Romantikus programok a téli hónapokra, ha elvinnéd randizni kedvesed a fővárosba

Romantikus programok a téli hónapokra, ha elvinnéd randizni kedvesed a fővárosba

Romantikus programot keresel a hűvös téli délutánokra? Mutatjuk a legnépszerűbb alternatívákat, amelyekkel biztosan örömet szerzel majd kedvesednek!

A nyár már messze jár, a tavasz pedig még a kanyarban sincs? Romantikus programokat szervezni akkor is jó ötlet! Ne várjátok unott arccal az első fecskéket, húzzatok kabátot és csizmát, és irány a főváros! Mutatunk néhány szuper randevú ötletet, ami télen is remek választás! 

Romantikus vacsora a Budai Várban

A Budai Várnegyed minden évszakban csodálatos, de a tél valahogy még jobban áll neki: az ünnepi fények, a jégkristályos ablakok, a hófödte tájra táruló panoráma különösen romantikus tud lenni, így romantikus programötletnek is kiváló, hogy itt sétáljatok egyet. 


Természetesen a hideg itt is rátok talál, ezért nem árt asztalt foglalni valamelyik éttermünkbe a Budai Várban, ami nem csak felmelegít és a pocakotokat tölti meg, de romantikus programnak, randevúnak is kiváló ötlet! Kattints IDE, és ismerd meg éttermeinket! 
 

 

Randevú a termálfürdőben

Van valami különleges a téli tájban, ha azt a forró vízből szemléled. Hazánk ráadásul kiváló lehetőségeket nyújt a fürdők szerelmesei számára, amelyet télen is érdemes kihasználni! 


Talán nem is gondolnál rá, de mi azt mondjuk: fürdőruhát fel! Irány egy fürdő, akár egy pohár pezsgő társaságában, meglátod, ennél jobb romantikus programot télre nem is találhatnátok. 

 

Adventi vásár Budapesten – az ünnep romantikájával

A téli időszak részben az ünnepektől olyan szép. Mikor a város is ünnepi gúnyát ölt, a karácsonyi fények, az ünnepi forgatag feledhetetlen élményeket tartogat számotokra is! 


Vidd el kedvesed romantikus program keretén belül az adventi vásárba, forraltborozzatok kézen fogva, vagy csak sétáljatok az ünnepi díszbe öltöztetett utcákon kettesben! 

 

Dupla randi program otthon, a kályha mellett

Persze az is előfordul, hogy hiába az ünnepi forgatag, egyáltalán nincs kedvetek kimozdulni. Nem is mindig kell, hiszen kiváló romantikus programötletek vannak otthonra is! Rendezzetek dupla, akár tripla randit barátaitokkal a kályha mellett: előkerülhetnek a társasjátékok, de akár készíthettek karácsonyi dekorációkat, mézeskalácsot is közösen – meglátod, mindenki élvezni fogja! 

 

Közös tanulás, élmények beltéri programok alkalmával

Ha kimozdulnátok, de az utca hidegétől azért óvnátok magatokat, számos különleges és romantikus programlehetőség is vár rátok a fővárosban. Iratkozzatok be valamilyen workshop-ba, tanuljatok együtt valami újat, vagy látogassátok meg a színházat, a mozit! Ezeken a helyeken nem csak jó meleg, de szuper emlékek is várnak rátok. 

 

Irány a korcsolyapálya! 

Nem véletlen, hogy annyi romantikus vígjátékban és drámában is szerepel helyszínként a korcsolyapálya. A jégen való siklás különösen romantikus tud lenni kézen fogja! Nem tudtok korcsolyázni? Akkor a hangos nevetés is garantált! :) 
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café