5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

Spíler éttermek Budapesten: Spíler Original és Spíler Shanghai a pesti belvárosban, Spíler Buda a MOM Parkban. Az étlapokért látogass el a spiler.co weboldalra!

1. Pesten és Budán is!

A pezsgő pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban található Spíler Original és Spíler Shanghai mellett már Budán is találkozhatsz a Spílerrel, méghozzá a MOM Parkban.

2. Szuper ételek

Pesten vagány street food ételek, hamburgerek, magyar és zsidó klasszikusok, míg Budán fantasztikus steakek, burgerek, egészséges saláták és pizzák is kaphatók.

3. Menő italválaszték

Pesten kézműves sörök, magyar borok és a Spíler Shanghai bárjának egzotikus koktéljai várnak, míg Budán egyedülálló újvilági borválasztékot találsz, díjnyertes új-zélandi borokkal.

4. Vagány design

A Spíler életérzés legjobban a designban köszön vissza. Belépsz egy Spílerbe és elvarázsol a részletgazdagság. A Spílerekben minden nagyon egyben van!

5. Rendezvényekre is

A pár fős vacsoráktól egészen a 120 fős céges bulikig - minden igényre tudunk megoldást a Spílerekben! Éttermeink akár exkluzívan is kibérelhetők.

Ismerd meg a Spílereket!

SPÍLER ORIGINAL

Spíler - a pesti belváros ikonikus bisztrója, szórakozóhelye magyar és zsidó klasszikusokkal, streetfoddal, kézműves sörökkel és hazai borokkal. Hétvégén élő elektroinukus dj zene!

Rendezvények a Spíler Originalban

SPÍLER SHANGHAI

Vagány bár izgalmas italválasztékkal, egzotikus koktélokkal és az italok mellé felszolgált komoly bár ételekkel. Az 1930-as évek Shanghai-ja inspirálta indusztriál belső térben egy 120 fős Secret Bar különterem is található.  

Rendezvények a Spíler Shanghaiban

SPÍLER BUDA

Ha Mick Jagger és Lana del Ray találkozna, a Spíler Budában tenné! Komoly húsok, burgerek, egészséges saláták és bowlok, valamint Budapesten egyedülálló újvilági borválaszték vár. 

Rendezvények a Spíler Budában
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café