5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

Spíler éttermek Budapesten: Spíler Original és Spíler Shanghai a pesti belvárosban, Spíler Buda a MOM Parkban. Az étlapokért látogass el a spiler.co weboldalra!

1. Pesten és Budán is!

A pezsgő pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban található Spíler Original és Spíler Shanghai mellett már Budán is találkozhatsz a Spílerrel, méghozzá a MOM Parkban.

2. Szuper ételek

Pesten vagány street food ételek, hamburgerek, magyar és zsidó klasszikusok, míg Budán fantasztikus steakek, burgerek, egészséges saláták és pizzák is kaphatók.

3. Menő italválaszték

Pesten kézműves sörök, magyar borok és a Spíler Shanghai bárjának egzotikus koktéljai várnak, míg Budán egyedülálló újvilági borválasztékot találsz, díjnyertes új-zélandi borokkal.

4. Vagány design

A Spíler életérzés legjobban a designban köszön vissza. Belépsz egy Spílerbe és elvarázsol a részletgazdagság. A Spílerekben minden nagyon egyben van!

5. Rendezvényekre is

A pár fős vacsoráktól egészen a 120 fős céges bulikig - minden igényre tudunk megoldást a Spílerekben! Éttermeink akár exkluzívan is kibérelhetők.

Ismerd meg a Spílereket!

SPÍLER ORIGINAL

Spíler - a pesti belváros ikonikus bisztrója, szórakozóhelye magyar és zsidó klasszikusokkal, streetfoddal, kézműves sörökkel és hazai borokkal. Hétvégén élő elektroinukus dj zene!

Rendezvények a Spíler Originalban

SPÍLER SHANGHAI

Vagány bár izgalmas italválasztékkal, egzotikus koktélokkal és az italok mellé felszolgált komoly bár ételekkel. Az 1930-as évek Shanghai-ja inspirálta indusztriál belső térben egy 120 fős Secret Bar különterem is található.  

Rendezvények a Spíler Shanghaiban

SPÍLER BUDA

Ha Mick Jagger és Lana del Ray találkozna, a Spíler Budában tenné! Komoly húsok, burgerek, egészséges saláták és bowlok, valamint Budapesten egyedülálló újvilági borválaszték vár. 

Rendezvények a Spíler BudábanKapcsolódó

Budai Vár látkép

Látnivalók, nevezetességek és programok a Budai Várban

A Budai Vár rengeteg látnivalót, programot és lehetőséget kínál családoknak, pároknak, baráti társaságoknak is. Múzeumok mellett időszakos kiállítások, a leglátogatottabb helyek mellett (mint a Budavári Palota, a Mátyás templom és a Halászbástya) további nevezetességek, középkori műemlék épületek, eredeti macskaköves utcák, rengeteg érdekes történelmi látnivaló található a várban. Csendes, turistáktól most mentes környezet, valóban igazi felüdülés most a Budai Vár, nem csak vidékieknek, de akár budapestieknek is egy kiszakadás lehet a hétköznapokból. Időutaznál a Budai...

Tovább
Legjobb budapesti étterem

Legjobb budapesti étterem: ezeket az éttermeket érdemes meglátogatnod!

Az étterembe járás nem csak az ételekről szól! Persze a minőség, a modern konyhai eljárások, a szívből-lélekből jövő íncsiklandó ételek is alapnak számítanak, de mi a Zsidai csoportnál hisszük, hogy az étterembe járás ennél jóval több. A nagybetűs Vendéglátás, a gasztronómiai élmények ott kezdődnek, hogy nálunk minden Vendég különleges bánásmódot érdemel! Fedezd fel Te is a legjobb budapesti éttermeinket, és éld át azt az élményt, amiért oly keményen mégis hatalmas szeretettel, tisztelettel dolgozunk!

Tovább
Budapest legjobb éttermei

Étteremkörkép: fedezd fel Budapest legjobb éttermeit egy helyen!

Hiszünk a Vendéglátásban. Így, nagy betűvel. Hisszük, hogy az étterembe járás nem csupán a felszolgált ételekről szól… Sokkal inkább Rólatok, az élményről amit szereztek, az érzésről, amivel éttermeink egyikéből távoztok – és amire még évek múltán és mosolyogva emlékeztek vissza. Persze minden alkalom mást követel meg: van, hogy az élményért elég egy zseniálisan megkomponált ételkülönbség és van, hogy Budapest legjobb éttermeit valamilyen alkalomra keresed.

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria