Randevú ötletek: szerezz felejthetetlen élmény kedvesednek!

Randevú ötletek: szerezz felejthetetlen élmény kedvesednek!

Randevú ötletet keresel kedvesednek, vagy épp most szeretnéd meghódítani a kiszemelt szívét? Mutatunk néhány tuti tippet, amivel leveheted a lábáról!

A randevúzás fontos szerepet játszik a romantikus kapcsolatok minden fázisában: a megismerkedéstől a sok-sok éven át tartó házasságok boldog fenntartásáig. Mindegy, hogy még csak most ismerkedtek a kiszemelteddel, és szeretnéd őt levenni a lábáról – vagy már évek, akár évtizedek óta együtt vagytok és szeretnéd felrázni egy kicsit a kapcsolatot, egy randi mindig jó ötlet! És hogy hova érdemes elvinned őt? Mutatunk néhány ötletet, amelyeket akár egytől egyig, akár külön-külön is felhasználhatsz!  

Minőségi együtt töltött idő: romantikus vacsora egy kellemes étteremben

Az egyik legrégebbi klasszikus randevú ötlet, ha elviszed párod egy étterembe egy romantikus vacsorára. Attól azonban hogy klasszikus, még nem unalmas! Az étteremlátogatás ebben az esetben ugyanis nem pont az étkezésről szól (persze a finom falatok nem ártanak :) ). Itt sokkal inkább arról van szó, hogy kettesben beültök egy kellemes hangulatú helyre, és csak egymásra figyeltek míg készülnek az ételek, vagy kortyoljátok a legjobb borokat. 


Ez pedig a mai rohanó világban egy nagyon fontos dolog: időt fordítani arra, hogy minden mást kizárjatok, és minőségi időt töltsetek együtt. Ha úgy gondolod, szeretnéd elvinni kedvesed egy ilyen helyre, IDE kattintva tekintheted meg éttermeinket, amelyek között Te is megtalálod az ízléseteknek megfelelőt! 


Az éttermezés akár kiegészítő eleme is lehet a randevúnak, akár az alábbi ötletek után, pihenésként…

 

Kalandos randevú ötletek és közös élmények: kettesben töltött programok

Egy párkapcsolat legfontosabb alapkövét mindig a közösen szerezett élmények, emlékek adják. Éppen ezért, ha randevú ötletet keresel, nem csak a nyugodalmas programokat érdemes végig járnod, de az akár izgalmas is lehet! A választás csak az ízléseteken múlik, adunk is néhány ötletet:
-    látogassatok el kettesben egy kalandparkba
-    próbáljátok ki a mostanában divatos szabadulószobákat
-    keressetek fel egy nektek tetsző múzeumot, kiállítást, koncertet 
-    menjetek élménylövészetre, vagy akár quadozni ha kalandvágyóak vagytok! 

 

A közös tanulás összekovácsol! Randevú ötletek, amelyekkel tudást is nyerhettek. 

Az aktív kikapcsolódás egy másik szuper formája, és egyben rendkívüli randevú ötlet is, ha valamilyen tanfolyamon, oktatáson vesztek részt. Persze itt most nem a szigorú szakmai dolgokra gondolunk, hanem valami olyanra, ami mindkettőtök érdeklődési köréhez passzol. 


Például:
-    látogassatok el egy főzőtanfolyamra, akár tematikusan (pl. sushi készítő tanfolyam, indiai főzőtanfolyam…)
-    tanuljatok együtt lovagolni, célba lőni, vagy amihez csak kedvetek van! 
 

Közös pihenés mint randevú ötlet: mert néha lustálkodni is kell

Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor a munka és a hétköznapi stressz hatására másra sem vágytok, mint egy kiadós pihenésre. Nos, ebből is lehet randevú ötletet generálni! Foglalj le egy wellness hétvégét vidéken, vagy látogassátok meg egyik boutique hotelünket, ahonnan Budapest legszebb tájait járhatjátok be – vagy egyszerűen csak élvezhetitek egymás társaságát exkluzív szobáink egyikében. 

 

 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café