nyújtanak, most valóban egyedül, csendben lehetsz a város szerintünk leggyönyörűbb részén. 

Tovább
X