Black Days!

Black Days!

A közvetlen foglalásnak számos előnye van. Foglalj direktben nálunk szobát vagy lakosztályt és az alábbiakat kapod a szállásod mellé. A foglalás menete biztonságos és gyors. Ráadásul ajándék reggelit is kapsz!

Végre megérkezett az ajánlat, amire egész évben vártál!

A Black Days ajánlat igénybevételéhez használja a következő promóciós kódot honlapunkon:

 

BPROCKS

 

Akár 30% kedvezményt is kaphatsz a szoba árából félig-rugalmas lemondási feltétel mellett. A Black Days ajánlat kizárólag a weboldalunkon érhető el és új foglalásokra érvényes.

 

Az ajánlat a Baltazár Boutique Hotelben vagy a Pest-Buda Design Hotelben való tartózkodásra érvényes.

 

Az akció 2022.11.22. és 2022.11.28. között érhető el legalább három éjszakás szobafoglalás esetén. Az utazás 2022.11.25. és 2023.03.31. közötti időszakra kell, hogy essen.

 

 

Az ajánlat igénybevételének feltételei

 

A Black Days kedvezményes ajánlat a szabad szobák függvényében és csak a résztvevő szállodákban érvényes, és legfeljebb 30% kedvezményt biztosít a szoba árából, a promóciós szobafoglaláson semmilyen változtatás vagy módosítás nem megengedett. A kedvezmény csak a szobaárra vonatkozik. A Frenchy reggelit a szobafoglalás tartalmazza: croissant vajjal és lekvárral, kávé vagy tea, narancslé, szűrt víz.

 

A promóciós ár ingyenes lemondási lehetőséget biztosít érkezés előtt 14 napig. Amennyiben a lemondás e határidő lejárta után történik, a szálloda fenntartja a jogot, hogy a tartózkodás teljes összegét felszámítsa, mely összeg vissza nem térítendő, 14 nappal érkezés előtt lemondást vagy módosítást nem tudunk elfogadni. A félreértések elkerülése végett az érkezést / lemondást budapesti idő szerint legkésőbb 18:00 óráig kell figyelembe venni.

 

Az akció 2022.11.25. és 2023.03.31. közötti három éjszakás foglalásokra érvényes. A kedvezmény a promócióban részt vevő szállodák legmagasabb árára vonatkozik. A kedvezmény mértéke a résztvevő szállodától és az utazás dátumtól függően változhat.

Black Days ajánlat más akciókkal nem vonható össze. Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos dátumokon az akció nem elérhető, nem érvényesíthető.X