Üzleti reggelik a Baltazárban és a Pest-Budában

Üzleti reggelik a Baltazárban és a Pest-Budában

Úgy tartja a mondás, hogy reggelizz úgy, mint egy király, hiszen ez az egyik legfontosabb étkezésünk. Üzleti partnered, kollégád napja biztosan jól fog indulni, ha a Budai Várban kezditek egy igazán különleges és kiadós reggelivel.

Kezdjétek a napot egy reggelivel a Budai Várban a sikeres üzleti döntésekért!

Egy üzlet sikere múlhat azon, megfelelőek-e a munkareggeli körülményei, hogyan viselkednek és milyen helyen tárgyalnak a felek. Hogyan szervezzünk úgy éttermi reggelit, hogy a legjobb benyomást keltsük?

 

Az üzleti reggelik itthon is egyre elterjedtebbek, mert egyrészt – ha jól választunk helyszínt – nekünk és (leendő) üzleti partnerünknek is jól indul a nap. Sőt a megkezdett munkalendületet sem kell megszakítani utazásokkal, hogy eljussunk az irodából a megfelelő helyszínre.

 

A Budai Vár tökéletes helyszínt biztosít egy jól induló napnak és üzleti megbeszélésnek. Két éttermet is tudunk ajánlani, ahol bőséges és ínyenc reggelik közül választhatsz.

 

A Baltazár Grill étterme vagány környezetben, nemsokára macskököves terasszal vár, míg a Pest-Buda kicsit elegánsabb milliővel, teraszidőben pedig a Mátyás templomra néző teraszával nyújt kitűnő keretet egy eredményes megbeszéléshez.

 

Az üzleti reggeli szervezésében kérd ki kollégánk véleményét és tanácsát.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner