Rendezvények a Jamie Oliver's Italianben

Rendezvények a Jamie Oliver's Italianben

Igazi olasz életérzést szeretnél átadni a vendégeidnek? Jamie finomságaival, amelyek a legjobb alapanygokból készülnek nem lesz nehéz feladat. Fedezd fel a Jamie Oliver's Italian ajánlatait!

Rendezvények a Jamie Oliver's Italianben

Rendezvények a Jamie Oliver's Italianben

Igazi olasz életérzést szeretnél átadni vendégeidnek egy hihetetlenül stílusos étteremben? Jamie Oliver finomságaival, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek nem lesz nehéz feladat. 

25 fős különtermünkben akár teljesen privát rendezvényt is tarthatsz, a kisebb megbeszélésekre, ebédekre vagy vacsorákra az étterem nagy terme vagy terasza is tökéletes lesz. 

Gondolj ránk, ha céges vacsorát, sajtótájékoztatót vagy termékbemutatót szervezel, kollégáink mindenben segítségedre lesznek, hogy személyreszabjuk rendezvényeidet!

Ajánlatot kérek

Jamie Oliver’s Italian

A Budavári Jamie Oiver's Italian Jamie Oliver első közép-európai étterme, mely a gyönyörű és pezsgő Budapesten, azon belül is a történelmi Budai Várban talált helyet magának. Tágas és világos termeivel és teraszával tökéletes helyszín egy baráti, családi ebédre vagy vacsorára, vagy akár egy munka utáni italra. Az egyedileg összeállított étlap Jamie klasszikus olasz ételeit tartalmazza, csakúgy mint a házi készítésű pizzát, kézműves söröket, illetve helyi és olasz borokat egyaránt.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria