Rendezvények a Spíler Budában

Rendezvények a Spíler Budában

Buda tökéletes rendezvényhelyszíne a MOM Parkban. Családi, baráti vagy céges rendezvényekre akár exkluzívan is kibérelhető. Fedezd fel a Spíler-élményt rendezvényeden is!

Rendezvények a Spíler Budában

Spíler Buda rendezvények

Ha Budán keresel céges rendezvényhez helyszínt, a MOM Parkban található Spíler Buda egyszerű és vagány megoldás lehet.

Rendezvényed méretétől függően akár exkluzívan is biztosítjuk számodra a helyet, hogy elvarázsold partereidet, kollégáidat vagy az újságírókat. A lehetőségek tárháza végtelen, legyen szó egy vacsoráról, csapatépítő reggeliről, céges partiról, termékbemutatóról vagy sajtótájékoztatóról.

Kollégáink segítenek Neked személyre szabni a rendezvényeidet, hogy utána mindenki hosszú ideig azt emlegesse!

Ajánlatot kérek

Spíler Buda

Ha Mick Jagger és Lana del Rey szeretne összefutni, akkor azt itt szeretné. A város legjobb kézműves hamburgerei, elképesztő rusztikus pizzák, superfood ételek, és friss saláták, valamint a város egyik legerősebb steak választéka található itt meg a legmenőbb spanyol, ausztrál és argentín farmokról származó zamatos, csontos T-bone, porterhouse és rib eye. A hazai mellett újvilági borokra fókuszáló borlap kiemelkedő ausztrál, kaliforniai, új-zélandi és dél-afrikai borokal, de a kézműves sörválaszték és a koktéllap is páratlan a Spíler Budában. Reggelente high-end specialty kávé és reggeli kézműves péksütemény kapható, délben pedig érdemes betérni egy üzleti express ebédre, ami gyors és igazi házias ételeket kínál, kiegészítve a fő étlapot.


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner