Romantikus programok Budapesten: randevú ötletek, amivel lenyűgözheted párod

Romantikus programok Budapesten: randevú ötletek, amivel lenyűgözheted párod

Romantikus programötletet keresel a fővárosba? Mutatjuk, hova érdemes elvinned a párod, ha szeretnél maradandó élményeket szerezni neki!

A legtöbb pár életében a romantikus programok különleges eseménynek számítanak. Ezeken a napokon csak kettesben vagytok: feleleveníthetitek érzelmeiteket, kapcsolódhattok egymáshoz és közös élményeket szerezhettek, amelyek végül is egy sikeres párkapcsolat mozgatórugója is lehet. Ha Budapesten keresel romantikus programokat pároddal, nagyon széles kínálattal találkozhatsz hisz fővárosunk varázslatos szépségű helyekkel, fantasztikus lehetőségekkel van tele! Ha még nem találtad meg a számotokra tökéletes kikapcsolódást, most adunk néhány ötletet… 

Romantikus séta a Budai Várban, randevú a Pierrot-ban

A klasszikus romantikus program Budapesten éppen arról szól, hogy csak egymásra figyeltek. Egy kellemes séta a Budai Várban, a látnivalók megtekintése különösen jó opció erre: kézen fogva sétálhattok, végre nyugodtan beszélgethettek sőt, akár néhány varázslatos selfie-t is lőhettek a várból a kilátással a hátatok mögött. 


Egy ilyen esemény megkoronázása egy igazi romantikus vacsora lehet, amelyre a lokációban a Pierrot éttermet ajánljuk. Lezseren elegáns hangulattal, kifinomult atmoszférával vár ez az étterem akár a kerthelyiségben, amely gasztronómiai élményeket is tartogat számotokra. Ismerd meg jobb ezt az éttermünket IDE kattintva!  

 

Egy kis művelődés romantikus programként Budapesten: látogassatok el egy színházi előadásra, kiállításra! 

Mindig jó ötlet egy kicsit kilépni a komfortzónából, hiszen már csak maga a tény hogy együtt készülődtök, szép ruhába bújtok és valami különlegeset csináltok is összekovácsol. Egy színházi előadást akkor is érdemes megnézni ha alapvetően nem vagytok színházba járósak, meglátod, mindketten élvezni fogjátok!


De ha valami interaktívabbat kerestek is bőven találtok a fővárosban programötletet: számos kiállítás és programötlet vár, például a Láthatatlan Kiállítás és a Csodák Palotája is jó szórakozást ígér. 

 

Adrenalindús romantikus programok Budapesten, ha egy kis kalandra vágytok

A meghitt romantikus sétákat meghagynátok másnak, és valami igazi kalandot kerestek? Budapesten számos olyan programlehetőség van, ahol ezt a vágyatokat is kiélhetitek! Menjetek el egy szabadulószobába, próbáljátok ki a sportlövészetet, vagy akár iratkozzatok be egy vezetéstechnikai tréningre, a választás csak rajtatok múlik! 


A kalandos romantikus programok még intenzívebb élményt kínálnak, így biztosan sokáig emlegetni fogjátok ezt a napot. 
 

 

Romantikus programok télen és nyáron: a Városligetben

Mindegy hogy tél vagy nyár, a Városliget mindig tartogat néhány szuper romantikus programot pároknak. A hideg hónapokban a korcsolyapályáé a főszerep: együtt csúszkálni, még ha nem is tudtok (még) korizni mindig kiváló szórakozás! 


Ha pedig a nyári hónapokban látogatnátok el ide, a tó varázslatos látványa fogad majd Titeket, amelyen akár csónakázhattok is. 
 
X
X

Kértél már ajánlatot? Ne maradj le Budapest legjobb rendezvényhelyszíneiről – lépj kapcsolatba kollégáinkkal most!

Ajánlatkérés

Rendezvény időpont
Ha van elképzelésed a helyszínre, válassz cégcsoportunk éttermei közül akár többet is! Ha nem tudsz dönteni, nem gond, kollégáink segítenek.
Pierrot
Spíler Original
21 Magyar Vendéglő
Spíler Shanghai Secret Bar
Spíler Buda
Pest-Buda Vendéglő
Baltazár Grill
Jamie Oliver's Italian
Jamie Oliver's Diner
Operaház
Opera Café