Rendezvények a Jamie Oliver's Pizzeriában

Rendezvények a Jamie Oliver's Pizzeriában

Egyszerű, őszinte és finom – az olasz konyha esszenciái. Ha ilyen rendezvényre vágysz, akkor tökéletes helyszín a Jamie Oliver’s Pizzeria. Fedezd fel a lehetőségeket!

Rendezvények a Jamie Oliver's Pizzeriában

Rendezvények a Jamie Oliver's Pizzeriában

Egyszerű, őszinte és finom – az olasz konyha esszenciái. Ha ilyen rendezvényre vágysz, akkor tökéletes helyszín a pesti belváros szívében található Jamie Oliver’s Pizzeria.

Fedett teraszaink privát rendezvényekre tökéletes helyszínek, akár magán, akár üzleti rendezvényről van szó. Laza hangulat, fantasztikus pizzák, saláták és tészták, pörgő beváros, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető lokáció.

Hogy minél jobban megvalósíthassuk az elképzeléseidet, töltsd ki az alábbi űrlapot és kollégáink mindenben segítenek.

Ajánlatot kérek

Jamie Oliver’s Pizzeria

A Jamie Oliver's Pizzeria bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron. A menün megtalálhatóak a csodás kemencében sült pizzák - mindig friss alapanyagokból és hihetetlen ízekkel, könnyű saláták és az olasz desszertválogatások egy menő, pezsgő környzetben.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria