Borvacsora a Zsidai Csoport éttermeiben

Borvacsora a Zsidai Csoport éttermeiben

Kollégáink évtizedes szakértelme és tapasztalata mellett, kiváló kapcsolataikkal igazán különleges és egyedi tételeket is megkóstolhatnak, amelyekkel te is elkápráztathatod vendégeidet a Zsidai Csoport éttermeiben.

 

A Zsidai Csoport több évtizedes tudásával és tapasztalatával garantálja az igazán különleges boros rendezvényeket.

Különös gondot fordítunk arra, hogy a hazai borvidékekkel és borászatokkal szoros és baráti kapcsolatot ápoljunk. Tesszük ezt nemcsak azért, hogy az éttermeinkbe a legjobb tételek kerülhessenek be, hanem mert hiszünk a kiváló magyar borokba és termelőkbe.

 

Így a Zsidai Csoport éttermeibe a megszokott nagy borászatok mellett, mindig helyet kapnak kedvenceink is. Vannak éttermeink, mint a 21 Magyar Vendélő és a Pest-Buda Vendéglő, ahol kizárólag magyar borokat találhattok, de például a Baltazárban a Kárpát-medence legjobb tételeivel is találkozhatsz, a Spíler Budában válogathatsz díjnyertes újvilági borok közül, a Pierrot-ban pedig a legszebb francia tételeket is elhozzuk neked. 

 

A borok és pezsgők királynőjével, champagne-okkal is várunk minden éttermünkben.

 

Láthatod, hogy bőven van lehetőség, hogy a vendégeid ízlésének megfelelő borsort rakjunk össze egy borkóstoló vagy borvacsora alkalmára. Szívesen vállalunk kisebb – akár 15 fős társaságok – számára is boros rendezvényeket, de akár 50-60 fővel is jelentkezhettek előre, ha ilyen programra vágytok. A minimum létszám borkóstoló események kapcsán a 15 fő. 

 

A magyar bor különlegessége, hogy a borászok is elérhető közelségban vannak, jó kapcsolataink révén lehetőség van arra is, hogy magát a borászt elhívjuk az eseményedre, hogy ő maga prezentálhassa borait, de sommelier-ink és felszolgálóink is rengeteg testközelből ismerik a borokat, borászatokat, hiszen rengetek tréningen vesznek részt, így bátran és magabiztosan ajánlják a boraikat, ismertetik történeteiket.

 

A borokról szóló tartalmakat mindig vendégeid igényéhez igazítjuk, ha szakmaibb tartalomra vágytok, akkor természetesen tudunk szőlőfajtákról, terroirokról, technológiákról, évjáratokról mesélni, ha inkább történetekre, sztorikra vágytok, mi ebben is partnerek vagyunk. Kérünk, a foglalásnál jelezd, hogy milyen típusú vendégekre számíthatunk.

 

Helyszín terén is változatos lehet a borvacsorák lehetősége a Zsidai Csoporton belül, hiszen a Baltazárban található borospince, de éttermeink design-ja is rengeteg hangulatú borvacsorának adhat helyszínt, míg teraszaink és kerthelyiségeink tavasztól őszig ad még több választási lehetőséget.

 

Borvacsora vagy bármilyen boros rendezvény szervezése, helyszín bérlése miatt kérje ajánlatunkat ezen űrlap kitöltésével.

Bizonytalan vagy a borvacsora és borkóstoló közötti különbségben? Itt megtudhatod a megoldást!
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café