Mitől különlegesek a steakek a Spíler Budában?

Mitől különlegesek a steakek a Spíler Budában?

A Spíler Budában igazi, nagy és különleges húsokat kóstolhatsz. De mitől olyan különlegesek ezek a steakek? Fedezd fel a Spíler élményt, húsainkról most lerántjuk a leplet!

Te tudod mit jelent az, hogy Angus? 


Sokszor használják az Angus kifejezést, az átlagosnál magasabb színvonalú marhahúsra utalva. A mi Angus marhánk igazi Angus.
⭐ Ezt a fajta marhát kifejezetten a húsáért tartják, tejet csak addig ad, amíg a borjait szoptatja, így biztosak lehetünk benne, hogy akkor vágják le, amikor a legjobb a húsa (általában 18 hónaposan). Így a hús mindig konzisztens minőségű.
⭐ A mi Angus marháink szabadtartásúak, annyit esznek, amennyit akarnak, naponta akár egy kilót is híznak – mire felnőnek, 500 kilót is nyomhatnak. 
⭐ A hús márványozottsága kiemelkedő, ez adja meg a marha igazán jó ízét.
⭐ Létezik fekete és sötétvörös változata is, mi fekete Angust használunk.

Ha igazi Angus steaket szeretnél kóstolni, akkor a Spíler Budában ezeket a fantasztikus húsokat ajánljuk Neked! 

  • Black Angus Beef Fillet, Argentína
  • Black Angus Rib Eye Jacks Creek, Ausztrália
  • Black Angus Tomahawk, Bone-in Rib Eye Jacks Creek, Ausztrália


Kapcsolódó

Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább
Budapest legjobb éttermei

Étteremkörkép: fedezd fel Budapest legjobb éttermeit egy helyen!

Hiszünk a Vendéglátásban. Így, nagy betűvel. Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán a felszolgált ételekről szól… Sokkal inkább Rólatok, az élményről amit szereztek, az érzésről, amivel éttermeink egyikéből távoztok – és amire még évek múltán és mosolyogva emlékeztek vissza. Persze minden alkalom mást követel meg: van, hogy az élményért elég egy zseniálisan megkomponált ételkülönbség és van, hogy Budapest legjobb éttermeit valamilyen alkalomra keresed.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria