Üzleti rendezvényhelyszínek Budapesten

Üzleti rendezvényhelyszínek Budapesten

A legmenőbb budapesti helyszínek üzleti rendezvényekre, termékbemutatókra, könyvbemutatókra, workshopokra és sajtótájékoztatókra, reggelivel, ebéddel, vacsorával vagy büféaszalos fogadással.

Manapság a partnerek, munkatársak hozzá vannak szokva, hogy kreatív, különleges helyszíneken tartanak mindenféle céges rendezvényt, legyen az bemutató, találkozó, workshop vagy bármilyen céges megmozdulás. Rendezvényszervezőként így nincs könnyű dolgunk, nehéz már megütni az ingerküszöböt, de ne keseredj el, mi segítünk! 

 

Ha az alábbiak közül szervezel valamit, kattints az eseménytípusra és nézd meg milyen jó példákkal szolgálathunk, de nyugodtan kérj segítséget profi kollégáinktól, akik minden extrém kérésére is szívesen találnak megoldást.

 

Nézzük is sorban az eseménytípusokat:

Termékbemutató

 

Új terméked van? Jön a tavaszi/nyári kollekció? Szeretnéd bemutatni a legújabb fejlesztéseteket/design-otokat? Egy cég életében sokszor előfordul, hogy valami újdonság van, amit szeretnél partereidnek, kollégáidnak és/vagy a sajtó munkatársainak is bemutatni. Ehhez gyakran jól jön egy desingban, stílusban jól alkalmazkodó helyszín, egyrészt hogy kimozduljatok és megünnepeljétek a sikert, másrészt, hogy még nagyobbat szóljon a dolog. 

Büszkék vagyunk rá, hogy már rengeteg márka választott a Zsidai Csoport étteremi közül ehhez helyszínt, de most két táskamárkát emelnénk ki. A Coccinelle az Operaház felső teraszán tartotta egy korábbi sajtóbemutatóját, igazi künöleges látvánnyal az Andrássy útra, míg a Furla tavaly elsőként mutatta be új kollekcióját a Spíler Buda buja, zöld teraszán. 

Mindkét helyszín nagyon különleges atmoszférát adott a gyönyörű luxustáskákhoz, a rendezvnyszervező kollégák pedig ezeket a különleges helyszíneket izgalmas megoldásokkal tették még egyedibbé. A finom falatok miatt nem kellett aggódniuk, mindannyian bíztak a Zsidai Csoport szakértelmében és nem is csalódtak. A vendégek izgatottan és boldogok voltak, rengeteg fotót készítettek, amiket öröm volt viszont látni a social médiában és a magazinokban.

Könyvbemutató

 

A könyvbemutató a termékbemutatók speciális fajtája, igazából lényegében csak abban különbözik, hogy itt gyakran egy kerekasztalbeszélgetéssel vagy felolvasással van megspékelve.

Az, hogy a tulajdonosunk könyvbemutatójának színhelyéül egy saját éttermet választott nem meglepő, de ennek azért több vonatkozása van: Roy hatalmas opera rajongó, így elsőként merült fel az Opera Café helyszínként.

De nem csak saját példát tudunk hozni könyvbemutatóra. Hazánk legnagyobb luxus divat- és lifestyle bloggere, Festy in stlye a blog 10 éves évfordulójára kiadott könyvét a Spíler Budában mutatta be. Olyan partnerekkel karöltve, mint a Moët&Chandon champagne és a Clarins luxuskozmetikumok.

Klubtalálkozó

 

Egyesület, klub, meetup? Vannak a környezetetekben olyan szerveződések, ahol szeretnél találkozni a társaitokkal és ehhez megfelelő helyszínt és kulináris élvezeteket keresel? Akkor nincs más dolgot, mit összerírni, hogy pontosan milyen stílusú eseményen gondolkozol, hány fővel, milyen cateringet szeretnél és keresd kollégáinkat

Néhány példával azért szeretnénk segíteni:

A Magyar Vespa Klub minden évben megtartja éves klubtalálkozóját, ahol a fotópályázatuk díjátadóját is megrendezik. Ehhez egyik tavasszal a Baltazár teraszát választották, mert itt elfértek a különleges Vespa motorok, illetve egy hatalmas kivetítőn a pályamunkák is megjelentek. 

 

Az Egyenlítő Alapítvány hisz a nők és a férfiak egyenlőségében. Rendszeres időközönként tartanak találkozókat, amelyekhez gyakran a Zsidai Csoport helyeit, legfőképp a Baltazár borospincéjét vagy a kandallós termét választják.

 

A BCG pedig az Integrom Programjának, amely a roma fiatalok munkavállalását elősegítő program választja helyszínéül különböző éttermeinket.

Sajtótájékoztató

 

Az újságírók egyre jobban hozzá vannak szokva az exkluzív és különleges helyszínekhez, a legjobb ételekhez és italokhoz. Ha sajtótájékoztató szervezésében vagy, keresd kollégáinkat, akik szívesen állnak rendelkezésedre.

Workshopok, vetítések

 

Közös brainstormingok, workshopok is vannak a cégednél, ahol a  kreativitás jegyében szeretnétek egy kicsit kiszakadni a mindennapi környezetből? Ünnepelnétek és a közös sikereket szeretnétek együtt egy szuper helyszínen közös vetítést a legjobb pillanatok felidézésére?

A Spíler Shangahi Secret Barjában már több cég tartott ilyen eseményt, pl. a Leo Burnett csapata nálunk nézte közösen a Cannes Lions Festival díjátadójá. Illetve a Brain Bar (jövőfesztivál) egyik kísérőrendezvényének is helyt adott.

Egyéb céges események

 

Ha bármilyen más céges eseményetek van, amit eddig nem említettünk volna, akkor is bizalommal keresd kollégáinkat, akik rendelkezésedre állnak és tapasztalataikkal segítenek a rendezvényed sikeressé tételében.
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café