Céges ebéd és vacsora helyszínek Budapesten, a legjobb éttermekben

Céges ebéd és vacsora helyszínek Budapesten, a legjobb éttermekben

Találd meg a legjobb helyszínt céges ebédre és vacsorára. 11 budapesti éttermünk közül az egyik biztosan tökéletes lesz. Éttermeink Budán a Budai Várban, a MOM Parknál és Pesten, a Gozsdu udvarban találhatók.

Budapest legjobb éttermeit mutatjuk céges ebédekre és vacsorákra. 

Egy üzlet sikere múlhat azon, megfelelőek-e a munkaebéd/vacsora körülményei, hogyan viselkednek és milyen helyen tárgyalnak a felek. Hogyan szervezzünk úgy éttermi ebédet/vacsorát, hogy a legjobb benyomást keltsük?

 

Az üzleti ebédek és vacsorák már megszokottabb tárgyalási formák. Itt azt kell első körben eldönteni, hogy milyen típusú vendégeink lesznek, hány fővel érkezünk, mennyi időt fog igénybe venni az ebéd és a tárgyalás, mennyire van szükség diszkrécióra a megbeszéléshez, milyen ételeket és italokat szeretnénk kínálni a vendégeinknek.

 

Ha ezek megvannak, akkor könnyen tudunk választani – illetve segítséget kérni, a Zsidai Csoport felkészült rendevzényszervező kollégái könnyedén segítenek ezeknek az információknak a tudatában. 

 

A Zsidai Csoportál ezeket az éttermeinket bátran ajánljuk üzleti megbeszélésekhez:

 

Ha elegánsabb megbeszélést szervezel vagy magas rangú vezetők, politikusok a vendégeid, akkor a Pierrot ajánljuk. A Pierrot étterem két különálló teremből áll, így nagy fokú diszkréciót tudunk biztosítani, amennyiben nem szeretnétek, hogy a mellettetek lévő asztalnál is hallják a beszélgetéseiteket. A legmagasabb szintű gasztronómiával és a legkiválóbb italokkal, borokkal tudod kínálni vendégeidet.

 

Szintén tökéletes választás a 21 Magyar Vendéglő egy elegáns, de már kicsit kötetlenebb üzleti megbeszélésre, ebédre, vacsorára. A 21-ben a magyar konyha legkiválóbb fogásait szolgáljuk fel modern, kissé könyedebb, de rusztikus stílusban. Hozzájuk pedig a legkiválóbb magyar borokat kínáljuk, profi felszolgálóink kiváló ajánlásokat tudnak tenni, kérd vélemenyüket bátran, ha szeretnék lenyűgözni vendégeidet. Gyakoran olyan tételeket is találhatsz az ittalapon, amelyek igazi különlegessségek, kevés helyen találhatóak meg. 

 

Ha külföldi vendégeid érkeznek és a klasszikus magyar konyát szeretnéd bemutatni, akkor a Pest-Buda Vendéglőt ajánljuk. Itt igyekeztük a legklasszikusabb magyar recepeteket összegyűjteni – persze, ahány hány annyi szokás – és azt a legjobb alapanyagokkal és technológiákkal elkészíteni profi szakembereik tudásával fűszerezve. A Pest-Buda terasza tavasztól őszig lenyűgöző panorámával vár, de ha a belső “könyvtár” termünket választod, ott is biztos lehetsz a jó hangulatban.

 

Vagányabb, lazább vendégek estén a Baltazár Grill kandallós termét vagy a Jamie Oliver’s Italiant ajánljuk. Míg a Baltazárban a grill szerelmesei veszhetnek el akár a nagy húsokat vagy inkább a zöldségeket kedvelik, de itt kóstolhatjátok a város egyik legjobb kézműves hamburgerét, addig a Jamie Oliver’s Italian az olasz konyha kevelőinek nyújt tökéltes helysznít egyszerű, klasszikus és nagyszerű ételeivel. 

 

A Budai Várban akár az éttermek előtt is parkolhatottok, a bevásárlóközpontokban megszokott sorompós-kártyás rendszerrel. Behajtásnál húzzatok kártyát, kihajtás előtt pedig a várban található automatákban készpénzzel és kártyával is fizethettek, majd egyszerűen csak kihajtotok bármelyik kijáraton.

 

Szintén a lazább vonalhoz tudjuk még ajánlani a Spíler Budát is, ahol vagány, jó hangulatban, akár boxainkban, akár az ablaknál mellett található asztalok kiválóan alkalmasak megbeszélésekre. 

 

 

Üzleti ebéd és vacsora szervezésében és ha kérdésed merülne fel, kérd ki kollégáink tanácsát.

 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café