Esküvői Nyílt Nap a Pierrot-ban

Esküvői Nyílt Nap a Pierrot-ban

A klasszikus és kifinomult Pierrot étterem belső termei és kertje tökéletes helyszín egy romantikus esküvői ebédre vagy vacsorára Budapesten, a Budai Várban.

Esküvői Nyílt Napot tartunk a Pierrot-ban 2020. július 15-én 14-19 óra között. Szeretettel várunk, hogy bemutassuk Neked a város szerintünk legromantikusabb esküvői helyszínét, a Pierrot-t. 

Romantikus esküvői helyszínt keresel Budapesten? 

 

A klasszikus és kifinomult Pierrot belső termei és kertje tökéletes helyszínt biztosítanak egy romantikus esküvői ebédre vagy vacsorára. A lezseren elegáns két belső terem 70, míg az eredeti, 13. századi falak által körbevett kert 60 fő befogadására alkalmas.

Kifinomult ételek, széles borválaszték és kérésre élő zongora zene.

 

 

A Zsidai Csoport első étterme, az 1982-ben nyitott Pierrot egy lezseren elegáns, kifinomult, de barátságos, befogadó magyar étterem romantikus környezetben, 13. századi falak között, ahol a klasszikus magyar konyhát emeltük egy újabb szintre. Valódi ízes, csodás magyar ételeket hozzuk nagypolgári, európai tálalásban, a legjobb alapanyagokból. 

Éttermünket 2005 óta ajánlja a Michelin Guide és a Gault Millau Guide.

 

Mivel a Pierrot 1982-ben nyitott Budapest első privát kávéházaként, számos híresség megfordult nálunk az évek során – színészek, politikusok, művészek, köztük Marcello Mastroianni, Sir Roger Moore, Antonio Banderas, Jeremy Irons, Robert De Niro, Harrison Ford, Ryan Gosling és Eva Mendez, vagy az AC/DC és a Depeche Mode zenekarok.

 

Gyere el július 15-én délután és ismerd meg Te is ezt a csodálatos éttermet. 

Regisztráció: hello@zsidai.comesküvői helyszín budapesten

Romantikus esküvői helyszín Budapesten


X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café