Céges bulik és karácsonyi party-k Budapesten

Céges bulik és karácsonyi party-k Budapesten

Szervezd céges bulidat és karácsonyi party-dat valamelyik Zsidai étteremben. A Spíler Buda és a Spíler Shanghai Secret Bar tökéletes bulihelyszínek Pesten és Budán.

 

Szervezd nagyobb céges bulidat, karácsonyi party-dat a belvárosban a Spíler Shanghai Secret Barban vagy Budán a Spíler Budában. 

Hajnalik tartó táncos bulik 150 főig, ültetett vacsorák és állófogadások – céges évfordulókra, ünnepekre és karácsonyi party-ra.

Party helyszínek és buli helyek Budapesten 40-től akár 150 főig

 

A Zsidai Csoport budai éttermében, a MOM Parknál található Spíler Budában és a belvárosi rendezvényhelyszínén, a Gozsdu udvarban található Spíler Shanghai Secret Barban céges és privát bulikat tartunk akár 150 főig. 

Két étterem, bár, két teljesen eltérő miliő. 

 

Ha a céges bulin, karácsonyi party-n nem akarsz egy étteremben feszengeni, a saját klub a megoldás, saját zenével, saját ötletekkel. Budán az üvegablakos, egyterű Spíler Buda a város egyik legvagányabb belső design-jával vár. A pesti belváros rendezvényterme, a Spíler Shanghai Secret Bar két teremmel rendelkezik, melyek egybenyithatók. A ’30-as évek Shanghai-a inspirálta speakeasy bárral biztosan nem lősz mellé, ha egy hatalmas bulit szervezel! 

 

A Spílerek zenés, táncos partik, büféasztalos vacsorák, állófogadások lebonyolítására is tökéletes helyek, melyek szuper közlekedés mellett találhatók és könnyen megközelíthetők. 

 

Mindkét helyszínünkben a design erős fókuszt kapott, nálunk biztos lehetsz benne, hogy a város egyik legmenőbb helyén ünnepelsz. Étel- és italkínálatunk is páratlan, kollégáink a város legjobb séfjei és bartenderei, akik örömmel állítanak össze neked a bulidnak megfelelő kínálatot. 

 

Mindkét éttermünkben a legmodernebb hangtechnika vár, ha szeretnéd, DJ-t is biztosítunk a bulidra. 

 

Ha zártkörű bulit tartanál, de nem vagytok 80-an, semmi gond! A Spíler Shanghai Secret Bar két egybenyitható terme közül az egyik biztosan jó lesz. Nézd meg a menő bárunkat és biztosan elcsábulsz!

 

Éttermeinkben akár egyedi fantázia rendezvény-koncepciódat is megvalósíthatod, kérd ki kollégánk véleményét és tanácsát.

 

Két buli helyszínünkön a záróra is rugalmas, alkalmazkodunk a társasághoz. Egy biztos: egyik Spílerben sem zavartok senkit! 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café