Gálavacsora a Zsidai Csoport éttermeiben, az Operaházban és az Erkel Színházban

Gálavacsora a Zsidai Csoport éttermeiben, az Operaházban és az Erkel Színházban

Több száz fős gálavacsora impozáns helyszínen a Magyar Állami Operaház Opera Café-jában és Feszty Bárjában, valamint az Erkel Színház dísztermében és bárjban.

 

Gálavacsora helyszín az impozáns Magyar Állami Operaházban és az Erkel Színházban!

A gálavacsora a legelegánsabb fogadás, melyet hol is tarthatnánk szebb és igényesebb, patinásabb környezetben, mint az Operaház termeiben vagy az Erkel Színházban? 

 

Az Ybl Miklós tervezte Operaház Budapest egyik legszebb, legrangosabb épülete, a Feszty Bár teraszáról ráadásul gyönyörű kilátás nyílik az Andrássy útra. Aki volt már gálavacsorán, pontosan érzi, hogy milyen helyszín az ideális egy ilyen rendezvénynek. Az Operaház kétségkívül egyike annak a néhány budapesti helyszínnek, amelyek szóba jöhetnek.

 

Ráadásul az Operaház a belváros szívében, jó parkolási lehetőségekkel rendelkezik. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, a környéken rengeteg hotel és szálláslehetőség van. 

 

Az elmúlt években számos gálavacsorát és protokoll rendezvényt szerveztünk, a teljesség igénye nélkül pár eseményünk: az Operaház hivatalos éves gálái több száz meghívott vendéggel (Háry Est, Shakespeare Estély), a FINA gálavacsorája 1200 fővel az úszó világbajnokság budapesti rendezésekor, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 200 fős gálavacsorája vagy az OTP Bank Takarékosság Napi Gálája 900 fővel.  

 

Az Operaház felújítása alatt az Erkel Színház hatalmas bárja és termei is kiváló helyszínt adnak gálavacsoráknak. A 350 fős Ring Estély vagy Nyáry Károly 170 fős jubileumi vacsorája is ezt tanúsítják.

 

Gálavacsora, díszvacsora szervezésére, helyszín bérlése miatt kérje ajánlatunkat ezen űrlap kitöltésével.

Bizonytalan vagy a gálavacsora jelentésében? Itt megtudhatod, mit jelent a gálavacsora.Kapcsolódó

Zsidai home ételek

Zsidai home - éttermi ételek 95%-osan elkészítve, az otthonodban

Rendeld meg éttermeink klasszikusait 95%-ra előkészítve, csak pár perc az otthoni befejezés.

Tovább
maszkviseles

Maszkviselési tájékoztató

2020. november 2-tól a vendéglátó egységekben kötelező a maszkviselés a vendégeknek is!

Tovább
Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner