Üzleti reggelik a Baltazárban és a Pest-Budában

Üzleti reggelik a Baltazárban és a Pest-Budában

Úgy tartja a mondás, hogy reggelizz úgy, mint egy király, hiszen ez az egyik legfontosabb étkezésünk. Üzleti partnered, kollégád napja biztosan jól fog indulni, ha a Budai Várban kezditek egy igazán különleges és kiadós reggelivel.

Kezdjétek a napot egy reggelivel a Budai Várban a sikeres üzleti döntésekért!

Egy üzlet sikere múlhat azon, megfelelőek-e a munkareggeli körülményei, hogyan viselkednek és milyen helyen tárgyalnak a felek. Hogyan szervezzünk úgy éttermi reggelit, hogy a legjobb benyomást keltsük?

 

Az üzleti reggelik itthon is egyre elterjedtebbek, mert egyrészt – ha jól választunk helyszínt – nekünk és (leendő) üzleti partnerünknek is jól indul a nap. Sőt a megkezdett munkalendületet sem kell megszakítani utazásokkal, hogy eljussunk az irodából a megfelelő helyszínre.

 

A Budai Vár tökéletes helyszínt biztosít egy jól induló napnak és üzleti megbeszélésnek. Két éttermet is tudunk ajánlani, ahol bőséges és ínyenc reggelik közül választhatsz.

 

A Baltazár Grill étterme vagány környezetben, nemsokára macskököves terasszal vár, míg a Pest-Buda kicsit elegánsabb milliővel, teraszidőben pedig a Mátyás templomra néző teraszával nyújt kitűnő keretet egy eredményes megbeszéléshez.

 

Az üzleti reggeli szervezésében kérd ki kollégánk véleményét és tanácsát.Kapcsolódó

Budapest legjobb éttermei

Étteremkörkép: fedezd fel Budapest legjobb éttermeit egy helyen!

Hiszünk a Vendéglátásban. Így, nagy betűvel. Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán a felszolgált ételekről szól… Sokkal inkább Rólatok, az élményről amit szereztek, az érzésről, amivel éttermeink egyikéből távoztok – és amire még évek múltán és mosolyogva emlékeztek vissza. Persze minden alkalom mást követel meg: van, hogy az élményért elég egy zseniálisan megkomponált ételkülönbség és van, hogy Budapest legjobb éttermeit valamilyen alkalomra keresed.

Tovább
Esküvő a Pierrot-ban

Esküvői Nyílt Nap a Pierrot-ban

Esküvői Nyílt Napot tartunk a Pierrot-ban 2020. július 15-én 14-19 óra között. Szeretettel várunk, hogy bemutassuk Neked a város szerintünk legromantikusabb esküvői helyszínét, a Pierrot-t. 

Tovább
Borvacsora - Zsidai Csoport

Borvacsora a Zsidai Csoport éttermeiben

  A Zsidai Csoport több évtizedes tudásával és tapasztalatával garantálja az igazán különleges boros rendezvényeket.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria