Programok pároknak Budapesten: ötletek az őszi időszakra, hogy kiszakadjatok kicsit a mókuskerékből

Programok pároknak Budapesten: ötletek az őszi időszakra, hogy kiszakadjatok kicsit a mókuskerékből

Az ősz lassan ránk töri az ajtót, de programokból akkor sincs hiány! Mutatjuk a legjobb programokat pároknak, ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolni az őszi hajtásból.

Bár kétség kívül a legtöbbünk számára a nyár a legszebb hónap, azért az ősz fantasztikus hangulatát is érdemes meglovagolni. A természet ilyenkor különösen színes és érdekes, így programokban sincs hiány! Ha van egy hétvégétek, vagy csupán egy nyugodt délutánotok, vegyétek nyakatokba a várost! Összegyűjtöttünk néhány programot pároknak, amit igazán érdemes kipróbálni. 

Programok pároknak, akik a természet szerelmesei

Bár Budapest hatalmas város, azért természeti látnivalókból is rengeteg akad – így egy őszi kirándulás is simán belefér a belvárosban – akár erdőre, akár vízközelre vágytok, de természetesen a városnézés is tökéletes program pároknak. 


Az ősz varázslatos hangulata leginkább a természetben érvényesül, amit szerencsére akkor is élvezhettek, ha ki sem mozdultok a város határain kívülre. A teljesség igénye nélkül az alábbi helyeket érdemes meglátogatni:
-    Margit-sziget
-    Soroksári arborétum
-    Naplás-tó
-    János-hegy
-    Remete-szurdok
-    Róka-hegy
-    Szemlő-hegyi barlang
 

 

Programok pároknak, akik a gasztronómiáért élnek-halnak

Ha a természetjárás mellett vagy helyett inkább egy nyugodt, pihentető romantikus programot kerestek pároknak, Budapest erre is csodás lehetőségeket tartogat. Fővárosunk számos fantasztikus étteremmel vár, ahol egy romantikus vacsorát is elkölthettek! Látogassatok el a Budai Várba, ahol olyan szuper helyekkel várunk mint a romantikus és elegáns Pierrot étterem, a családias hangulatú és meghitt Pest-Buda Bistro, a trendi és stílusos Baltazár Grill, vagy éppen a híres Jamie Oliver’s Italian. 


Ha pedig inkább a belváros nyüzsgő forgatagát szeretitek, a Spíler Originalban találjátok meg számításaitokat!  

 

Programok pároknak, akik az izgalmakat kedvelik igazán

Fővárosunk nem csak klasszikus programokat tartogat pároknak, de akár izgalmakat is ígér! Ha szeretnétek egy felejthetetlen programot szervezni, érdemes alaposan körülnézni az interneten: számos szabadulószoba, élménylövészet és más izgalmas lehetőséget is tartogat ez a város. 


Hogy mit választotok, az csak rajtatok múlik! Próbáljátok ki magatokat minél több területen, biztosan felejthetetlen lesz az élmény! 

 

Programok pároknak, ha tanulnátok valami izgalmasat

Tanulni mindig jó, ráadásul ha ezt hobbiszinten végzitek, az szuper közös program is. A fővárosban ráadásul erre rengeteg lehetőségetek akad: workshopok, tanfolyamok százai indulnak ősszel, amit kihasználhattok. És hogy mit tanuljatok? Nos, ami csak érdekel titeket! Mi az alábbiakat ajánljuk, de fedezd fel a lehetőségeket magad is! 
-    sörfőző tanfolyam
-    sushi készítő tanfolyam
-    macaron készítő tanfolyam
-    natúr kozmetikum készítő tanfolyam
-    rajz, festés, egyéb kézműves tanfolyamok
-    hobbi barkács tanfolyamok 
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café