5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

5 ok, amiért érdemes a Spílerekbe járni!

Spíler éttermek Budapesten: Spíler Original és Spíler Shanghai a pesti belvárosban, Spíler Buda a MOM Parkban. Az étlapokért látogass el a spiler.co weboldalra!

1. Pesten és Budán is!

A pezsgő pesti belvárosban, a Gozsdu udvarban található Spíler Original és Spíler Shanghai mellett már Budán is találkozhatsz a Spílerrel, méghozzá a MOM Parkban.

2. Szuper ételek

Pesten vagány street food ételek, hamburgerek, magyar és zsidó klasszikusok, míg Budán fantasztikus steakek, burgerek, egészséges saláták és pizzák is kaphatók.

3. Menő italválaszték

Pesten kézműves sörök, magyar borok és a Spíler Shanghai bárjának egzotikus koktéljai várnak, míg Budán egyedülálló újvilági borválasztékot találsz, díjnyertes új-zélandi borokkal.

4. Vagány design

A Spíler életérzés legjobban a designban köszön vissza. Belépsz egy Spílerbe és elvarázsol a részletgazdagság. A Spílerekben minden nagyon egyben van!

5. Rendezvényekre is

A pár fős vacsoráktól egészen a 120 fős céges bulikig - minden igényre tudunk megoldást a Spílerekben! Éttermeink akár exkluzívan is kibérelhetők.

Ismerd meg a Spílereket!

SPÍLER ORIGINAL

Spíler - a pesti belváros ikonikus bisztrója, szórakozóhelye magyar és zsidó klasszikusokkal, streetfoddal, kézműves sörökkel és hazai borokkal. Hétvégén élő elektroinukus dj zene!

Rendezvények a Spíler Originalban

SPÍLER SHANGHAI

Vagány bár izgalmas italválasztékkal, egzotikus koktélokkal és az italok mellé felszolgált komoly bár ételekkel. Az 1930-as évek Shanghai-ja inspirálta indusztriál belső térben egy 120 fős Secret Bar különterem is található.  

Rendezvények a Spíler Shanghaiban

SPÍLER BUDA

Ha Mick Jagger és Lana del Ray találkozna, a Spíler Budában tenné! Komoly húsok, burgerek, egészséges saláták és bowlok, valamint Budapesten egyedülálló újvilági borválaszték vár. 

Rendezvények a Spíler BudábanKapcsolódó

Borvacsora - Zsidai Csoport

Borvacsora a Zsidai Csoport éttermeiben

  A Zsidai Csoport több évtizedes tudásával és tapasztalatával garantálja az igazán különleges boros rendezvényeket.

Tovább
Céges buli a Spíler Shanghai Secret Barban

Céges bulik és karácsonyi party-k Budapesten

  Szervezd nagyobb céges bulidat, karácsonyi party-dat a belvárosban a Spíler Shanghai Secret Barban vagy Budán a Spíler Budában.  Hajnalik tartó táncos bulik 150 főig, ültetett vacsorák és állófogadások – céges évfordulókra, ünnepekre és karácsonyi party-ra.

Tovább
Gálavacsora az Operaházban

Gálavacsora a Zsidai Csoport éttermeiben, az Operaházban és az Erkel Színházban

  Gálavacsora helyszín az impozáns Magyar Állami Operaházban és az Erkel Színházban!

Tovább

X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Csak catering
Pierrot
Spíler
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Pest-Buda Terasz
Baltazár Grill
Jamie's Italian
Jamie Oliver's Pizzeria