Rendezvények a Spíler Shanghaiban

Rendezvények a Spíler Shanghaiban

A Spíler Shanghai tökéletes rendezvényhelyszín egy házibulira, céges partira, hajnalig tartó táncra, workshopra, sajtótájékoztatókra vagy céges prezentációkra.

Rendezvények a Spíler Shanghaiban

Spíler Shanghai

A Spíler Shanghai elhozza az igazi klubhangulatot! Elegáns bárjával, szuper koktéljaival a legjobb partik színtere lehet.

Kettéválasztható különterme átalakítható bármilyen workshopra, prezentációra, ültetett vacsorára vagy sajtótájékoztatóra is. A lehetőségeink tárháza szinte végtelen! A belváros legjobb rendezvényterme, minőségi catering szolgáltatással. 

Töltsd ki az adatlapunkat és szakértő kollégáink segítenek személyre szabni a rendezvényeket!

Ajánlatot kérek

Spíler Shanghai

Spíler Shanghai: bisztró, bár, klub és privát bulikra is alkalmas titkos bár. A 30-as évek Shanghai-a inspirálta rusztikus-ipari környezet, vagány ételek, izgalmas kínai, thai, japán és szingapúri sörök, buja koktélok, laza környezet, jófej emberek, hatalmas bárpult, bulikra kibérelhető Secret Bar, kettéválasztható különterem, télen fedett terasz és hétvégente éjféltől igazi party elektronikus zenét pörgető rezidens DJ. Mindez a bevárosban, a Gozsdu udvarban. 


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot.
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner