5 ok, amiért érdemes a Budai Várban enni!

5 ok, amiért érdemes a Budai Várban enni!

A Budai Vár széles éttermi palettával vár a magyar vendéglőtől a vagány grill éttermen át az elegáns, ünnepi bisztróig. Gyönyörű lokáció, szuper éttermek és varázslatos hangulat!

1. Varázslatos környezet

A Budai Vár macskaköves utcái és műemlék épületei, valamint a csodálatosan felújított Mátyás templom és Halászbástya igazán ünnepi hangulatot adnak minden eseményhez, évszaktól függetlenül.

2. Ízletes magyar ételek

Éttermeinkben a magyar konyha klasszikusait találod, egy kis modern csavarral. A Pierrot elegáns magyar konyhájával, a 21 modern magyar ételeivel, a Pest-Buda Vendéglő nagymama inspirálta ételeivel és a Baltazár faszén grillben készült klasszikusaival várunk.

3. Kivételes magyar borok

Éttermeinkben rendkívül széles magyar borválasztékot tartunk. Ha igazi bor-gourmet vagy, a Baltazár Grillben több mint 200 autentikus, természetközeli bor körül választhatsz, akár pohárban is.

4. Változatos helyszínek

Budavári éttermeink között biztosan megtalálod a tökéletes helyszínt rendezvényed, vacsorád számára, hiszen a grill étteremtől a magyar vendéglőn át az elegáns fine bistroig minden kategóriát lefedünk.

5. Üzleti reggelik

Nyugodt környezetben tárgyalhatsz a Baltazárban és a Pest-Budában is reggelente. Csodálatos reggei ételekkel és specialty kávéval várunk! 

Ismerd meg éttermeinket a Budai Várban!

PIERROT

Elegáns magyar étterem 1982 óta - ízletes fogásokkal, előkelő környezetben, diszkrét hátsó teremmel és csodálatos kerttel. 

Rendezvények a Pierrot-ban

21 MAGYAR VENDÉGLŐ

Céges rendezvények, vacsorák nagy kedvence a 21. Modern magyar ételekkel, trendy környezetben várunk. 

Rendezvények a 21-ben

PEST-BUDA VENDÉGLŐ

Nagymama konyhája szívvel, lélekkel, két külön teremmel, márciustól októberig hatalmas, Mátyás templomra néző terasszal. 

Rendezvények a Pest-Budában

BALTAZÁR GRILL

Vagány faszén grill étterem Basquiat inspirálta belső dekorációval, két külön teremmel, borospincével és gazdag autentikus borválasztékkal. 

Rendezvények a Baltazárban

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café