5 ok, amiért érdemes a Budai Várban enni!

5 ok, amiért érdemes a Budai Várban enni!

A Budai Vár széles éttermi palettával vár a magyar vendéglőtől a vagány grill éttermen át az elegáns, ünnepi bisztróig. Gyönyörű lokáció, szuper éttermek és varázslatos hangulat!

1. Varázslatos környezet

A Budai Vár macskaköves utcái és műemlék épületei, valamint a csodálatosan felújított Mátyás templom és Halászbástya igazán ünnepi hangulatot adnak minden eseményhez, évszaktól függetlenül.

2. Ízletes magyar ételek

Éttermeinkben a magyar konyha klasszikusait találod, egy kis modern csavarral. A Pierrot elegáns magyar konyhájával, a 21 modern magyar ételeivel, a Pest-Buda Vendéglő nagymama inspirálta ételeivel és a Baltazár faszén grillben készült klasszikusaival várunk.

3. Kivételes magyar borok

Éttermeinkben rendkívül széles magyar borválasztékot tartunk. Ha igazi bor-gourmet vagy, a Baltazár Grillben több mint 200 autentikus, természetközeli bor körül választhatsz, akár pohárban is.

4. Változatos helyszínek

Budavári éttermeink között biztosan megtalálod a tökéletes helyszínt rendezvényed, vacsorád számára, hiszen a grill étteremtől a magyar vendéglőn át az elegáns fine bistroig minden kategóriát lefedünk.

5. Üzleti reggelik

Nyugodt környezetben tárgyalhatsz a Baltazárban és a Pest-Budában is reggelente. Csodálatos reggei ételekkel és specialty kávéval várunk! 

Ismerd meg éttermeinket a Budai Várban!

PIERROT

Elegáns magyar étterem 1982 óta - ízletes fogásokkal, előkelő környezetben, diszkrét hátsó teremmel és csodálatos kerttel. 

Rendezvények a Pierrot-ban

21 MAGYAR VENDÉGLŐ

Céges rendezvények, vacsorák nagy kedvence a 21. Modern magyar ételekkel, trendy környezetben várunk. 

Rendezvények a 21-ben

PEST-BUDA VENDÉGLŐ

Nagymama konyhája szívvel, lélekkel, két külön teremmel, márciustól októberig hatalmas, Mátyás templomra néző terasszal. 

Rendezvények a Pest-Budában

BALTAZÁR GRILL

Vagány faszén grill étterem Basquiat inspirálta belső dekorációval, két külön teremmel, borospincével és gazdag autentikus borválasztékkal. 

Rendezvények a Baltazárban

 Kapcsolódó

maszkviseles

Maszkviselési tájékoztató

2020. november 2-tól a vendéglátó egységekben kötelező a maszkviselés a vendégeknek is!

Tovább
Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria