Magyar éttermek Budapesten: íme a legjobb helyek, ahol házias ízeket kóstolhatsz!

Magyar éttermek Budapesten: íme a legjobb helyek, ahol házias ízeket kóstolhatsz!

Odáig vagy gyermekkorod ízeiért, vagy külföldi barátodnak mutatnád meg a magyar konyhát? Ismerd meg a legjobb magyar éttermeket Budapesten, ahova érdemes ellátogatni!

A magyar konyha egyedi és karakteres ízvilága utánozhatatlan. Ikonikus fogásaink ezeréves történelmi fejlődés eredményeképpen váltak olyanná, ahogy ma szeretjük őket: és minden fogásban benne rejtőzik hazánk természeti adottságainak legjava. A tájra jellemző növények, a hazánkban oly nagy szeretettel használt húsok alapvetően egyszerű alapanyagok, azonban hihetetlen változatossággal tudjuk őket elkészíteni, ezzel elérve a klasszikus magyar ízvilágot. 

Legyen szó egy jó pörköltről, egy finom gulyásról vagy éppen halászléről, paprikás csirkéről vagy hortobágyi palacsintáról – minden egyes tányéron fantasztikus ízek egyvelegével találkozhatunk. Ha pedig szeretnéd ezeket igazán profi feldolgozásban is megkóstolni, vagy épp megkóstoltatni külföldön élő barátoddal, ezt számos szuper magyar étteremben megteheted a fővárosban! Mutatunk is két variánst, ahova érdemes ellátogatnod, ha szereted a magyar konyhát. 

 

Autentikus magyar étterem Budapesten: a Pest-Buda Bistro

magyar étterem Budapesten

Ha a magyar ételeket klasszikus tálalásban kedveled leginkább, a Pest-Buda Bistroban várunk szeretettel. 
Ebben a magyar étteremben a hazai fogásokat úgy készítjük el, ahogy arra gyermekkorodból emlékezhetsz: a nagymama konyhájának házias ízvilágát elevenítjük fel szívvel lélekkel, és persze a legjobb alapanyagokkal, hogy kifogástalan tányérokat rakhassunk eléd. 


Az autentikus magyar ételekhez természetesen magyar borok dukálnak: hazánk nagyszerű borvidékeinek legjobbjait kínáljuk fogásaink mellé. 

 

Az étterem elhelyezkedése pedig már csak hab a tortán: a Budai Várnegyed  hangulatos utcáiról nyíló családias, meghitt hangulatú egységünk nagy kedvenc lesz, ha egy diszkrét, kellemes, nem hivalkodó helyszínt keresel. 
Sőt! A tavaszi-nyári hónapokban akár a Hess András téren lévő hatalmas teraszunkon is elfogyaszthatod konyhánk remekeit, gesztenyefák árnyékában hűsölve! További részletekért autentikus magyar éttermünkről kattints IDE

 

Modern magyar étterem Budapesten: a 21 Magyar Vendéglő

magyar étterem Budapesten

Ha a magyar ételek, és a hazai konyha ízvilága mindig is lenyűgözött, azonban a modern konyhatechnológia eredményei is érdekelnek, a 21 Magyar Vendéglő tökéletes választás lesz számodra. 


Ebben az étteremben a klasszikus magyar fogásokat 21. századi módon készítjük el: a tradicionális ízeket koncentráltan őrizzük meg, melynek eredményeképp ételeink itt könnyedebbek a régimódi fogásoknál. 


Természetesen a magyar borok ebben az étteremben is uralják az itallapot, azonban a klasszikus borválogatás mellett nálunk megtalálhatóak különleges, máshol nem hozzáférő tételek is, amelyek miatt ez az éttermünk az ínyencek kedvenc helye a Budai Várban!


Fedezd fel a magyar ételek modern változatát modern környezetben, foglalj asztalt IDE kattintva
 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café