Borvacsora

Borvacsora

Borvacsora vagy borkóstoló jelentése? Mit jelent pontosan a borvacsora és miben különbözik a kettő? Milyen eseményekre ajánljuk a borvacsora szervezését?

Borvacsora


A borvacsora alkalmával a vendégek számára borhoz értő szakember (sommelier) kínálja a borokat a felszolgált ételek mellé. A borvacsora során több fogásos ételsorról beszélhetünk, amelyek mellé a hozzáillő borkülönlegességek felszolgálásakor az ízek harmóniájára kerül a hangsúly.

 

A borvacsora és a borkóstoló közti külöbség, hogy míg a borvacsora alkalmával a felszolgált ételek és a borok párosítása a lényeges szempont, addig a borkóstoló alkalmával csak és kizárólag a borok ízlelése, önmagukban való értékelése a fontos.

 

A borvacsora mint rendezvény kiváló választás akár céges eseményekre, de borkedvelők körében privát ünnepségek alkalmával is megszervezhető. A borvacsora elegánsabb, időigényesebb mint a borkóstoló.

 

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café