Gálavacsora

Gálavacsora

Mit jelent a gálavacsora kifejezés, és milyen események, rendezvények esetén ajánljuk a gálavacsora szervezést? Ismerje meg a gálavacsorák részleteit!

Gálavacsora


A díszétkezés, másnéven a gálavacsora egy rendkívül elegáns formatípus a rendezvényszervezés terén. Az állófogadásnál jóval kötöttebb, exkluzívabb formatípus, amellyel protokolláris események alkalmával találkozhatunk.

 

A gálavacsorák szervezésekor általában 8 és 12 fős körasztalok kerülnk elhelyezésre a vendégek számára, mely gyakran meghatározott ültetési rend szerint érvénysül. A gálavacsora eleganciájához elengedhetetlen a megfelelő dekoráció mind az asztalokon, mind a rendezvényhelyszínen egyaránt. A gálavacsora körasztalain ültető kártyával és menükártyával várják a vendégeket.

 

Mint az egyik legelegánsabb rendezvény forma, a gálavacsora kifejezetten a fontos üzleti- és közéleti események fogadás típusa.

 

Amennyiben gálavacsorát szerveznél, rendezvényednek otthont adhatunk az Opera Café-ban! Kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva

 

 


címkék: rendezveny

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café